Hva er dit Erhverv???

  • Jeg bliver sgu lidt nødt til at kaste en kommentar ind her. Jeg synes ærligt talt, at det er ikke så lidt imponerende at se en tråd fra 2005 genoptaget med SÅ mange af de samme members klar til at byde ind på ny. Jeg synes det er mega fedt og vidner om et stærkt, tæt bundet community- og ikke mindst, om et site der rent faktisk stadigvæk 13 år efter, inspirerer, bygger relationer, udvider menneskers horisont og er med til at skabe en tryghed, glæde og stolthed over det at være medlem sådan et sted. Det er unikt - særligt i vores fuld-fart-frem-og-videre-uden-at-kigge-sig-for-eller-hilse samfund !
    Altså, tid til lidt perspektivering ik os ! :-) Det slår mig lige, at den ikke er så sjov for mig selv, men hvad. Jeg mødte min kone i 2006. Vi har 2 børn sammen, begge i skolealderen. Fra vi mødte hinanden til i dag har vi nået at bo 1½ år i udlandet, oplevet en masse ting og begge taget kandidat uddannelser OG ...... vi er også nået at blive skilt for freaks sake... haha!Så alle de ting i mit og hendes liv, men hey, I kendte hinanden før - og åbenbart også efter, for I står endnu! Det er fandme sejt ! :-) det gav lige mig en god morgenoptur (den faldt lidt igen da jeg fik bragt min egen person ind i narrativet, hehe) og jeg synes virkelig det er imponerende ! Jeg har været herinde sammenlagt siden 2009 eller 2010 nok... denne profil er fra 2013; det synes jeg er okay længe!
    For lige at pudse mine egne fjer bare lidt til sidst, så vil jeg lige citere et stykke fra min profiltekst:


    Quote

    Bruger tweak fordi det i min optik er det eneste sted i Danmark med subtilt indhold voksne mennesker også kan holde ud i længden! LÆS: Jeg synes ungdoms-pop kulturen er lovlig fremherskende på andre tilsvarende sites! JA, jeg er blevet gammel - gammeldags om ikke andet! :-)

    /mig selv, okt. 2013


    Lige præcis dette her synes jeg egentlig bekræfter lidt af det jeg skrev dengang, så der må sgu være et eller andet om det ! :-)


    Kan I have en fantastisk dag alle sammen :-)


    Mange hilsner,
    The big P.

  • Der er sket meget siden 2005! :rules:

    10. klasse på Vinderup Realskole, derefter måske en HG eller HF.


    Efter 10. klasse tog jeg IT-supporter uddannelsen og var i lære hos en lokal internetudbyder.


    Her var et af mine ansvarsområder IP-telefoni til vores kunder.
    Efter min læretid blev jeg ansat hos det IP-telefoni selskab, som jeg havde samarbejdet med i min læretid. Til efteråret kan jeg fejre 10 års jubilæum, og jeg har siden 2014 været medejer af firmaet.


    I5 4670K @ H100i, ASUS Z87-K, ASUS GTX980 STRIX , 16 GB ram, 250 GB SSD + 500 GB lager, XFX 650W
    MacBook Pro 13,3" Retina

  • Da jeg startede på dette forum gik jeg i 1. g. på Odense Katedralskole.


    I dag arbejder jeg hos Jysk Fynske Medier som teknisk projektleder for vores organisations serverdrift/hosting og for GulogGratis.dk og for vores quality assurance-afdeling. :)

    AMD Ryzen 7 2700X | Corsair H100i RGB Platinum RGB | ASUS ROG Strix X470-F Gaming | ASUS ROG Strix GeForce RTX 2080 OC 8 GB GDDR6 | G.Skill Trident Z 16 GB 3200 MHz | Samsung 970 EVO 500 GB | Samsung 850 EVO 500 GB | Seagate Barracuda 3 TB | Corsair RM750x v2 | Corsair Obsidian 500D RGB SE | Alienware AW3418DW (34"/3440x1440@120 Hz) | ASUS ROG Claymore | Logitech G PRO Wireless

  • Da jeg startede på dette forum gik jeg i 1. g. på Odense Katedralskole.


    I dag arbejder jeg hos Jysk Fynske Medier som teknisk projektleder for vores organisations serverdrift/hosting og for GulogGratis.dk og for vores quality assurance-afdeling. :)


    Hold da op du har været med herinde i mange år! :rules:

  • Da tråden blev oprettet, sad jeg nok og tænkte på tweak :whistling: (Oprettede profil året efter)
    I dag er jeg i gang med at læse til maskinmester, og er færdig om godt og vel et års tid!
    siden trådens start er der rindet en del vand igennem åen!
    Valget efter folkeskole var svært, men endte ud med en mekaniker uddannelse (anden retning var teknisk designer), derefter har jeg læst til skibsassistent, og været ude at sejle!


    idag, kan jeg godt fundere over hvorfor det ikke blev en vej, hvor man skulle bruge en PC noget mere, men har måske været bange for at min hobby blev for mættet!
    - Tunfisk

  • Hehe, jeg er sq imponeret over Tweak står endnu... jeg er af og til forbi for at lurke (shitposter mere på 4chan og sårn nutildags)... mest når der lige kommer en nyhed ind på min FB.


    Men så denne tråd og fik totalt nostalgiflip :rules:
    Anyways... startede herinde omkring min HTX tid.. gik derefter efter en IT-supporter/datatekniker tjans... det blev så lige ødelagt af en lille finanskrise der i 08/09... umuligt at få praktik basically.
    Siden hoppede jeg på datamatikeruddannelsen og lærte mig en masse programmering :D
    Gik derefter ledig i 1½ års tid og blev så kundesupporter hos TDC (satme hårdt, be prepared if you want to try :D )... efter jeg blev opsagt der, kom jeg til at arbejde som udvikler i Tyskland og skulle lære det tekniske forfra igen (Rechner, Speicher, Festplatte, Stromversorgung usw. :T ).
    I Tyskland endte jeg med at overtage en stor sjat af systemadministrationen,så lærte en ordentlig stak serverhåndtering på linux og Windows der.
    Efter et års tid dernede, fik jeg job i Århus som systemadministrator og sikkerhedsansvarlig.


    Det kunne mit helbred dog ikke klare i længden... en 3U server er sq tung med en ødelagt skulder, så fik siden et programmør-job i Herning, hvor jeg blev afskediget i december fordi der ikke var noget at lave... jeg var nok for effektiv :thumbup:
    så, ja, sidder og søger igen igen... :whistling:
    På hjemmefronten har jeg stadig ikke fundet en dame der kan holde mig ud :P ... så ingen børn og den slags pt.


    går alt godt, skal jeg snart igennem en CompTIA certificering, så der kan være noget godt ude i horisonten... Over 30 uden certs er fandme ikke godt :pinch:

    CPU: Pentium III 500 MHz
    RAM: 256 MB PC133 SD RAM
    Bundkort: HP bundkort
    GPU: Matrox MGA G200

  • Jeg blev uddannet grafisk trykker (offset trykker) i 2000, og arbejder idag som etiket trykker (flexo) for Good Food Group.
    Lidt sjovt at se en så gammel tråd blive vækket til live. Jeg har dog kun været bruger herinde siden 2011 og læser en del anmeldelser herfra... Som altid, gode reviews der er til at forstå. :rules:

    Asus ROG Strix B550-F•R7 5800X
    32GB Corsair 3200MHz•Asus ROG Strix RX6600XT
    1TB Kingston KC3000•3TB Toshiba SATA3 7200RPM

    Fractal Design Define R6 TG•Seasonic Focus+ 650 Gold


    Mit nickname på hol.dk er TPultra

  • Jeg blev uddannet grafisk trykker (offset trykker) i 2000, og arbejder idag som etiket trykker (flexo) for Good Food Group.
    Lidt sjovt at se en så gammel tråd blive vækket til live. Jeg har dog kun været bruger herinde siden 2011 og læser en del anmeldelser herfra... Som altid, gode reviews der er til at forstå. :rules:

    Troede ellers grafikere ikke kunne udstå Comic Sans :D

    CPU: Pentium III 500 MHz
    RAM: 256 MB PC133 SD RAM
    Bundkort: HP bundkort
    GPU: Matrox MGA G200

  • I 2011 blev jeg færdig med gymnasiet og søgte ind på universitetet for at studere film. Det var en drøm, jeg længe havde haft, og jeg var glad for, at jeg kunne opfylde den. Universitetet var et fantastisk sted, hvor jeg mødte en masse talentfulde mennesker og lærte en masse om film.


    Jeg har altid elsket film, og det var hovedårsagen til, at jeg besluttede mig for at blive instruktør. Universitetet gav mig mulighed for at arbejde med mine færdigheder og min viden, og jeg fik mulighed for at lære de bedste danske film at kende. Jeg var især vild med film, der foregår i København, her https://www.rundtidanmark.dk/t…er-foregaar-i-koebenhavn/ er en fed artikel om dette emne. Denne by har altid været en inspiration for mig, og jeg er meget glad for at have fået mulighed for at fortælle mine historier gennem mine film.


    Mine år på universitetet var fantastiske for mig. Jeg voksede som filmskaber og som person, og jeg var altid tilfreds, når jeg så resultatet af mit arbejde. Jeg er meget taknemmelig for muligheden for at studere filmproduktion og arbejde sammen med talentfulde mennesker, der deler mine interesser og drømme.

  • Jeg blev i december 2022 færdig med min bachelor i e-handel og tog i januar ud og rejste i 5,5 måneder - super fed rejse til New Zealand og Asien :D

    Jeg startede i september hos https://boligzonen.dk/, der er en boligportal med mere end 15.000 ledige lejeboliger. Et job jeg er så glad for :D

    Det er fedt at se hvordan der stadig bliver skrevet i denne tråd!