heysa
jeg mangler lige lidt inspiration. jeg ved sku ikk lige hvad jeg skal lave at spise til kæresten og mig. det skal bare være noget alm hverdagsmad. har i nogle bud?
heysa
jeg mangler lige lidt inspiration. jeg ved sku ikk lige hvad jeg skal lave at spise til kæresten og mig. det skal bare være noget alm hverdagsmad. har i nogle bud?
krebinettter /staves/ virkelig nemt
Pasta overtrukket med smeltet ost, et spejleæg, pølser, lidt kylling ved siden og så en lille fin grøn blad ovenpå så er en der
hehe!
QuoteOprindeligt indlæg af tAshDa
Pasta overtrukket med smeltet ost, et spejleæg, pølser, lidt kylling ved siden og så en lille fin grøn blad ovenpå så er en der
hehe!
det lyder da lidt gustent det der
spaghetti kødsovs
Frisk-pasta med ostesauce og stegte champignon (stavespade?) og skinketern! Total guf!
Låner li tråden:
Findes der en bog eller lignende med opskrifter for unge der er flyttet hjemmefra? Kunne være ret fed med sådan en "kogebog" med nemme mad forslag.
Jeg har lige købt en kogebog for fattigrøve i Netto for 25kr..
EDIT: Og det er kun lette opskrifter..
Hvis du skulle finde på at lave et par røde bøffer til dig og kæresten her Fredag eller Lørdag, så vil jeg lige anbefale dig noget rigtig lækkert som i kan få ved siden af bøfferne, kartoflerne og sousen.
Her kommer den, og jeg vil næsten garantere dig for at du ikke kommer til at kede dig når det er sengetid.
Ovnbagte tomater i balsamico eddike:
Ca 4 tomater
Hvidløg
Salatløg evt. alm. løg
Salt
Peber
LIDT Timian
LIDT Basilikum
Rød Balsamico eddike
Fremgangsmåde:
Kog tomaterne i ca 1 Min, eller til du kan se at skinnet rynker, kom dem hurtigt i koldt vand.
Pil skinnet af.
Skær tomaterne i rimelig tykke skiver.
Læg tomatskiverne på et ildfast fad.
Pres hvidløggene og skær løgget i små tern herefter lægges det på tomaterne og herefter resten af ingredienserne.
Balsamico eddiken hældes over til sidst, og ikke for meget kun lige så det dækker bunden at faddet.
Sættes i ovnen ved 175 grader i 15 - 20 Min.
Herefter har du de lækreste tomater.
Lyder nice Henrik.
Noget du skal prøve, er at skære tomaten HALVT over, og så smide en ca. 1cm tyk skive mozerella ost ned i tomatens revne. Det gør bare det hele endnu bedre
Men du kunne jo købe to store Tournedos bøffer, der findes intet bedre
puha nu begynder sku at lyde lækkert.
det kunne da godt ske at jeg skulle smutte en tur til slagteren og hente et par gode bøffer.
i øvrigt hvis i nogen sinde skulle komme et smut forbi maarstricth i holland så kan jeg varmt anbefale Gaushos ved det ene af de store torv. det er de vildeste 1kg bøffer man får der og kødet er så mørt man fatter det slet ikk. har aldrig oplevet nogen lignende andre steder det er sådan noget argentinsk kvæg som kødet kommer fra
Kartoffelmos med millionbøf eller kogt kylling med tynde pølseskiver! *SAVLE SAVLE*
EDIT: og hvis man kan lide det, kan man stege nogle løg og lægge på. (går dog ikke med millionbøf)
Mountain Dew kan man drikke til alting!
Du kan købe nogle af de der rimelig store svampe, kan desværre ikke lige huske navnet.
Dem skal du så fjerne stilken på, og fylde hulrummet ud med soltørede tomater, pesto og salt og lige grille/stege dem, det smager super dejligt.
Ellers kan du tage et par skiver ristet toast brød, smide noget salt, soltørede tomater eller hvad du nu ellers kunne have lyst til på, og så riste dem - også en dejlig, nem og hurtig appetit vækker
Paella - Spansk gryderet. Kræver ikke den store kok for at lave sådan en omgang.
QuoteOprindeligt indlæg af JuiCe
Låner li tråden:
Findes der en bog eller lignende med opskrifter for unge der er flyttet hjemmefra?
Kunne være ret fed med sådan en "kogebog" med nemme mad forslag.
I min lokale Føtex har de lige haft en stor rød kogebog som hedder "Nem mad", som er udgivet af Politiken, til 59 kr. Den købte jeg selv og den er super overskuelig og med rimelig enkle opskrifter, uden de bliver for kedelige.
Frølår med egernpølser.... nam nam :hb:
QuoteOprindeligt indlæg af Murdoc-DK
Frølår med egernpølser.... nam nam :hb:
Egernpølser?
Er det andet udtryk for cocktailpølser?
QuoteOprindeligt indlæg af Mikkel
Paella - Spansk gryderet. Kræver ikke den store kok for at lave sådan en omgang.
http://kinna.dk/opskrifter/?id=91&type=Hovedretter&op=vis
Og her er opskriften, hvis nogle skulle være interesseret.
Anyhow, så lyden kogebogen Mand eller Kylling til at være god.
QuoteDisplay MoreOprindeligt indlæg af Macimuz
http://kinna.dk/opskrifter/?id=91&type=Hovedretter&op=vis
Og her er opskriften, hvis nogle skulle være interesseret.
Anyhow, så lyden kogebogen Mand eller Kylling til at være god.
Well, opskriften på paella findes i tusindvis af varianter. (Personligt kunne jeg ikke tænke mig at lave den med kødfars)
Den version jeg bedst kan lide undeholder basmati ris, kyllingefileter, hvidvin, safran, squash, forårsløg, peberfrugt, kinarejer, hvidløg, citron, og ja - vand og salt naturligvis.
Edit: Men fair nok du lige gav et indspark.