Anti Virus program Hvilket??

  • Hey
    Sidder og fundere over hvilke AV jeg skal vælge.. Lige nu bruger jeg Ad-aware08 samt spy bot... Har ind til nu ikk haft de store problemer med virus.. Men søger efter det bedste..
    Nogen forslag til et godt et..


    Mvh
    <---

  • det bedste du ka få på market er da nok Kaspersky køre selv med KIS2009 (Kaspersky Internet Security 2009) gør jeg os på min mobil, venter på beta testing kommer igang til mobil så jeg ka være med :D

  • Free or not, betyder ikk det store.. Vil bare gerne vide, hvad i kan anbefale.. Må gerne kunne beskytte mod div ting.. spyware virus osv.. mcafee bruger min vens firma.. men ved ikk.. derfor jeg må høre ad

  • Kommer vel også an på om du er en af dem der slet ikke kan styre sig når det handler om cracks/warz. Behovet stiger jo voldsomt hvis det er tilfældet. Har du styr på dig selv og ikke er til den slags behøver du måske slet ikke AV.


    Hvis det skal være gratis så prøv Avast eller Avira + Windows Defender. Gratis Avira dækker ikke malware/spyware. Avira har en tåbelig popup ting hver gang den opdaterer - kan fjernes ret nemt. Hvis du derudover dropper S&D, Ad-Aware og bruger Malwarebytes + SuperAntiSpyware så skal du næsten bede om problemer, før det går helt galt. Du kan jo altid lige checke keygen.exe hos VirusTotal inden den køres. 39 AV programmer skanner helt gratis.


    Bortset fra det så er en del købe-AV/Suiter overfedtet med gøgl du slet ikke har brug for. De kæmper for at gøre sig bemærket med at dække alt, hvad de overhovedet ikke gør. Meget kan man også stille spørgsmålstegn ved, som hvor vigtig en outbound firewall er. Dem der mener den slags er vigtig har ikke brug for det og dem der har brug for det, fordi de så opdager at de for længst er inficeret!, aner ikke et klap om at sætte det korrekt op - eller gider bare ikke. Lidt lige som UAC. Der er jo også gratis firewall som Comodos hvis det skal være.


    Så overvej NOD32, Kaspersky eller Avira AV produkter, ikke suiter. Muligvis Norton AV. Deres gaming edition giver vist gratis opgradering til 2010 version plus 3 licenser til "hjemmet". Ikke helt ringe og det kører fint. De gamle Norton historier gælder ikke længere.


    Er du overbevist om at Vista/Windows 7 + det kommende gratis MS antivirus + Windows Defender overhovedet ikke rækker, og derfor vil have en 3 årig licens så check priserne på Lavasoft Antivirus http://lavasoft.com/products/lavasoft_antivirus_helix.php Fidusen er at det er Avira Premium i Lavasoft skin, bare billigere end hos Avira :) 3 år for ca. 250 dkr. kan kun være et godt køb. Avira er noget af det billigste i forvejen, jeg gav vist 150 for 1 år med Premium. Er næsten sikker på at program opdateringer følger Aviras egne.

  • Avast Home Edition er hvad alle mine maskiner arbejder med.. kører uden problemer..


    så det er 5x Avast her fra :D det er self gratis.. skal du ha betaling.. så Kaspersky..

    CPU: 2600K | CPU køler: Noctua D14
    MoBo: ASUS P8P67 Deluxe | RAM: Crucial 16GB 1600MHz CL999 24
    GFX: Gigabyte 6870OC | Skærm: 2x Dell U2410 24"
    SSD: OCZ Agility 3 240GB | OS: Windows 8 Pro 64bit
    Kabi: Antec P182 | PSU: Corsair TX650W
    Lydkort: ASUS Xonar Essence STX | Headphones: Sennheiser HD650

    Rettet en gang, sidst af gaming-king ().

  • Nu er jeg typen der ikk farer ind på div sider og blir bombet med bras.. men synes ofte min spybot samt ad-aware finder noget.. ikk sikkert det er noget der betyder noget.. men kigger bare efter noget som er godt.. Som det kan ses, er folk meget uenige om hvad der er bedst..
    Kaspersky går så meget igen kan jeg se..

  • Vil nok mene man bør have en grund til at købe men ikke mine penge. Avast er jo næsten et gratis købe-AV, hvis ikke så god som de bedste, så god nok. Ingen popups, stabile opdateringer, stabilt i det hele taget. Jeg har brugt det i 6-7 år, stort set det eneste tumpede familie medlemmer ikke har problemer med. Husmands-AV for dem der ikke roder med kendte problemer som cracks, ved man ikke skal installere hvad som helst.


    S&D og den slags finder altid noget med mindre du slår cookies fra. Tracking cookies fra tællere eller noget reklamesjov bliver betragtet som ondskab, så bare du åbner et par sider er du i princippet "inficeret". Vist mange år siden nogen tog det alvorligt.


    Jeg har haft Kaspersky i 2 år, udløber lige omkring nu men foretrækker lidt lettere program som Avira. Kaspersky er fin og "gør" meget mere end Avira selv om det er blevet lidt tung i det. Der er behovet og prisen til forskel. Kan være lidt indviklet da f.eks. Avira har den højeste/bedste detektion hvis du kigger på nogle af de få seriøse test der bliver lavet. AV-Comparatives f.eks. Men der er mere end bare nogle procenter at tænke på, Kaspersky beskytter på andre måder som Avira slet ikke rører ved, især "Proactive"/HIPS. Helt andet program, du kan næsten se forskellen ved bare at sammenligne avira.com vs. kaspersky.com :) Avira er no nonsense (billigt men godt) Til nogle ting er Avira nok suveræn. Tager man det hele med er Kaspersky det bedre produkt - men så der det med prisen.


    Eneste problem jeg har med Avira er at de anbefaler man slukker og lukker for Windows Defender. Ikke svært at finde malware som WD fanger og Avira og mange andre AV programmer bare lader køre løs. Derfor Malwarebytes/Superantispyware i øvrigt. WD er indbygget i Vista så ethvert AV burde kunne køre med det - hvis det ikke selv er bedre, som f.eks. Kaspersky.

  • Har ikke lige regnet på det men hvis du tager Avira plus evig licens til Malwarebytes (180dkr) eller SuperAntiSpyware (40$) - er det så ikke stadig billigere end bare 1 år med Kaspersky, Norton og den slags? Gratis Avast plus en af de 2 er i hvert fald. Det man betaler for med Malwarebytes virker endnu ikke på 64bit, men det arbejder de vist på. Du kan prøve at checke hvad alle de sites der fjerner "malware" bruger, det er ikke Avira, NOD32 osv. Måske som ekstra-scanning via liveCD men som regel har de forsøgt og fejlet. Kan være det er bedre at være tættere på 100% dækket ind på det "malware" område end overveje forskel på X og Y gammeldaws AV. I dag er de næsten standard programmer som S&D, Ad-aware var engang.


    Hørte i øvrigt et interview med en af dem fra Malwarebytes - han sagde de eneste AV han ville betale for var Kaspersky, NOD32 og Avira. Selv om de alle var ringe til det de kan! Samt at det eneste konkurrende produkt han havde respekt for var SuperAntiSpyware. Af gratis programmer roste han Avast, vist nok også Avira. Stort set de programmer du bør checke :)

  • Quote

    Oprindeligt indlæg af Burger
    Det kommer jo i høj grad an på, om du vil betale for det, eller du søger en gratis løsning.


    Skal det være gratis, vil jeg til hver en tid anbefale Avira AntiVir. Det bliver opdateret hyppigt, og tvinger ikke din maskine i knæ fordi den liiige mener der skal bruges en masse systemressourcer til antivirus.



    Burger knows the truth.


    Det er helt sikkert det bedste og mest pålidelig Antivirus program jeg har prøvet.
    Det bruger lige nu ikke engang 2mb af mine ram. og den har fundet alt!
    Det "smarte" (tag det som du vil) er at den først læser filerne når de bliver aktivere.. dvs hvis jeg dl'er en fil og i det den ligger sig på computeren er den jo "aktiv" der ved bliver den tjekket, det samme med alle filer jeg er inde og se på, få info omkring..


    jeg elsker den, og er den eneste AV jeg overvejer at købe, bare for at give dem lidt penge + at få den reklame væk der kommer når den opdatere..
    Skal lige sige den reklame er ikke irreterende på nogen måde, det er endda reklame for dem selv, man kan clicke ok med det samme osv ingen kvaler der.

  • Dette er jo næsten en religion :crazyeyes:.


    Jeg bruger F-secure internet security 2009


    grundet: http://www.f-secure.com/home_user/


    Ja det er et betalingsprodukt, og det gør jeg med glæde, da jeg ser sådan på det, at vi bruger x antal kr. på hardware og spil hvert år, så de få kroner man giver for et sådant program er jo ikke mere end et enkelt spil koster.


    Du skal ikke tænke på at opdatere, gøres automatisk. Du kan sætte alt op i programmet, tager dog lidt tid, at sætte sig ind i, men sådan er det jo for alle programmer. Den kører stille og roligt i baggrunden hele tiden, overvåger dit system, uden du skal røre en finger.


    Af gratis programmer, ville Jeg vælge:
    1: avast
    2: AVG


    firewalls:
    1: comodo
    2: zonealarm



    mvh
    Sam

    AMD 2600X Ryzen, MSI X470 gaming plus, 16GB G.Skill 24ooMhz DDR4 ram, Noctua NH-U12S, Sapphire RX Vega 56 Pulse ,Crucial MX100 512GB SSD(OS), Crucial MX500 2TB SSD,2 WD 1.5TB Black Caviar, 4TB WD Red HD, Thermaltake thoughpower DPS G 1050 wattPSU,Lian-LI PC-011 Dynamic white, Iiyama 27" IPS skærm. Logitech Z213 højtalersæt, Win 10 pro 64 bit.

  • Avast Home har jeg selv brugt i 3-4 år helt uden problemer. Jeg har set et par tests hvor det er kåret til det bedste gratis AV-program, og det er på højde med de fleste betalingsprogrammer.


    Personligt ser jeg ingen grund til at betale når der findes rigtig gode gratis alternativer.


    Anders

    ---------------------------------------------------------------
    Bærbar computer
    10 fingre
    2 øjne
    1 hjerne
    ---------------------------------------------------------------