Indlæg af Stubbe

    Quote

    Oprindeligt indlæg af GrillRotten


    Ja, jeg skal ind og kigge lidt på koden og ændre et par småting hist og her ... Men først skal jeg lige pille færdig med de muligheder som Coppermine har fra standard.


    DK sprog er en fast del af Coppermine 133 som er den jeg bruger. Sammen med en hulens masse sprog. Har dog fjernet dem alle undtagen UK og DK ... men kører den UK ... Kan sgu ikke hitte rundt i de danske betegnelser for ting og sager. Virker ikke logisk ... :boxed:


    Okay, har du også det problem, at når man går ind på forsiden og skal til at ændre alle på en gang, så gemmer den det ikke - altså der kommer en fejlmeddelelse?


    Jeg har kigget lidt på koden bag, og jeg synes det er fuldstændig uoverskueligt den måde de har bygget det op på :S

    Hmm, nu ved jeg ikke om det er den måde, hvor man gør det med én af gangen, eller den, hvor man gør det med allesammen på en gang.


    Jeg ved i hvert fald, at man kan gå helt ud på forsiden og trykke på "Rediger filer" - eller noget i den stil. Dog længe siden jeg har leget med det, så skal jeg ikke helt kunne sige. Husk også at ændre størrelsen på dem, hvis det er flashfiler, for ellers bliver de vist som helt små, hvilket kan være rimelig irriterende. Men det vidste du godt ;)


    Mvh
    Steffen


    EDIT: Man kan også få en dansk sprogfil - hent den ;)

    Bruger IE.


    Synes simpelthen den måde FF loader siderne på er elendig. Måske skal man bare vænne sig til det, men det gider jeg ikke vente på. Og jo, jeg synes også det er som om ens forbindelse er blevet langsommere.


    Jeg har Norton Internet Security (gratis), og får gratis opdateringer og forbedringer ofte, så hvad er grunden så til at skifte til FF? Vil gerne vide det, da jeg ikke kan finde noget :)

    Quote

    Oprindeligt indlæg af Bubbi
    Du kan jo evt. bare smide en index fil ind med denne linie i <head>'en:


    <META HTTP-EQUIV="refresh" CONTENT="5; URL=http://www.fodboldforum.frac.dk/">


    De 5 er antallet af sekunder der skal gå før den selv går videre, den kan du jo så bare sætte til 0, så hopper den over med det samme.


    Tja, kender den godt, og det er netop den jeg har brugt på http://www.fodboldforum.frac.dk/ ... Hvis du kigger nederst står der, at man bliver sendt videre.


    Jeg har ikke nogen server til Manutd.dk, og det eneste jeg skulle bruge er bare plads til én fil, der kan redirecte. Derfor oprettede jeg et hotel hos frac.dk, hvor jeg ved, det er gratis, for jeg gad ikke købe et og også skulle betale for redelegering og alt muligt, når man kan ændre det gratis hos GratisDNS.


    Andet?

    Quote

    Oprindeligt indlæg af GrillRotten
    Hm ... Kan Coppermine ikke vise fil-navn sammen med filen uden at man skal ind på den ?... :boxed:


    Jo.. Log ind som admin og tryk på "Rediger beskrivelse" eller sådan noget i den stil. Så kan du give den et navn. Du kan evt. også tage et screenshot af, hvordan det ser ud "in game" og bruge det som billede istedet for de logoer der følger med.


    Mvh
    Steffen

    Godaften!


    Hmm, jeg har prøvet at få lidt hjælp inde på GratisDNS irc-chan og sådan lidt rundt omkring derinde, men jeg forstår seriøst ikke et klap af de de skriver. Derfor bliver jeg lige nødt til at høre, om der er en, der vil hjælpe mig.


    Hvad skal jeg gøre for at få manutd.dk og http://www.manutd.dk til at pege på http://www.fodboldforum.frac.dk... Jeg har fulgt deres beskrivelser, ventet et par døgn, og tjek hvad der er sket (gå ind på http://www.manutd.dk, der står bare der er installeret en apache-server, som jeg ikke har noget som helst med at gøre). :(


    Damn, jeg kunne godt bruge et klogt hoved nu :) :dance:

    http://www.prodic.dk/


    http://www.good-tutorials.com/


    http://www.planetphotoshop.com/tutorials.html


    http://www.phong.com/tutorials/


    http://www.meye.dk


    http://www.udvikleren.dk/resources.php?techid=11


    http://www.tegneserier.homepage.dk/html/tutorials.htm


    osv... Der burde du kunne finde en del gode tutorials til at lave nogle fede effekter... Nu har jeg Goggle't for dig, så prøv selv næste gang ;) * :cheers: *


    EDIT:


    Quote

    Oprindeligt indlæg af Sukkerfar
    kig her:


    good-tutorials.com
    meye.dk
    pcfreek.dk
    prodic.dk


    :dance: kan se du har brugt PRÆCIS samme søgeord som mig: "photoshop tutorials". Well, sværere er det ikke

    Quote

    Oprindeligt indlæg af Sukkerfar
    Pænt grønt blad, men måske taget en smule for tæt på?


    Hvad er jeres billeder taget med?


    Taget med Nokia 3200.. Jeg løj!


    Hmm, jeg mener det er et CyberShot af en art, men det er ikke mit.

    Quote

    Oprindeligt indlæg af Patrick S
    Hvem der gad kigge på en grim fugl :roller:


    Er du gal man, det er en rørhøne på en rist! Hm, spørg mig ikke, hvorfor jeg har det, jeg kiggede lidt inde i min "Dokumenter", og så var dét det mest sommeragtige :)

    Har du brugt alt dit plads på serveren / i din mysql-database?


    Hmm, det er det eneste, jeg lige kan se, der skulle være galt. Har du fået det til at virke på din server før? Ellers kan det være noget med din opsætning af det.

    American Crew...


    Jeg prøvede at købe fire forskellige inde på billigvoks.dk, og det ER stadig American Crew, der er bedst... Sådan er det bare, det er faktum!

    Quote

    Oprindeligt indlæg af BukkeMand


    Sry for OT
    Ved det er i god tro du gi'r ham det råd, men det er en lidt høj HBO... Så det gavner sg næppe ;)


    Også sorry for OT herfra.


    Jeg solgte præcis sådan en skærm for 700 kr for omkring en måned siden, så det er ganske fair, det han siger!