Tweak.dk tester ASUS ROG Crosshair VI Extreme

  • [Blocked Image: http://www.tweak.dk/images/2017/review/3071/large_front.png]


    Bundkortmarkedet bugner af nye produkter fra alle producenter, og ASUS har aldrig været kendt for at ligge på den lade side, når det kommer hertil. Det beviser de også her i dag, når vi render turen rundt omkring et af de helt store bundkort i AM4 serien til Ryzen processorerne. Vi skal nemlig tage et alvorligt kig på ASUS ROG Crosshair VI Extreme.


    Læs Test af ASUS ROG Crosshair VI Extreme

  • Hvor er testen henne?


    Jeg ser et par billeder af kortet og ellers kun information, der allerede er at finde på Asus' produktside. Der bliver skrevet top ydelse, men ingen charts eller andet?
    Før i tiden testede I kort med OC resultater osv. Er I gået væk fra det?

  • Resultaterne på tværs af forskellige bundkort inden for det samme chipset er efterhånden så små at vi er gået væk fra at ligge tests op ned benchmark resultater da vi ville ende med en lang række test med noget nær identiske grafer.


    I stedet for tester vi nu primært med fokus på de forskellige features og ekstra ting der følger med da det er her den betydelige forskel imellem kortene ligger.


    Kortet bliver stadig sat til, testet og sat under load for at se om der er noget der falder helt igennem. Hvis det er tilfældet så kommer vi naturligvis ind på i testen hvis det er. Men vi kører ikke længere hele den massive række af test programmer som tidligere for at få næsten identiske resultater.


    Så synes vi tiden er bedre brugt på at se nærmere på de andre ting som adskiller kortene :thumbsup:

    Cyberpunk 2077 Build:


    AMD Ryzen 7 3700X
    MSI MEG X570 Godlike
    Corsair Dominator Platinum RGB 32GB
    ASUS ROG Strix RTX 2080Ti OC
    Corsair MP510 M.2 NVMe (960GB)

    3x 500 GB 2,5" SSD


    Corsair HydroX Custom loop.