Hjælp til at finde en ny harddisk.

  • Hej jeg står og vil have en ny harddisk. Enten ekstern eller almindelig. Min. 1TB :) Nogle gode forslag til en harddisk ?? :) Hælder mest til en ekstern da muligheden så ligger for at kunne bruge den til flere af mine computere :)

  • Prøv at kigge lidt efter WD's muligheder, når du vil over i eksterne, de har fået rigtig gode ord med på vejen rundt omkring.


    Du skal bare ikke gøre, som jeg var dum nok til , nemlig et pludselig impulskøb at en ekstren til billige penge.
    4 minutter efter den var sat til, stod skidtet af lige midt i backup. Jeg ved godt at jeg bare var uheldig, men det siger mere om kvalitetskontrollen inden HD forlader fabrikken så ville den aldrig have fået lov til at forlade den.


    WD,Samsung eller la Cie, så er du kke helt galt på den.


    Mvh
    Sam

    AMD 2600X Ryzen, MSI X470 gaming plus, 16GB G.Skill 24ooMhz DDR4 ram, Noctua NH-U12S, Sapphire RX Vega 56 Pulse ,Crucial MX100 512GB SSD(OS), Crucial MX500 2TB SSD,2 WD 1.5TB Black Caviar, 4TB WD Red HD, Thermaltake thoughpower DPS G 1050 wattPSU,Lian-LI PC-011 Dynamic white, Iiyama 27" IPS skærm. Logitech Z213 højtalersæt, Win 10 pro 64 bit.

  • hvorfor har du kaldt den hjælp til nyt grafikkort ? jeg kender ikke så meget til buffalo, men deres nyeste med usb 3.0 synes jeg er virkelig fed. af intern harddisk ville jeg tage WD. har ikke selv haft nogen problemer med dem, og de er kendt for kvali & god rma

  • Quote

    Oprindeligt indlæg af dengsen
    Hej jeg står og vil have en ny harddisk. Enten ekstern eller almindelig. Min. 1TB :) Nogle gode forslag til en harddisk ?? :) Hælder mest til en ekstern da muligheden så ligger for at kunne bruge den til flere af mine computere :)


    Hvad skal den bruges til?


    Hvis den skal bruges til opgaver der kræver et fast throughput, så kig på WDC Black. Skal den idle meget, så kig på WDC Green.
    Der findes også RE-serien fra WDC, både som Green og som "almindelig". RE-serien er til kontinuerlig drift - 24/7 (Enterprise Storage).


    Jeg har både RE3 (alm) og WDC Green. Jeg er rigtigt godt tilfreds med begge typer.

  • Quote

    Oprindeligt indlæg af dengsen
    den skal bruges til film, billeder og spil. tror ikke den vil komme til at blive brugt til noget andet end dette !


    Hvis den ikke skal køre i døgndrift vil en almindelig WDC Green være fin til dig.


    Western Digital Caviar Green 1TB, 16MiB cache:
    http://www.edbpriser.dk/Product/Details.aspx?pid=399792


    Den findes også med kun 8MiB cache, men det er til grin.


    Denne 2TB WDC Green giver faktisk mere plads for pengene:
    http://www.edbpriser.dk/Product/Details.aspx?pid=701979


    Spring over Getmore. Find en mere stabil forhandler.

  • Markedet er totalt overskueligt. Da jeg skulle finde en ekstern harddisk valgte jeg bare den i kategorien smæk for skillingen på denne side. Den har sådan set tjent mig fint siden, og jeg kan ikke se, hvordan jeg skulle have fået mere i en anden harddisk.


    Interessant marked ellers, tror de fleste virksomheder har over 300 forskellige harddiske, som alle kan mere eller mindre det samme, selvfølgelig med varierende plads.

  • Quote

    Oprindeligt indlæg af Oerred
    Markedet er totalt overskueligt. Da jeg skulle finde en ekstern harddisk valgte jeg bare den i kategorien smæk for skillingen på denne side. Den har sådan set tjent mig fint siden, og jeg kan ikke se, hvordan jeg skulle have fået mere i en anden harddisk.


    Jeg vil aldrig lade et tilfældigt site der ikke fortæller hvem de er, råde mig til noget. Der er ingen der ved hvem der har kigget, under hvilke kriterier og med hvilken baggrund.


    Jeg kan ikke tage det seriøst.


    Du kunne sagtens have fået mere ved at spørge folk der ved noget om harddiske, fremfor at kigge på en anonym side.
    Der er én test af den og det er ikke engang en særligt god test, teknisk set. En gang journalist-crap der ikke er fundet værre i Ekstrabladet.

  • Hvorfor en ekstern hdd ? de er oftest meget langsomme. hvis du skal spille fra den kan du godt glemme alt om en ekstern vedmindre det er en esata. kan du leve med 30mb/s så er en ekstern med usb 2 eller firewire typisk ok. men 30mb/s er sindsygt langsomt når man er vandt til at alt sker med 3 gange så høj hastighed.

  • Quote

    Oprindeligt indlæg af McCleodJeg vil aldrig lade et tilfældigt site der ikke fortæller hvem de er, råde mig til noget. Der er ingen der ved hvem der har kigget, under hvilke kriterier og med hvilken baggrund.


    Er du selv i stand til at vurdere de enkelte tilbud? Du har jo alle muligheder for selv at researche de modeller, du får foreslået. Du sviner bare siden til uden at komme med en saglig kritik af de forskellige modeller, og så falder din kritik fuldstændig til jorden. Jeg anser mig selv som nogenlunde tech-savvy, og jeg har fulgt deres anbefaling uden problemer.


    Quote

    Oprindeligt indlæg af McCleodDu kunne sagtens have fået mere ved at spørge folk der ved noget om harddiske, fremfor at kigge på en anonym side.


    Ja, det fremgår jo tydeligt af dit indlæg at internettet nærmest kammer over med kompetente mennesker. Efterhånden som jeg læser dit indlæg igennem har du stadig ikke præsenteret vores kære trådstarter for information, som har nogen relevans overhovedet i forhold til hans problem.


    Quote

    Oprindeligt indlæg af McCleodDer er én test af den og det er ikke engang en særligt god test, teknisk set. En gang journalist-crap der ikke er fundet værre i Ekstrabladet.


    En klassiker. Endnu en af dem der forveksler EB's klare redaktionelle linje med dårlig journalistik. God journalistik er ikke de facto objektiv, og det er det folk ikke forstår. Hvis du spørger mig, så er Politikens rød-radikale semi-socialistiske propaganda langt værre, men det gør ikke Politikens journalistik til dårlig journalistik. Ligesom Fox News i USA heller ikke leverer dårlig journalistik, men journalistik efter en klar redaktionel linje.


    Det er en anden diskussion.


    Du kritiserer igen siden uden brug af saglige argumenter, som kan være trådstarter til gavn. Hvad kan vi så bruge din mening til?


    Det svarer til jeg sad bare sad og pegede og skrev på forummet hele dagen:


    Den computer er noget lort.


    Den skærm er noget juks.


    Den test er ikke teknisk korrekt.


    Det går måske i folkeskolen, men efter 9. klasse savner de fleste lidt flere argumenter.

  • Quote

    Oprindeligt indlæg af Oerred
    dit indlæg igennem har du stadig ikke præsenteret vores kære trådstarter for information, som har nogen relevans overhovedet i forhold til hans problem.


    Du læser ikke særligt godt.


    Quote

    Du kritiserer igen siden uden brug af saglige argumenter, som kan være trådstarter til gavn. Hvad kan vi så bruge din mening til?


    Det lyder som om at du er ophavsmand til det jammerlige juks på den side.
    Jeg havde faktisk fornemmelsen allerede ved din skamrosning.


    Du er "busted".


    Og du er spild af tid for et sagligt og seriøst forum som Tweak.dk. På Nationen! kunne det måske gå, men ikke blandt teknisk velfunderede danskere.


    Men hvis jeg skal påpege noget ved din ubehjælpsomme side, så er 1, iøvrigt mangelfuld, test ikke nok. Der står ikke meget om produkternes faktiske ydelse. Det er kopi af producentens hjemmeside.


    Vi vil vide noget om ydelsen med både store og små filer. Forskellige filsystemers indvirkning. Om specs holder i virkeligheden (søgetid bla.).


    Kan du ikke finde tests vedrørende det, så er din side bare ikke relevant.


    Makværk. Intet andet.


    Men siden du ikke selv magter at gøre det bedre, så synes jeg ikke at du skal lange ud efter andre!

  • Quote

    Oprindeligt indlæg af Oerred
    Du kritiserer igen siden uden brug af saglige argumenter, som kan være trådstarter til gavn. Hvad kan vi så bruge din mening til?


    Hvis man kigger lidt på dine indlæg her på Tweak.dk, så er der ret mange indlæg hvor du bare reklamerer for nogle sites... Det er sjovt nok den samme registrant der står bag samtlige sites. Jeg må ikke skrive dit navn her, med det kan let findes via DK Hostmaster A/S. Du burde nok snakke lidt med moderatorerne, inden du i den grad skamroser dine egne sites, jvnf. pkt 3 i reglerne for brug af Tweak.dk.


    Du er desuden fuldstændigt lige så anonym her såvel som på dine sites. Der er ingen antydning af kontaktmuligheder, hvilket yderligere giver en "grim lugt" til hele foretagendet.