Indlæg af Oerred

    Quote

    Oprindeligt indlæg af Inderhaten
    Jeg tror helt seriøst at når man feks kommer fra 3G eller 3GS så går der lige en uges tid, og så er det som at have den gamle telefon i hånden igen. Fordi de bare ikke kommer med særlig mange nye ting. :rolleyes:


    Helt enig. Og af samme årsag venter jeg også med at købe den nye iPhone 4. For det første så antenneproblemerne kan blive løst, og for det andet for at imødekomme eventuelle børnesygdomme, der er. Herunder glasset der smadrer så let som ingenting, sammenlignet med 3GS. Der er rigtig mange historier fra folk, som bare taber deres telefon på gulvet én gang - og så er løbet kørt. Det er fandme surt, når telefonen koster så mange penge.

    Yep, og det er seriøst fedt. Kameraet føles hurtigere, mulighed for baggrund er bare epic og noget jeg har ventet på rigtig længe. Multitasking er også superfedt, da det betyder, at jeg ikke længere skal vælge mellem NAVIGON, Safari eller iPod. Det var simpelthen pisseirriterende, at man skulle starte forfra hvis man gik ud af NAVIGON.


    Der er forresten en artikel her som kort gennemgår iOS 4 fordele og ulemper.

    Jeg ville ønske de danske mobilselskaber gjorde ligesom AT&T og tilbød en opgraderingsordning til os, som har en iPhone 3GS.


    Anyways, telefonen kommer nok til at koste nogenlunde det samme som iPhone 3GS. Det skriver de ihvertfald på denne iPhone 4 blog.


    Jeg skal uden tvivl have den, og så bliver min kæreste nok glad for at overtage min 3GS.

    Ovenstående sælges. Har ikke en ridse, og er stort set ikke blevet brugt. Købt hos Getmore og leveres med kvittering herfra. Købet er dateret tidligere denne måned.


    Sælges fordi jeg har købt en MBP 15", og da skærmen på den er så god, har jeg ikke brug for en ekstern skærm.


    Nypris: 1.355 kr.


    HBO: 800 kr. afhentet i København K. Sender under ingen omstændigheder.


    Annoncen kører også på HOL og DBA. Ser frem til at høre fra jer :-)

    Quote

    Oprindeligt indlæg af Ciric


    Selvfølgelig vil Tesselation blive brugt ...og meget håber jeg, men er ikke noget jeg personligt ville bruge som argument for valg af nyt gfx som tingene ser ud lige nu. De ekstra fps du kan hente ved FERMI er , (imo), for dyrt købt.


    Mht til DX11 kan denne artikkel være værd at læse ;)
    ---LINK---


    Fed artikel, jeg hopper på ATi :-)

    Quote

    Oprindeligt indlæg af McCleodJeg vil aldrig lade et tilfældigt site der ikke fortæller hvem de er, råde mig til noget. Der er ingen der ved hvem der har kigget, under hvilke kriterier og med hvilken baggrund.


    Er du selv i stand til at vurdere de enkelte tilbud? Du har jo alle muligheder for selv at researche de modeller, du får foreslået. Du sviner bare siden til uden at komme med en saglig kritik af de forskellige modeller, og så falder din kritik fuldstændig til jorden. Jeg anser mig selv som nogenlunde tech-savvy, og jeg har fulgt deres anbefaling uden problemer.


    Quote

    Oprindeligt indlæg af McCleodDu kunne sagtens have fået mere ved at spørge folk der ved noget om harddiske, fremfor at kigge på en anonym side.


    Ja, det fremgår jo tydeligt af dit indlæg at internettet nærmest kammer over med kompetente mennesker. Efterhånden som jeg læser dit indlæg igennem har du stadig ikke præsenteret vores kære trådstarter for information, som har nogen relevans overhovedet i forhold til hans problem.


    Quote

    Oprindeligt indlæg af McCleodDer er én test af den og det er ikke engang en særligt god test, teknisk set. En gang journalist-crap der ikke er fundet værre i Ekstrabladet.


    En klassiker. Endnu en af dem der forveksler EB's klare redaktionelle linje med dårlig journalistik. God journalistik er ikke de facto objektiv, og det er det folk ikke forstår. Hvis du spørger mig, så er Politikens rød-radikale semi-socialistiske propaganda langt værre, men det gør ikke Politikens journalistik til dårlig journalistik. Ligesom Fox News i USA heller ikke leverer dårlig journalistik, men journalistik efter en klar redaktionel linje.


    Det er en anden diskussion.


    Du kritiserer igen siden uden brug af saglige argumenter, som kan være trådstarter til gavn. Hvad kan vi så bruge din mening til?


    Det svarer til jeg sad bare sad og pegede og skrev på forummet hele dagen:


    Den computer er noget lort.


    Den skærm er noget juks.


    Den test er ikke teknisk korrekt.


    Det går måske i folkeskolen, men efter 9. klasse savner de fleste lidt flere argumenter.

    Markedet er totalt overskueligt. Da jeg skulle finde en ekstern harddisk valgte jeg bare den i kategorien smæk for skillingen på denne side. Den har sådan set tjent mig fint siden, og jeg kan ikke se, hvordan jeg skulle have fået mere i en anden harddisk.


    Interessant marked ellers, tror de fleste virksomheder har over 300 forskellige harddiske, som alle kan mere eller mindre det samme, selvfølgelig med varierende plads.

    Der er nogle fede spil på din liste over playstation 3 spil.


    Hvis jeg skal supplere med de andre spil jeg spiller lige nu er det NHL 10, Modern Warfare og så selvfølgelig ekstra meget Modern Warfare 2 efter den nye stimulus pack.


    Udover det ser jeg virkelig frem til Red Dead Redemption :clap:

    Yo tweakers.. og glædelig fredag! :-)


    Jeg står og skal have en ny ekstern harddisk, da jeg er løbet tør for plads på min Mac. Jeg har desuden ofte så meget lort liggende, som jeg egentligst helst ville være fri for. Derfor er en ekstern en ideel løsning. Desuden er det meget rart hvis jeg skal se film hos en ven, eller hvad man nu kan finde på.


    Jeg gider ikke bruge en masse penge, og brugte derfor Google, min trofaste følgesvend, for at aflure markedet. Det ledte mig til denne side om eksterne harddiske, som anbefaler en Western Digital Elements Desktop 500 GB som det bedste til en billig penge.


    Har I nogen indvendninger om det køb? Eller findes der andre eksterne harddiske, som I betragter som bedre, i priskategorien MAX 600 kr. inkl. fragt?


    Muchos tacos - og rigtig god weekend!

    Fandt denne halvgamle tråd da jeg søgte, men da spørgsmålet er relateret kan man vel godt tillade sig at bringe det op igen.


    Jeg overvejer at skifte min PS3 Slim 120GB ud med en PS3 Slim 250GB.


    Er der nogen som har overblik over, hvor sådan en er billigst lige nu?


    Jeg har selv brugt denne billig ps3 oversigt, men vil godt høre om nogen er faldet over et bedre tilbud, inden jeg ligger ordren hos CoolShop.


    Muchos gracias!

    Howdy fellow film enthusiasts!


    Ville lige gøre opmærksom på Sony's nye Bloggie kampagne. De udvælger 5 vordende filminstruktører til en konkurrence, hvor man i sidste ende kan vinde en rejse med alt betalt til Hollywood. I alt 20 instruktører bliver fundet i hele Norden.


    Hvis du bliver udvalgt får du et HD kamera af Sony og 14 dage til at optage din film.


    Læs mere og ansøg: http://www.sony.eu/bloggienordic


    Held og lykke!

    Hejsa,


    Sælger en fuldt funktionel og uridset sort Razer Pro|Click Mobile. Den er rimelig genial.


    Fakta:


    Bluetooth 2.0 with adaptive frequency hopping
    1200 dpi optical sensor
    No drivers required
    Symmetrical design, non-slip finishing


    Billede: http://www.everyjoe.com/thegad…azer-pro-click-mobile.jpg


    Nypris: Et sted mellem 481 og 534 kr. inkl. fragt.


    Der følger ikke andet med end musen i egen, høje person.


    Dyret kan afhentes i København. Byd løs!

    Quote

    Oprindeligt indlæg af Aggie
    så vil jeg gerne byde 200 afhentet for dem allesammen (=


    Du kan få følgende for 200, for resten er solgt:


    Fracture
    Hannibal Rising
    Rambo 2008
    Zodiac
    Sweeney Todd - stadig i folie
    Righteous Kill
    300
    Pan's Labyrinth
    Wedding Crashers


    Deal?