Indlæg af Fragman

    kan man skifte batteriet i den eller er det den model hvor man skal sende den ind (og de så tager 4*farums repræsentationskonti) for at få skiftet?

    jaja ingen grund til at skabe sig sådan......


    tror oxo du har godt af at komme ud og prøve real life igen.... :D


    hvad skal du have for det hele samlet?

    Quote

    Oprindeligt indlæg af Happy^
    Jeg vil da godt forklare hvorfor vi er meget strikse om det.
    Det er vi af den simple grund, at hvis der bliver diskuteret warez her på siden, så kan politiet eller anden indstans faktisk lukke siden - og det ønsker vi ikke!


    Devil var nok lidt hurtig med den tråd der omtales her, men hellere en gang for meget end en gang for lidt. Vi prøver bare at holde siden så ren som overhovedet muligt.
    Nogle gange mindre godt end andre - men vi er jo ikke alle perfekte ;) Som man siger: Shit happens ;)


    der blev vel ikke distribueret noget som helst...


    well se på en side som shareconnector...den er ikke lukket....og den er NOGET tættere på at kunne kaldes distributør af warez.....at snakke om det får ikke politiet til at gribe ind (da det ikke er ulovligt) ....men fair nok i sætter reglerne der, så ingen er i tvivl. men bliver det slet ikke nævnt at der er tale om det så lad det da køre.

    hvad fanden lærer børn i skolen idag???????


    de kan sq ikke engang de små tabeller udenad, de lærer ikke ret meget om retstavning og de har ingen disciplin eller respekt for andre?


    synes sq folkeskolen er blevet alt for frit....tilbage til tiden, lige efter spanskrøret......unge mennesker i den alder hører ikke efter medmindre det er kæft, trit og retning. De mest basale ting kan de ikke engang, hvordan hulen skal de så kunne lære resten når det er grundstenene for det.

    jeg skal også snart have comp nr 2 op, og har da oplevet en del probs med win xp pro....hvad er fordele og ulemper ved win2003, og hvis den comp både skal bruges som server og til at spille på indimellem, er det så muligt med 2003 ???