Hvad vil du gerne se anmeldt her på Tweak.dk?

  • Her på Tweak.dk kan vi få nok så mange nye og spændende produkter ind på testbænken hvilket vi også gør i stor stil. Men hvorfor bruge tid og kræfter på en masse produkter som ingen finder interessante?


    Derfor vil vi nu opfordre jer brugere til at komme med bud på produkter i gerne vil se, hvilket denne tråd skal danne grundlag for. Det er nemlig her i skal skrive jeres bud :)


    Hvad kan i foreslå?
    Så længe det er hardware eller software relateret er der chance for at vi kan kigge nærmere på det, så hold dig endelig ikke tilbage hvis du sidder med en ide. Alle ideer vil blive noteret og herefter vurdere vi om det er noget vi kan realiserer. Vi kan selvfølgelig ikke garanterer at alle bud bliver anmeldt men vi vil som sagt undersøge om det kan lade sig gøre.


    Hvis du har en ide så skriv den i denne tråd i følgende format:


    Produkt titel - Kategori - Producent - Link til produktet (helst direkte fra producenten)


    F.eks.:


    HIS HD4870 IceQ 4+ 1GB - Grafikkort - HIS - Link

    B&W DM683 - B&W HTM62 - Onkyo TX-NR616 - Samsung UE55ES7005 - Synology DS212 - PlayStation 4 - OpenElec @ Rpi2

    Rettet en gang, sidst af JuiCe ().

  • Forskellige typer højtalere kunne være helt rart at læse om. Og gerne en god blanding af 2.0, 2.1, 5.1 og hvad der ellers er.


    Flere netbooks kunne måske også være et hit, eftersom der allerede er kommet nye producenter på markedet, og flere skulle være på vej.


    Men begge dele er ret løse ideer, så de bliver ik lige stillet op på nogen fancy måde ;)

  • hmm..


    jeg kunne godt tænke mig at se noget mere til NAS produkter.. fx fra Synology og QNAS..


    og en af mine venner (+ mig selv) vil gerne se mere til nogle produkter som kan minske støj.. det kunne fx være kølere, blæsere, anti støjmåtter osv.. ting som gør det hele lidt mindre støjende..

    CPU: 2600K | CPU køler: Noctua D14
    MoBo: ASUS P8P67 Deluxe | RAM: Crucial 16GB 1600MHz CL999 24
    GFX: Gigabyte 6870OC | Skærm: 2x Dell U2410 24"
    SSD: OCZ Agility 3 240GB | OS: Windows 8 Pro 64bit
    Kabi: Antec P182 | PSU: Corsair TX650W
    Lydkort: ASUS Xonar Essence STX | Headphones: Sennheiser HD650

  • Her i løbet af 2009 skulle der komme en række nye SSD'er fra forskellige producenter, hvor der er implementeret forskellige løsninger på hele problematikken omkring random read/write på filer der er <= 4Kb . Pt. er selv de dyreste SSD'er (dog på nær Intels X-25) ikke bedre end gamle HDD'er på dette punkt, hvilket ikke gør dem særligt egenede til OS-drev, og det er vel netop kun som OS-drev at vi forbrugere interesserer os for SSD'er - right?


    Jeg forslår at tweak her i år fokuserer på at gennemgå nogle af de nye SSD'er der dukker op - og går lidt i dybten med teknologien bag.


    SanDisk kommer f.eks. med en løsning her i 2009:
    http://www.sandisk.com/Corpora…PressRelease.aspx?ID=4427
    - "The result is an improvement in random write performance – by up to 100 times – as well as in overall endurance."


    Der er lidt for mange SSD reviews, der kun fokuserer på gennemsnitlig skrivehastighed, hvilket jo reelt ikke siger noget om OS funktionalitet - og derfor er ret misvisende, så hvis tweak kunne tage de dybtegående briller på ville det være godt :)

  • '



    Super forslag :) og godt set !

  • Quote

    Oprindeligt indlæg af donaldrap
    Hvis i kunne få fingre i et eksemplar af det sindssygt dyre (men utroligt lækre) tastatur fra Art Lebedev ville det da være fedt, omend ikke særlig realistisk.


    Du kunne evt. linke til det en anden gang :) Ikke at det er noget problem at finde med google, men altid rart med et direkte link :D


    Men hold da kæft hvor er det nogle mærkelige keyboards de har der :P

  • Mac Mini - Computer - Apple - www.apple.com/dk/macmini/


    Selvfølgelig skal det være den nye stærkeste udgave med 2.26GHz / 2GB ram (altså, en "standart udgave")


    Meget gerne testet sammen med:


    24" LED Cinema Display - Skærm - Apple - www.apple.com/dk/displays/


    Det kunne være ret sjovt at teste den med Bootcamp i XP eller Vista og så lave en helt almindelig "Windows test" som med alle andre computere der testes her, kaste nogen spil efter den samt en masse encoding/decoding af video, billeder og musik.
    Samt teste hvor god en LED skærm egentlig er i forbindelse med fx farve korrekthed og synsvinkel, bare for at nævne noget.


    Tweak er jo ikke nødvendigvis et PC forum, det er et IT forum, så at sprede horisonten lidt kunne være super interessant ;)

  • Synes egentlig at anmeldelserne er ganske fine, hvis det skulle være noget, så skulle det være måske mere sammenhæng i anmeldelserne (Ved godt problematikken grundet systemets opbygning), altså grafikkort blev test på samme maskiner etc.