Så kan han fandeme lære og lade være det svin!!!!!

  • Jep Jep..


    Se.. det er rart at der er nogen der kan tage affære!
    Normalt plejer folk ikke at gøre indgreb!
    hvis kvinden havde blevet trukket ind bag nogle busk og hun begynndte at råbe voldtægt.. så ville der ikke komme så mange som hvis hun råbte brand!


    sørgeligt, men sandt desværre.


    Men jeg har slet intet imod at de unge mænd liiige fik en at sparke på, håber virkeligt at han fik en brækket næse og fik smadret et øje, så han ikke kan se længere

  • »Det, vi ved, er, at de unge mænd nok har taget lidt hårdt fat i ham. Men det kan man vel dårligt fortænke dem i, når de snupper sådan en mand på fersk gerning. Der er tale om gode danske og ansvarlige borgere, som griber ind på det rette tidspunkt og får reddet kvinden fra at lide yderligere overlast,« lød det i går fra vagthavende hos Hjørring Politi.


    Haha fedt sagt der. Han synes sgu det er helt okay at de har givet ham nogen på munden.


    Og gu er det da okay! Håber han har fået så mange tæv...

  • Nååå... kom du til at tage lidt fat i hende, skal du have et lille knæ hva? skal du det? og hvad med et par flade?? :)) :)) :)) :)) :)) :)) :))

  • Quote

    Oprindeligt indlæg af DanielAndrewLowe
    Yeah, sådan det skal være. Håber at manden får sig en god "kæreste" inde i spjældet. Helst en 240cm / 220kg mand der kan voldtage ham på det groveste.


    ha ha ja så kan han lære det :evil:

  • sådan så kan han lære det.


    håber ikke de unge helte får nogen straf for det.


    Der er vel ikke nogle der kan huske hvem de var og hvordan de så ud :)

  • Sådan! Det er hvad man kalder rigtige helte ;D... Så kan ham psykopaten sQu lære det.. De burde få en gave for det! :T

    [ - EOS 400D - ] - [ - HP EliteBook - ] - [ - iPhone 5 - ] - [ - Thinkpad X430s - ]


    [ - AMD PII 545 - 4 GB RAM - M4A78-EM - 10TB - ][/size]

  • Hørte lige om en kampsports instruktør som havde misbrugt børn i 10 år...


    Han fik 10 måneders fængsel... Og så tænkte jeg lige tilbage og kunne huske en far som havde dræbt en der havde misbrugt sin søn...


    Faderen fik 2 år...


    Danmarks straffesystem= :lame: :ban: :boxed: :dots:


    Totalt latterligt... Vi burde indføre mere amerikanskt... Pædofili så ska du ha straff du...


    Tyve kommer ind i fængsel og går ud igen og stjæler igen... Hjælper ikke med 60 dage... De skal have 6 år...

  • Quote

    Oprindeligt indlæg af DanielAndrewLowe
    Yeah, sådan det skal være. Håber at manden får sig en god "kæreste" inde i spjældet. Helst en 240cm / 220kg mand der kan voldtage ham på det groveste.


    Tror nu bare at han går på omgang hos alle gutterne(Både tæv og ja *Host* medmindre han leger peter lundin og vælger isolation...

  • købkøb.
    det var 4 måneders fængsel og det var fordi det var 10 år siden.


    Det er nok den største synd man kan begå.
    at stjæle er en ting,, det koster penge.. men voldtægt, mørnemisbrug, incest... de mennesker som har været udsat for det, hvis de ikke bliver hjulpet lige med det same. så kan de få meen ignemmem hele livet. og det koster det offentlige rigtig rigtig mange mange penge.


    Men de mennesker der begår overgrebene, de er syge, og skal hjælpes.
    Men de danske fængsler er alt alt for bløde. Se engang på USA.slå en mand ihjel, og skær ham i småsykker og smid ham i floden. det koster dig en stol, sprøjte eller 65 års fængsel.. og det er sku ikke nogen rar tilværelse de har derinde.
    De't kunne de danske fængsler godt lære lidt af. Vi er alt for bløde når det gælder det. men dem som er voldige, de skal vide at der er konsekvenser og at det ikke er sjovt at blive fuld og slå nogen ned... så må folk bare lære at de ikke skal drikke overhovedet..


    hvis nu en mand blev fuld og var voldig gentagne gange, smid ham i isolation og giv manden vand + brød + vallegrød i 3 måneder.. den mand vil aldrig røre alcohol igen EVER! Gør han det nu alligevel, så kommer det bare til at koste 4 måneders i isolation, han skal nok lære det på et eller andet tidspunkt.

  • HAHA FRYD :)) ... ville ønske jeg havde været med til at gi svinet tæsk :evil: og derefter lægge ham på jernbanerne :))

    CPU: Phenom 9950 BE
    GFX: Radeon 4850 512mb
    MB: ASUS M3N72-D
    HD:2x Maxtor 500GB SATA
    Srøm: 500W Q-tec
    RAM: 2x Corsair 2048mb 1066