Efter en lang og kold vinter er sommeren endelig over os, og så skal der grilles på terassen. Inden grillfesten begynder, er det nødvendigt at opfriske etiketten omkring denne dejlige udendørs madlavningsform, da det er den eneste form for madlavning, rigtige mænd foretager sig. Måske fordi der er et element af fare involveret.
Hvis man fordeler opgaverne imellem sig og går frem efter denne model, så er successen så godt som sikret:
1) Kvinden køber maden
2) Kvinden laver salat, forbereder grøntsager og laver dessert
3) Kvinden forbereder kødet og mariner det, placerer det på en bakke sammen med kryderi, saucer og grillbestik og bringer det til manden, der står ude ved grillen med en øl i hånden.
4) Vigtigt! Manden placerer kødet på grillen
5) Kvinden går ind for at forberede og gennemføre borddækning
6) Kvinden kommer ud for at fortælle manden, at kødet er ved at brænde på. Han siger tak og beder hende hente endnu en øl, mens han klarer situationen.
7) Vigtigt! Manden tager kødet af grillen og rækker det til kvinden
Kvinden forbereder tallerkner, salat, brød, tilbehør, servietter og saucer og anretter det på bordet
9) Efter måltidet rydder kvinden bordet og vasker op
10) Alle roser manden for et dejligt måltid mad.
11) Manden spørger kvinden, om hun har nydt sin "fridag" og konkluderer på reaktionen, at det er umuligt at gøre kvinder tilfredse!
Velbekomme!
P.S.: Ved ikke om det er postet før