NFS ProStreet

  • REDWOOD CITY, Californien – den 31. maj, 2007
    Electronic Arts annoncerede i dag, at Need for Speed™ ProStreet er under udvikling hos EA Black Box i Vancouver, B.C. og efter planen vil udkomme dette efterår. Der bliver tale om en banebrydende ny Need for Speed-oplevelse, hvor du må træde gaspedalen i bund, mens du kæmper i mand mod mand-opgør mod de bedste gaderæsere i et utal af forskellige løb.

    “Need for Speed ProStreet sætter nye hastighedsrekorder for gaderæs-kulturen ved at levere den ultimative arena i jagten på herredømmet over asfalten,” sagde Executive Producer, Larry LaPierre. “Dette spil handler om at bygge den ultimative, toptunede firehjulede kampmaskine og rulle den ud i en lang række forskellige løbsdiscipliner over hele verden, mens du tester dine evner mod de absolut bedste gaderæsere.”

    Need for Speed ProStreet kan prale af uovertruffen præcision og imponerende detaljeret, fotorealistisk grafik, som effektivt sørger for at suge dig med ind i begivenhedernes centrum. Det løfter samtidig “Autosculpt™”-teknologien til et helt nyt niveau, hvor du for første gang får direkte indflydelse på din bils ydeevne, samtidig med at du ændrer dens ydre. Need for Speed ProStreet er et vaskeægte skud adrenalin blandet med højoktane ræs, hvor hvert eneste valg får konsekvenser. Hver eneste bule, hver eneste skramme og hver eneste bøjet kofanger er et krigsar, der vidner om dit engagement og din kampvilje. Takket været den aggressive og velkørende kunstige intelligens, bliver du udfordret i højere grad end nogensinde før til troværdige køreoplevelser. Dertil kommer en revolutionerende online-del, som vil redefinere den ‘sociale leg’ på hvinende dæk på nettet. Samlet gør det Need for Speed ProStreet til den ultimative, og mest følelsesladede virtuelle racing-oplevelse til dato.


    Need for Speed ProStreet udkommer til Xbox 360™, PLAYSTATION®3, og Wii™ såvel som til PlayStation®2, Nintendo DS™, PSP® (PlayStation® Portable), PC og mobiltelefoner.


    [Blocked Image: http://dailyrush.dk/associated/story/17190/ss3_200x150.jpg]

  • Quote

    Originally posted by Cyclups
    tager lige en ældre tråd frem igen, fandt lige lidt mere info om Need for Speed - ProStreet, det skulle udkomme den 31. oktober og her er lige en "Developer Walkthrough" fra E3 messen.
    http://www.dailyrush.dk/stories/17314/


    Uha, ser sku nice ud :D
    Endelig lidt nyt om spillet, gør intet at hive denne tråd frem igen .

    B&W DM683 - B&W HTM62 - Onkyo TX-NR616 - Samsung UE55ES7005 - Synology DS212 - PlayStation 4 - OpenElec @ Rpi2

  • Quote

    Originally posted by Cyclups
    tager lige en ældre tråd frem igen, fandt lige lidt mere info om Need for Speed - ProStreet, det skulle udkomme den 31. oktober og her er lige en "Developer Walkthrough" fra E3 messen.
    http://www.dailyrush.dk/stories/17314/


    Synes grafikken er meget fed! Men når han så begynder at køre ser det ud som om handling er noget værre lort! Det skal overraske mig hvis det bliver særlig sjovt i forhold til Colin Mcrae DiRT f.eks.! Det spil er klasse!