Indlæg af Bambo

    Hvis ikke det bare lige er til at hapse så kan det være du får brug for Firebug http://getfirebug.com/ Der må være nogle web-snedkere der kan forklare men der kan være forskel på den kode du ser når du vælger "vis kode" i browseren og den kode der reelt bliver eksekveret. Dvs. at websiden med videoen sandsynligvis forsøger at undgå du stjæler :) Download ting aner ikke hvad det skal downloade. Til Firefox er der næsten altid en løsning... Har også kun hørt godt om Orbitdownloader så prøve den. 50 gange nemmere end at skulle "hacke" en side.

    Er den på garanti kan det ikke gå hurtigt nok. Det er og bliver noget skrammel de laptops ;) Hvis og hvis kunne det være en eller anden underlig bios ting. Mere sandsynligt du får nyt bundkort eller hvad det hedder i laptop sprog - rep er = udskiftining.

    Fatter nul af laptops men du har vel fundet et website der specialiserer sig i Nvidia laptop/mobile drivere? Og hvordan man 110% fjerner Nvidia og starter helt forfra? Og hvilke andre ting der kan spille ind, bios, bios opgradering, bios bugs?


    Hvis du nu kan boote op på en Ubuntu eller andet Linux livecd og det kører fint med lidt 3D og det hele - så ville jeg sgutte sende den til noget rep. Havde du nævnt det med at ALT omkring bios og indstillinger er på plads ville jeg måske sætte en sjat på at lortet er i stykker ;) Fordi chippen virker med noget generisk vga driver kan den jo stadig være "i stykker" når den rigtig skal bruges.


    Hvilken model er det? Er der chance for at andre har samme problem kan du måske google det frem? Vær specifik med de søgeord. Folk snakker så har du HP så find et hp fan forum osv.


    Kan godt forstå det med XP men alligevel, hvis nu der er 0 problemer i XP så ved du at hardware er i orden og kan spare tid og penge på en rep. Håber at en Linux livecd kan gøre det ud for samme test.

    Kan se at det vist fremgår som om man godt kan bruge p2p, gå amok på RS osv. hvis bare man har styr på sine ting. Er vist ikke helt tydeligt at ja det kan man, men at der også altid vil være en kalkuleret risiko indblandet. Uanset hvad man gør og hvor dygtig man er skal det lige med. Det betyder så også en vurdering af hvad man har at tabe, hvordan det ser ud med backup osv. Den atapi.sys historie var aldrig et problem - før det blev et problem! Der er nogle der lider indtil et "fix" er klart. Ikke altid man bare kan fise til et forum eller Google og få hjælp. Forvent det værste ;) Det vigtigste at få ud af problemet hvis ellers en format c: er vedtaget må være helt præcist at finde ud af hvad der gik galt - og hvordan du kan undgå det sker igen. Vær ærlig ;) Kan godt være AVG er noget hø men der følger ikke rootkit med installationen. Du får mere ud af at se i øjnene at du har fejlet end at hoppe på abonnement tankegangen. Kan selvfølgelig være en ven har misbrugt computeren et øjeblik men forstå fejl og handel derefter. At lade andre rode med maskinen er også en slags fejl. Kan godt være du ikke forstår hvor det kommer fra, men vær sikker på der er afsender og modtager på.

    Man kan godt bruge p2p og diverse andet og så ikke få problemer, men det gælder langt fra alle. Giver ikke rigtig mening at læne sig op af en "sikkerhedsløsning" og så føle sig sikker. Falsk sikkerhed der vil noget. Skidtet bliver ikke mere "ordentligt" af at det koster penge selv om det kan være en behagelig tanke. Dem der har betalt er ikke meget for at tænke andet! Desuden er der sikkert også en test eller 2 der beviser et eller andet, i den her uge. Det gamle system er så også fint for dem der sælger. Fakta er dog stadig at er man er til ulovlig software osv. skal man have styr på meget mere end at købe det "rigtige" eller bruge det TDC eller andre prakker en på. F.eks. at en "firewall" ikke er højt prioriteret. Da det sjældent er tilfældet stopper problemerne aldrig. Sandhed siden crack nr. 1 :)


    Karga, du kunne sikkert godt have fået den inficeret system fil ting fixet. Prøv at søge "atapi.sys fixed" eller bedre søg på et removal forum. Så kan du sikkert selv resten. Men ellers så er der jo spywarefri og mange flere.


    Den AVG du brugte, var det en gammel 8.x? For den sprang vist let og elegant hen over rootkits. 9´eren skulle være bedre (basic rootkit protection vist nok). En lidt underlig måde at opfordre til at købe på da dem der har fået rootkit med AVG næppe vælger den. De færreste ved på forhånd at det er noget af det mest trælse. Eksempel på at gratis ikke er godt bare fordi det er gratis. Kan så godt være at andre programmer også blev fuppet med den du har, men risikoen har så været større for dig med en gammel AVG, muligvis også nyere. Fortsætter du med AVG bør du nok checke hvordan det ser ud med 9´eren. Du kan køre Gmer og andet men stadig ikke sjovt at rode med. Industrien bruger mange tåbelige skræmme kampagner men rootkits er per definition noget lort. Et af de bedre argumenter for at "beskytte" sig.

    Kan godt lide den her opstilling http://www.virusbtn.com/vb100/rap-index.xml Viser at hvis man dropper de absolut bedste og det værste lort, så er det plus/minus et fedt hvad angår forskelle i "bedste" konkurrencen. De funker og opfører sig forskelligt så smag og behag spiller voldsomt ind når der er tale om de "kendte" navne. Gælder i hvert fald for "basic" AV - der er dem der mener det kun er absolut minimum og meget mere er påkrævet. Så er det en anden snak...

    Du kunne hoppe på A-Squareds Anti-Malware tilbud http://www.emsisoft.com/en/order/24h/ gratis i et 1 år men du skal "købe" i dag. Har 3 måneder til at aktivere/installere. Duer det ikke så Avast, MSE, AVG, Avira eller det der udgør "gratis" kategorien. At der så findes alverdens skod programmer der måske også kan siges at være gratis AV er ligegyldigt. PC tools AV bliver ikke bedre af at et par enkelte synes om det. De er alle helt utrolige hvis du Googler "rigtigt".


    En god ide også at installere den gratis Malwarebytes uanset hvad du kan lide af AV http://www.malwarebytes.org/mbam.php

    Med mindre du absolut vil have en stor "suite" bør du glemme det med pengene. Eller rettere du har betalt for et AV allerede - MSE er rigeligt. Der er et par problemer men der er allerede en ny beta ude så hav lidt tålmodighed. MSE kører lige så let som Avira og de andre men bare ikke altid ;) Ikke sikkert du opdager noget overhovedet men en del har observeret højt cpu forbrug fordi skannere bare går amok, eksempelvis på en folder med en masse zip-filer. "Idle" er lidt frit fortolket af MSE, kan være for ivrig. Det og et par andre kendte problemer går jeg ud fra bliver fixet. Har ikke prøvet den nye beta endnu men tror MS mener det alvorligt denne her gang. Højt ram-forbrug er stort set ligegyldigt (er højt!), at det kører problemfrit betyder alt. Ellers kommer der snart en ny Avast 5 der ser fin ud, hvis ikke Avira duer - eller AVG 9.

    MSN burde være muligt men Facebook afhænger sikkert af om det er husket i browseren eller ej. Ellers må der være noget "Forgot your password?" service hos dem begge, reset de gamle.

    Prøv at slette alt "history" og se om det forsvinder. Ellers check i IEHistoryView http://www.nirsoft.net/utils/iehv.html Sorter efter url kolonnen, ving af og slet. Du kan vælge Windows konto med det første ikon under menuen.


    Visse infektioner kan vist åbne skjulte IE vinduer, men virker ikke ligefrem oplagt at tænke den slags ang. det link. Kan vel være "History" der er gået i baglås, "korrupt". Rens alt og se hvad der sker.


    Hvis et andet program bruger IE til at vise webindhold vil siderne også ses i History - dvs. browser du via WinAmp, alternativ browser der bruger IE, tæller det med. Så check hvad du har kørende, måske noget i sidebar eller lign.?

    Woqini, lad være med at pimpe dine betalingsløsninger uden nogen argumentation. Ved godt at dem der sælger løs, som du vist gør, har et anstrengt forhold til virkeligheden/dokumentation, men prøv alligevel. Vidste dit link førte til en eller anden sælger side. Med mindre folk er så glade for at have brugt penge er der altid sælger-interesser bag den slags one-liners - som vel egentligt ikke hører hjemme på et forum der skal forestille at være bruger til bruger info? Du kan da købe reklameplads som alle andre. Har du intet med dit WWW link at gøre så prøv alligevel at begrunde din ide om at gratis ikke er "ordentligt" eller at man er bedre stillet med at betale - husk at medtage Microsofts nye AV der kom i dag. Der skal være plads til nye tanker, også selv om de ikke giver mening, så sig frem.


    TaHL, kan godt være det ikke kunne fjernes men pas på med at "sætte straks gang i diverse antivirus programmer" Er det ikke lige til kan det næsten kun gå galt. Du kunne sikkert have fået hjælp hos spywarefri.dk - og sørme også tilbud om at betale. Slet ingen interessekonflikter overhovedet ;) DK er et bette land og en brugsforening så start din Google hvis du er i tvivl.


    Du "fik" ikke virus, du gjorde noget der inficerede computeren. Hvad? Skal så ikke ske igen, men hvis du vil fjerne det er det altid en fordel at kende detaljer. Kan være du burde have brugt nogle af de mange andre gratis programmer, der udelukkende eksisterer fordi de ikke-gratis er for ringe - i det mindste spild af penge.

    Ikke så smart at linke til den side da den åbenlyst kun eksisterer pga. affiliate links, en salgsside. Tak Google SEO for at det kan lade sig gøre ;) Gå til hjemmesiden for programmerne - i det her tilfælde bliver det ikke bedre. Læner sig alvorligt op ad "rogue" klassen.


    Ved at være noget tid siden men R-Studio http://www.r-studio.com/ har reddet min røv et par gange. Kunne genskabe filsystem fra RAW hvor andre programmer gav op. Det jeg har hørt om R-Studio er kun positivt. Muligt al den formatering gør det håbløst. Vist nok gratis at skanne så prøv.

    Det tåbelige består så i at sige tingene lige ud - i modsætning til de mange Photoshop, Premier, Illustrator brugere f.eks. Jeg kan ikke se andet end teknisk forskel på en der ups har fået virus, hjælp og en der siger ja det kom jo så fra PB, hjælp.


    |KTS| gør dig nogle tanker om hvad det gør ved folks opfattelse af værdi når MS smider Office pakker i nakken på studerende, ansatte i firmaer med business licens, her ned til 75 pr stk. http://www.microsoft.com/danmark/office/hup.mspx Ingen direkte linie men alligevel lidt for nemt at himle op over Geqello? Måske årsag og virkning er mere indviklet end bare at henvise til lovgiving? Eller alle narrer alle. Hvis jeg påstår at 9 ud af 10 brugere her har brugt eller bruger ulovligt anskaffet materiale er det nok ikke helt løgn? Ændrer så ikke på officiel forum politik osv. men måske ingen grund til at gå amok? Fint hvis du aldrig har nærmet dig den slags, bare husk du er i mindretal selv om du har politikken i ryggen. Dejligt nemt. Tip til jagten. Folk der har spenderet 1000vis af kroner på Adobe ting behøver ikke hjælp til at lave et logo. Sæt i gang. Du bør ikke snage selvfølgelig men du kan lure dem af alligevel.


    At fise fra en infektion af den karat til Black XP med alle de crackede programmer er så lidt at gå fra asken til ilden. Han er ikke omvendt endnu :) - kommer først den dag han lider for alvor. Vil være svært og forkert at hjælpe ham igen, når omstændighederne er som de er. Nu ikke helt nemt at hjælpe ham overhovedet, men tvivler på jeg ville have forsøgt om det fremgik fra starten af. Men ingen CD/DVD er ikke nødvendigvis tegn på Black XP eller tilsvarende. Kan ikke blive forarget over han kender PB og gafler programmer derfra. Vil egentlig forvente de fleste "virus" problemer på et forum som det her stammer fra den type distribution. Formodentligt cracket Windows er lidt noget andet, ikke sikker på jeg gad bruge tid på det. Cracket Windows behøver ikke nødvendigvis at være et sikkerheds problem i sig selv, men dem der bruger den slags har ofte ikke styr på alt for meget. Dvs. kan det gå galt så går det galt. Hjælp er så at pisse i bukserne da vedkommende bare fortsætter ufortrødent, som Geqello har valgt at gøre det.

    Må være noget med hd controlleren så, se FAQ "It cannot find any NT disks or paritions."


    Skal passe på med at sige for meget, men kører SATA AHCI? Prøv at ændre til IDE - men husk at ændre igen inden du booter Windows.