S: P5N-T Deluxe

  • Hey. Jeg står og skal af med mit spritnye P5N-T Deluxe. Hvorfor vil jeg af med det? Fordi det nægter at arbejde sammen med min Q6600 SLACR CPU og mine Crucial RAM. Hvilket jeg kan læse mig frem til på nettet er et alment problem med 780i og deres nuværende BIOS'er. Det skulle fungere fint med Q9000-serien og den rigtige RAM. Så bor man i Århus og har lyst til at spare nogle hundrede kroner på sit mobo til sit nye Q9550 setup er det her man skal lægge et bud. Og der følger slvf kvittering med.

  • har du link til din påstand?

    Corsair Spec Alpha Red Custom, dual rad + single rad in front - Intel 7600k@4.9 1,24 vcore watercooled - 8GB Geil Forza DDR4 3000mhz - 450W Thermaltake SMART PSU - Kingston HyperX 240GB SSD - Asus GTX1060.

  • Påstand? Er ikke nogen påstand. Check stort set ethvert større forum om hardware på nettet og du vil finde tonsvis af posts ang. 780i's nuværende stabilitetsproblemer og P5N-T Deluxe's problemer med Q6600. Det skal nok blive fixet i noget BIOS update - det kan jeg bare ikke rigtigt vente på :)

  • Hov. Har vist ikke fået opdateret min profil i lange tider :S Jeg er skam i Århus. Og ja, boardet kører perfekt med en E6600. Prøvede min egen i bare for at checke da min Q6600 gav problemer, og alt kørte bare som det skulle. Med den nye 0703 BIOS er det blevet en smule bedre med min Q6600 G0, men jeg har ikke rigtigt tålmodigheden til at vente på at der kommer nye BIOS'er. Så jeg skifter til et Abit Intel mobo som jeg ved allerede er gennemchecket og klar til kamp.


    Hvad jeg sådan ca. har forestillet mig? Tjo, altså, har både mulighed for at sende boardet, fuldt indpakket og med alt udstyr og kvittering og det hele. Eller man kan hvis man bor i Århus komme forbi og hente det hos mig. Begge dele virker for mig. Tror prisen bliver omkring 1300 da det er købt d. 14. der overhovedet ikke er OC'et på det, og jeg egentlig bare vil holde mig ca. "skadesfri" ifb. med køb af Intel mobo til at erstatte det :) Hvordan lyder det?