Min livret officelt lige nu er Beef and wine en resturan (staves) i vejle. Deres burger er virkelig top klasse. Ciabata bolle med en 700 gram grillet hakkedreng som lige bliver stegt
kæft det smager godt tjeneren kiggede virkelig også på min far og mig da vi havde tømt vores tallerkner
Din livret?
-
-
Nice rasmus
Da min far og jeg havde lavet Roethlisburger til Superbowl kom burgerne sgu nok også næsten op at veje 1kg Fuck det er egentligt også godt!
-
Quote
Oprindeligt indlæg af Rasmus_yamaha
Min livret officelt lige nu er Beef and wine en resturan (staves) i vejle. Deres burger er virkelig top klasse. Ciabata bolle med en 700 gram grillet hakkedreng som lige bliver stegt
kæft det smager godt tjeneren kiggede virkelig også på min far og mig da vi havde tømt vores tallerkner
700g bøf i en burger? Lyder sygt. På østerbro i kbh ligger der en take away ved navn "smørhullet" i en kælder der kan servere en burger med 2x300g bøf den er ulækker synes jeg. Men en alm burgerbolle i king size størrelse. -
Junkfood
-
Quote
Oprindeligt indlæg af Simon Bay
Junkfood
Nemlig men det kan blive for voldsomt til mig. Men jeg kan godt spise en 1000g bøf på en god restaurent. -
en god, hjemmelavet lasagne, der helst er lavet af min mor
Burger - aussie style. - burger med bøf, ost, salat, tomat, spejlæg, rødbeder, agurk og evt. en ring ananas, severes på alle mcD i Australien, og er klart den bedste mcD burger i verden
og sidst, men ikke mindst: bøfpie:
½ kg hakket oksekød
2-3 skalotteløg (alle løg kan bruges)
30g smør, magarine eller olie
1 teske tørret merian
1 lille fed hvidløg
1 spiseske vineddike
8-10 oliven (skal ikke være dem der lugter af bræk)
salt og peber
1 dl god rødvin
1-2 dl creme fraiche (18%, 9% og derunder virker ikke og kan skille)
1pk butterdej
æg1. Brun kød og finthakket løg, kom de øvrige krydderier og vineddike i. kom oliven i skiver, rødvin og creme fraiche ved.
2. fór en pieform med butterdej, pensl den med lidt æg og bag den i 15 min ved 180 grader (varmluft virker bedst)
3. kom kødsaucen på, læg et låg af butterdej over, pensl atter med æg og bag pien i 30 minutter ved 180 grader.
Serveres gerne med en god salat eller tomatsalat, samt resten af den gode vin
den sidste tager lidt tid at lave, men skal nok blive et hit når kæresten skal komme forbi.
Sidst, men ikke mindst.... man tilføjer altid krydderi pr. øjemål og ved at smage maden til, og ikke ved at måle op slavisk efter opskriften.
-
Jeg skal i hvert fald til at lave en variant af min livret om lidt.
Pappardelle med stykker af okseindelår serveret i en tomatsauce med hvidløg, oregano og grøn pesto.
-
hmm der er vel ikke noget der slår en rigtig stor T-Bone steak fra tyre man selv har fodret siden de var små......en fin limousine eller simmenthaler tyr på ca 1 år giver en perfekt steak der fylder en hel tallerken...det eneste tidspunkt min mor faktisk tillod at alle bare sad med 1 bøf og intet andet....ingen kartofler ellrr noget, da man så ikke kunne spise op.
nr 2 er lidt sær, men mors hjemmelavede grønlangkål og med en gang gås til......folk der ikke har prøvet det kan jeg godt forstå synes det er weird, men det er bare en perfekt kombination
nr3 er nok min lillebrors hjemmelavede lakseruller, som er laks med ris rundt om..det smager bare vildt godt, og har da improviseret lidt på den opskrift med en god smeltet brie til....
-
Skinke, flødekartofler, sennep. Mmmmmm.
Endda også super nemt at lave, altså lige udover at ondulere kartoflerne -
Quote
Oprindeligt indlæg af Fragman
hmm der er vel ikke noget der slår en rigtig stor T-Bone steak fra tyre man selv har fodret siden de var små......en fin limousine eller simmenthaler tyr på ca 1 år giver en perfekt steak der fylder en hel tallerken...det eneste tidspunkt min mor faktisk tillod at alle bare sad med 1 bøf og intet andet....ingen kartofler ellrr noget, da man så ikke kunne spise op.nr 2 er lidt sær, men mors hjemmelavede grønlangkål og med en gang gås til......folk der ikke har prøvet det kan jeg godt forstå synes det er weird, men det er bare en perfekt kombination
nr3 er nok min lillebrors hjemmelavede lakseruller, som er laks med ris rundt om..det smager bare vildt godt, og har da improviseret lidt på den opskrift med en god smeltet brie til....
Smager super godt, sammen med en god skinke
Næste gang i skal ha steak fra en tyr, så slå lige på tråden!
-
Forret: Lakse og sandartsouffle med caviar
Hovedret: En god kalvemørbrad med nye kartofler og tilhørende lækker blandet salat
Dessert: Creme Brulee (hvordan man nu staver det) eller chokoladefondue
Ja, jeg er vokset op i et hjem, hvor vi gør meget ud af mad.
Det bliver nu også til en frysepizza eller fransk hotdog engang imellem, og en god gammeldags cola i stedet for hvidvinen -
Quote
Oprindeligt indlæg af Fragman
hmm der er vel ikke noget der slår en rigtig stor T-Bone steak fra tyre man selv har fodret siden de var små......en fin limousine eller simmenthaler tyr på ca 1 år giver en perfekt steak der fylder en hel tallerken...det eneste tidspunkt min mor faktisk tillod at alle bare sad med 1 bøf og intet andet....ingen kartofler ellrr noget, da man så ikke kunne spise op.nr 2 er lidt sær, men mors hjemmelavede grønlangkål og med en gang gås til......folk der ikke har prøvet det kan jeg godt forstå synes det er weird, men det er bare en perfekt kombination
nr3 er nok min lillebrors hjemmelavede lakseruller, som er laks med ris rundt om..det smager bare vildt godt, og har da improviseret lidt på den opskrift med en god smeltet brie til....
nr 2 Er du fra lolland? Eller din mor er , mine svigere er og bombarderer mig med Grønlangkål hver jul jeg kan ikke lide det med brune kartofler til -
Har ikk nogen rigtig livret... Alt Groumetmad ryger da ned
-
Rugbrød med leverpostej, agurk, ristede løg og ketchup!!!!
Og ellers millionbøf, lasagne eller drømmekage..
-
Kyllingepie er en klar vinder hos mig