Dine fremtidsplaner?

  • Hej


    Jaaa for år tilbage skulle jeg have været smed, med endte i lort kriminalitet osv..det var så ik med i planen, kom så væk fra det, flyttede endte i det igen...og udaf det blå fik jeg mig en kæreste, som sadge mig eller kriminaliteten..jeg tog self dør nr1, her er jeg så idag med arbejde en kæreste og min lille computer, men bedst af alt, hun redde mig udaf lortet og er såen set godt tilfreds med det jeg har den dag idag.."har da planer, men det holder jeg får mig selv indtil videre"
    Så spørger i hva faen har det med planer at gøre, ja jeg har lært at det er ok at have planer og drømme, MEN den slags kan briste der skal så lidt til...så jeg tager endag af gangen og ser hvad den bringer, man skal være åben for andre ting.
    Det er da sundt at have mål i livet, det er jo drivkræften..men det ka sq smutte så vær beredt på, at du måske ender som smørbrøds jomfrue istedet for ballet danser eller noget helt tredje. :P

  • Mmh, til sommer er jeg færdig med gymnasiet og så flytter jeg til Aalborg. Der starter jeg på uni for at læse humanistisk informatik med specialisering i kommunikation. Så skal jeg vel hygge mig i min lille lejlighed indtil jeg er færdig med det og så må vi se hvad verden bringer mig. :)

  • Quote

    Originally posted by Angel-Lover
    Hmm.. godt spørgsmål? Men det bliver vel nok noget med at bo sammen med "Engel" og mindst få 2 børn (:P) .. og så arbejde med Cater faget :) ..


    Hmm pis, det var MIN plan.


    Nåh men nu, den mulighed er udelukket, så ser planerne således ud:


    Feb. 2008: færdig i praktik.


    Derefter regner jeg med at tage et års orlov fra studiet og freelance.


    Så Feb 2009 regner jeg med at starte på 7. semester på Journalisthøjskolen, og så er jeg færdig med uddannelsen Feb 2010.


    Herefter ved jeg ikke, hvad jeg skal lave. Måske tilbage og lave nyheder, måske på news men kan også sagtens blive en større produktion. Det må tiden vise. Jeg skal ihvertfald bare lave tv :D

  • fremtidsplaner...tjae er holdt op med at lægge den slags, det går alligevel aldrig som planlagt......har et stabilt arbejde so far, og håber da engang enten selv at starte eller hjælpe med at få en privat-kunde support forretning op.....har jo ikke nogen udannelse indenfor it...blot interesse for det :) . min uddannelse håber jeg aldrig at få brug for...kontorarbejde er sq for kedeligt for mig.

    Asrock x570 Taichi, Asrock 5700XT Challenger 8GB@AMD ryzen 7 2700X 3,7mhz, 4*16Gb DDR4g. G-skill TridentZ neo 3600, Seasonic 700W PSU, Kingston SSD M.2 1TB Harddrive.

  • Er færdig med min PhD til maj (startede på UNI i '97) og har på nuværnde tidspunkt fået tilbudt arbejde det første år som Post.Doc på AU - jubii!!


    Mit andet barn er på vej (kæresten er sat til 8/1 - så det kan være hvornår det skal være). jeg håber meget på at min kæreste finder sig et job (hun har lige afleveret sit speciale) - eller går planerne for det næste års tid ud på at finde et interesant job når jeg er færdig her i på AU og så ellers også finde et lækkert lille hus som er MIT - i modsætning til en leje-lejlighed hvor alt huslejen for mit vedkommende bare ryger ned i et sort hul....


    /ask

  • Tja, jeg går lige nu på Struer Teknisk skole som Frontline PC-supporter og skal efter ferien lige have ordnet det sidste par løse ender samt igennem den sidste del af grundforløbet. Derefter kan jeg risikere at komme til at gå en i et par måneder inden jeg skal videre på et 8 ugers hovedforløb som jeg regner med at jeg tager i Viborg. Derefter står den på praktikplads, når jeg får fundet en. Så hvis alting går godt burde jeg være udlært om godt og vel 2 år. Men nu ser vi.


    I5 4670K @ H100i, ASUS Z87-K, ASUS GTX980 STRIX , 16 GB ram, 250 GB SSD + 500 GB lager, XFX 650W
    MacBook Pro 13,3" Retina

  • Quote

    Originally posted by la3r
    Ja er igang med grundforløbet til Datatekniker men er ved at blive rigtig træt af det da der ikke har været andet end ballade siden jeg startede på skolen.
    Som jo er CEUS i Nykøbing F. som mange nok har hørt om på det seneste.


    Er ellers igang med den uddannelse osse (jeps, det mine fremtidsplaner ;)) men jeg kender ikke noget til det i CEUS?
    Såvidt jeg ved/husker er det der jeg skal hen til de kortere kursus uger.



    Og fragman, må man spørge hvad arbejde du har?
    Skulle ikke undre mig hvis det var noget med comp :D

    Core i7 930 @ 3600mhz @ 180x20
    Noctua NH-U12P Special Edition 1366 cpu cooler
    Asrock x58 Extreme
    OCZ3B2000C9LV6GK @ 9-9-9-30-1T@900mhz
    MSI N560GTX-TI Twin Frozr II 2GB GDDR5
    Kingston SSDNow V+ 128 GB (200mb R/W)
    Cooler Master 690 Kabinet | Seasonic X-650w PSU


  • Postbud så vidt jeg husker :)

    Bundkort: MSI P35-NEO-F, Intel P35, LGA775
    CPU: Intel Core 2 Duo E6550, BOX, LGA775
    Grafikkort: ASUS Radeon HD 5830 1GB GDDR5
    Harddisk: Seagate 7200.10 160GB, 8MB

  • Quote

    Originally posted by WTF
    Tja, lidt mere ekstremt end de fleste, regner med at komme til specialstyrke enten SAS i strobritanien eller GSG-9 i tyskland forhåbentlig som skarpskytte, i hvert fald ryger der ca 4 - 5 timer dagligt med løb og styrketræning...


    Jamen gl hf med det da. Der er ihvertfald spænding på jobbet på man sige :))

  • Ja, her efter 10. regner jeg med at tage en HTX i næstved, og derefter, hvis det går som jeg regner med nu, så ville jeg gerne på landbrughøjskolen og blive uddanet som dyrlæge, men vi får se :crazyeyes: syntes alt det uddannelse er så forvirrende og langt ude i fremtiden, og så er de alligevel meget tæt på :baby: