Lian Li PC-A17A

  • Lian li er et navn som det fleste inden for hardware miljøet kan nikke kendende til. Navnet er forbundet med god kvalitet, diskret udsendende og en til tider høj pris. I denne test skal vi se deres PC-A17 kabinet. Lian li producere alt fra musemåtter, kortlæsere, skrivebordet men frem for alt laver de kabinettet. Det kabinet vi skal se på i denne test er som sagt Lian li PC-A17. Det er et miditower med masser af muligheder. Lian li markedesfører PC-A17 kabinettet under sloganet: "The way you want it to be !".


    [Blocked Image: http://www.tweak.dk/uploads/0807/test2067a.jpg] [Blocked Image: http://www.tweak.dk/uploads/0807/test2067b.jpg] [Blocked Image: http://www.tweak.dk/uploads/0807/test2067c.jpg]


    Lian Li PC-A17A

  • Som altid er kommentare mere end velkomne :)


    Specielt vil jeg/vi gerne vide om I, brugerne af TWEAK.dk, syntes der mangler noget i denne test.


    - Skal der være flere billeder?
    - Er gennemgangen af specifikationer god nok?
    - Osv osv


    Fyr løs med alt jeres (konstruktive) kritik ;)


    Mvh Stubkier

  • Syntes jeg kan spore ægte begejstring i testen, og det er da til at fatte. Som Lian Li bruger kan jeg kun give dig ret. De laver nogle seriøst fede kabinetter.
    Enten har jeg overset det, eller også mangler du en væsentlig detalje. Der er ikke nogen 3,5 > 5,25 adapter med, så man skal ud og finde sådan en en, inden man kan kaste sig over det fede tilbehør du lige kort nævner.
    Jeg syntes det er en stor fejl fra LL. Meget få bruger floppy i dag, men masser af folk bruger kortlæser osv. i deres kabinetter.
    Tillader mig at give topkarakter for testen:D


    NB! Følelsen af at installere hw i et LL kan ikke beskrives, men skal opleves.

  • Tak for kommentaren :) Og ja jeg må vist tilstå at være lidt af en Lian Li fan - har selv haft et V1200B Plus som jeg desværre ødelagde ved at være lidt for optimitisk mht. mine evner med en dremmel ;) Nu har jeg så et lille PC-A05B som jeg er super glad for


    Jeg er oprigtigt begejstret for dette Lian Li kabinet, men jo du har ret Lian Li burde sende en konverter med - hvilket de også gør til nogen af deres kabinettet (V1200B plus). Men den følger desværre ikke med til dette kabinet.


    som du også er inde på er det altid en fornøjelse at installere hardware i et Lian Li kabinet.


    Mvh Stubkier

  • Ja undskyld denne meget sene kritik af hardwaretesten. Er netop på jagt efter et nyt kabinet og har utroligt svært ved at finde noget ordentligt.


    Synes det er en ganske god gennemgang af kabinettet men der er noget jeg savner:
    1. Fedt at vise tilbehør - men hvad koster det og hvordan gik installationen? Jeg havde selv engang et kabinet med en temperaturføler... men det var det værste gang bras at installere.


    2. Hvordan med lyd/larm fra det færdige kabinet? Læste jeg testen for hurtig eller fremgår det bare ikke hvor meget det larmer... eller ikke larmer?


    3. Jeg er ikke så meget for støv i mit kabinet... med den løsning der er her skal man så afmontere 2-3 drive rammer i fronten for at rense filtre ved blæseren? Jeg går jo ud fra den suger ludt ind og det betyder jo også at den fanger støv over gulvet.


    4. Mere info om hvilken PSU der er valgt?


    5. Og lidt om størrelsen, vægt etc. Ja - jeg søger selv efter det nu på nettet men det kunne jo ha' fremgået af testen. ;)
    At ha' USB stik i toppen virker efter min mening fjollet - specielt når man skal ha' den stående inde under et skrivebord. Det er f.eks. årsagen til at jeg alligevel ikke skal ha' et CoolerMaster cosmos 1000... for det er 60cm højt og med disse stik øverst. :p


    Ellers som sagt en god gennemgang og Liam virker som en rimelig producent. :)

  • puha jeg ved godt det er lian li, men over 1100 for et kabinet...

    Asrock x570 Taichi, Asrock 5700XT Challenger 8GB@AMD ryzen 7 2700X 3,7mhz, 4*16Gb DDR4g. G-skill TridentZ neo 3600, Seasonic 700W PSU, Kingston SSD M.2 1TB Harddrive.

  • Tja... jeg gi'r nu gerne beløbet hvis ellers det havde været 100% optimalt. Samlede selv min først computer i begyndelsen af 90'erne og det var da et rent helvede at få skruer, afstandsstykker (når man havde nogle) m.m. til at passe.


    Det er forresten en tynd kop te at finde alle de smådele man kan få til kabinettet. Ikke alle forhandlere har dem og det er ekstremt svært at se hvad der hører til hvilket kabinet. Lian's hjemmeside giver jeg ikke meget for... :(

  • Quote

    Oprindeligt indlæg af Rostad
    Tja... jeg gi'r nu gerne beløbet hvis ellers det havde været 100% optimalt. Samlede selv min først computer i begyndelsen af 90'erne og det var da et rent helvede at få skruer, afstandsstykker (når man havde nogle) m.m. til at passe.


    Det er forresten en tynd kop te at finde alle de smådele man kan få til kabinettet. Ikke alle forhandlere har dem og det er ekstremt svært at se hvad der hører til hvilket kabinet. Lian's hjemmeside giver jeg ikke meget for... :(


    wauw dagens sure opstød :) hvor delen vil du hen med det indlæg?

  • Surt opstød??


    Ehh, jeg er måske lidt træt i dag... men ligefrem sur synes jeg nu ikke mit indlæg er. Men du mener måske ikke det er relevant at man kan have svært ved at bestille løsdele til kabinettet? Er det en C-01 eller en C-02 alu front der skal sidde på kabinettet foran mit dvd drev?


    Eller kan du forklare lidt mere om hvori det "sure opstød" består?

  • Quote

    Oprindeligt indlæg af Rostad
    Surt opstød??


    Ehh, jeg er måske lidt træt i dag... men ligefrem sur synes jeg nu ikke mit indlæg er. Men du mener måske ikke det er relevant at man kan have svært ved at bestille løsdele til kabinettet? Er det en C-01 eller en C-02 alu front der skal sidde på kabinettet foran mit dvd drev?


    Eller kan du forklare lidt mere om hvori det "sure opstød" består?



    tja syntes bare ikke der var hovede eller hale i dit indlæg :) med andre ord det var lidt svært at se hvad du ville frem til.


    men har du prøvet at bestille reservedele til andre kabinetter? Lian li dele er altså ikke så svære at få fat i. Det er nok mest af alt fordi vi bor i DK at det ikke er så nemt.

  • Nå... jeg synes da ikke det er så svært at læse... :roller:


    Hvis der nu på Lian Li's og andres hjemmeside var en oversigt som:


    1. Kabinet
    .................... a. Tilbehør 1
    .................... b. Tilbehør 2
    .................... c. Tilbehør 3
    .................... d. Tilbehør 4


    ville det jo være lidt nemmere. I stedet har Lian Li f.eks. flere forskellige alu fronte på siden og hvilken en passer til hvad?
    Tager du danske/udenlandske forhandlere så fører de lidt af hvert - men de kunne jo have opført dem som "tilbehør" - så er det immervæk nemmere at finde. SHG er nok den som kommer nærmest imho.


    Vil prøve at kigge på lidt tyske hjemmesider ved lejlighed... skal også lige tjekke rundt omkring lydniveau - og så måske se billeder af tilbehøret "in action"..