Indlæg af Julie

    Ohøj.
    Efter at have kigget på forskellige polfiltre og ND-filtre der passer til mit objektiv, faldt jeg over cokin's system. Er der nogle af jer der har erfaring med det? -nu tænker jeg på med holderen man sætter på objektivet og kvaliteten af hele systemet.
    Dog forstår jeg det ikke helt, og håber der er én der kan forklare mig det; er det et idéelt system hvis man har flere objektiver med forskellige brændvidde, f.eks. 58, 72 og 82, fremfor et filter med bestemt størrelse man skruer på objektivet? (Forstået på den måde, at holderen og glasset dækker, ligemeget hvad brændvidden er.) -Eller skal mange have adapters der passer til hvert forskelligt objektiv?
    Jeg håber der er nogle der forstår hvad jeg mener.
    -Julie

    sender de overhovedet kameraudstyr til danmark? mener jeg læste for et par måneder siden at de ikke gjorde

    Quote

    Oprindeligt indlæg af |Henrik|


    Slanger er ikke stille når de kommer nye steder hen, for de skal udforske det nye sted. :)


    Hvis du skal ha' dine ud, så tjek lige hvad de kan tåle af temparatur, ikke at de bliver syge. For fuzzie kender jeg ikke noget til. ;)


    Nå for søren, jeg troede fakstisk slanger var meget rolige og bare gled lige så stille afsted. :P
    Hihi, mine fuzzies er ildere :D

    wauw, den er godt nok super flot! jeg burde egentlig også få smidt mine fuzzies ud i haven og tage nogle billeder - hvis de så bare gad sidde stille. :D

    det er godt nok flot. hvor kommer den gule farve fra? er det fra en lampe eller hvordan? :)

    jeg kan ikke forstå at jeg glemte at skrive at vi også skal ud og arbejde - det er en selvfølge, og vi får faktisk svar fra en virksomhed i nærheden en af de næste par dage om halvdelen af klassen kan arbejde i nogle uger i sommerferien. så arbejde er der skam tænkt på, jeg glemte bare at skrive det :O


    sjoegge: nej vi har ikke regnet sammen hvor meget det bliver i alt, men flybilletter pr. person er omkring 4000,-, og det er jo de penge som vi højst må betale af egen lomme.. vi kan muligvis få en rejsepakke med rabat, fordi vi er over 20 der skal afsted sammen og vi sturderer, men det er langt fra sikkert endnu

    Hej alle!
    Da vi har muligheden for at komme til San Francisco på studietur næste år, skal vi have skrabt nogle penge sammen, da det beløb skolen højst kan opkræve af os elever, ikke slår helt til. Vi har tænkt os at holde et loppemarked, søge legater, arrangere noget bingo-halløj, sælge børnemærker og rydde op til vores skolefester(der er dog lodtrækning blandt klasserne, da man får penge for det)..
    Har I andre gode idéer til hvordan vi får tjent nogle penge? :)

    Quote

    Oprindeligt indlæg af baloo


    Gør de? 8o


    mange tak, det er også nogle dejlige dyr. :)
    mine gør ikke nogen fortræd. de stjæler dine ting og gemmer dem, men de er ellers ikke farlige ;)


    det er en almindelig sort macbook (så teknisk er Julie nemlig til at forklare om sin computer!)
    og mange tak :)

    okay, nu kan jeg ihvertfald se hvad I mener med at de er underbelyste. indtil nu har jeg kun set billederne på min egen mac hvor de ser helt anderledes ud, og meget lysere. nu sidder jeg så ved en anden computer, og kan godt se billederne ikke ser så godt ud som jeg havde håbet :rolleyes:

    mange tak. jeg ved godt det ser noget rodet ud, og det var også meningen at jeg på et tidspunkt vil have mine dyr placeret et sted hvor baggrunden er ensfarvet. jeg skal bare have fundet en smart måde at gøre det på, for det er sgu ikke ligefrem fordi mine ildere gider sidde stille hele tiden :))

    Så fik jeg endelig et spejlrefleks efter at have ventet næsten 1 måned før det kom, og valget faldt på EOS 450D.
    Jeg vil lige vise jer de første skud jeg har taget med det. Al slags kritik er velkommen. :)
    [Blocked Image: http://i126.photobucket.com/albums/p91/juliedk/IMG_7198.jpg]
    [Blocked Image: http://i126.photobucket.com/albums/p91/juliedk/IMG_7424.jpg]
    [Blocked Image: http://i126.photobucket.com/albums/p91/juliedk/IMG_7208.jpg]
    [Blocked Image: http://i126.photobucket.com/albums/p91/juliedk/IMG_7227.jpg]
    [Blocked Image: http://i126.photobucket.com/albums/p91/juliedk/IMG_7263.jpg]

    mange tak. har fundet ud af at amazon ikke vil sende et spejlrefleks ud af landet. og EOS 40D er måske lidt for dyrt alligevel.
    men faldt lige over et tilbud på nikon D80 med et 18-55mm AF DX VR NIKKOR objektiv til 3999,-. så lige nu står jeg mellem EOS 450D og nikon D80.


    Quote

    Oprindeligt indlæg af _WHAT_
    Hvis du skal handle nikon skal du op i D90 de mindre modeller har ikke autofokus motor hvilket er et stort minus og gør at der er en del objektiver som du ikke kan benytte.


    men de objektiver, er det nogle som andre mærker laver tilsvarende til, som jeg så kan bruge?