45 min. langt musik nr.

  • Quote

    Originally posted by MvK


    Jeg vil da skide på hvor mange "svedige summer :))" de tjener. Lige i det de laver sådan et nummer, er de da stemplet (indsæt nedladende ord her) for resten af deres liv.
    Der er sikkert mange folk i denne verden der ved at gøre et eller andet forholdsvist nemt, kunne tjene ret mange penge, men det er jo ikke ensbetydende med at de ville gøre det.


    Og hvorfor så ikke? Hvis der var et eller andet super nemt jeg kunne score kassen på, gjorde jeg det da!

  • Quote

    Originally posted by MvK
    Lige i det de laver sådan et nummer, er de da stemplet (indsæt nedladende ord her) for resten af deres liv.


    Det der siger jo lidt for meget om, hvilket barnligt niveau du lige nu befinder dig på. Når du ligefrem mener, at det gør dem til dårligere mennesker end dig selv, så tror jeg bare du skal ansøge om en ledig pædagog-plads i børnehaven, så du kan få nogle på dit eget niveau at diskutere med. Det der er der næppe nogle som gider spilde sin tid på.


    Fint nok du tydeligvis ikke kan lide musikken, men dette er et debatforum, så medmindre du rent faktisk ønsker at debattere din holdning med valide argumenter, så hold den for dig selv.

  • Quote

    Originally posted by MoO


    Og hvorfor så ikke? Hvis der var et eller andet super nemt jeg kunne score kassen på, gjorde jeg det da!


    Den kan du jo gå og tygge lidt på.
    Prøv f.eks. at tænk på Basshunter. Han har sikkert tjent "svedige summer", men han er også stemplet spasseridiot for resten as sit liv fordi hans musik er så håbløst dumt.


    Brition:
    Hehe, typiske hardstyle/jumpstyle navne:
    Mange af dem taget fra dj pavo's side.


    wreck this place
    hardhouz generation
    showtime
    in yer phaze
    porn
    here we go (nippletweakerz mx)
    shutterspeed
    big fat bass
    blow the speakers
    bass kick
    bring that shit back
    Shizzle My Dizzle


    Det er simpelthen for morsomt. :))

    zepto 6224w \ 14.1''
    c2d 1.66ghz \ 8600m gt

    dfi lanparty 915p-t12 ut \ intel p4 3.0ghz
    geil value 2*512 mb pc3200 [2,5-4-4-8]
    leadtek 6600GT pci-e \ seagate 120gb
    chieftec 410w \ lg flatron l1915s 19'' tft

    http://www.kidsmythology.com

  • Der er jo også rigtig mange der laver elektronisk musik. Men det er kun et fåtal der slår igennem. Jeg er af den mening at musik i en eller anden grad skal have en "sjæl" og det er så ligegyldigt om det er pop, rock, klassisk, techno eller andet. Jeg synes bare tit at techno/elektronisk musik ofte mangler dette.


    I mine folkeskole- og gymnasie-dage var der rigtig meget dancemusik som slog igennem, og der var bestemt meget lort imellem af folk som ikke havde en rytme i kroppen (men de havde en maskine til at lave det) og det er det som har videreudviklet sig til de forskellige dance/technoformer som findes i dag.
    Jeg har det fint med at nogle folk kan lide det og ind imellem kommer der da også et nummer som jeg kan lide (der er dog efterhånden langt imellem dem, men jeg hører heller ikke særlig meget af det).


    Det største problem med denne musikform er de tumper som absolut mener at alle andre også skal høre med f.eks. når de kører rundt i deres gamle bmw'er fra fra 1988 som de har stylet med en ekstra udstødning og en klat skriggrøn lak. De er i mine øjne virkelig til grin.


    - Anders

    ---------------------------------------------------------------
    Bærbar computer
    10 fingre
    2 øjne
    1 hjerne
    ---------------------------------------------------------------

    Rettet en gang, sidst af dna ().

  • Min hovedsagelige interesse bevæger sig omkring det elektroniske musik. Langt fra det hele er noget, som jeg gider at lytte til. Noget virker for nogle mens andet for andre. Hvad folk finder interessant er ligeså forskelligt som sort kontra hvidt.


    Men et typisk argument er ofte, at elektronisk musik smækkes sammen på en computer i løbet af 5 sekunder. Ja, noget er nok lavet ganske let, men det er langt fra alt.


    Men det kan da ikke bringe mit pis i kog, at nogle lytter til hardstyle og det der er vildere. Stempler heller ikke folk som tumper, bare fordi de lytter til hårdt musik. Er man også en idiot, hvis man foretrækker en atypisk farve i sit hjem eller lignende?


    Ellers kan jeg være enig med dna, at folk i sine "smarte" biler, med dunrende musik og raslende elementer, er til grin. Det lyder bare ikke godt, når sådan en gut triller forbi, hvor man kan høre at hele bilen snart falder fra hinanden :crazyeyes:


    Ja, synes dertil, at man kunne vise lidt respekt. Man kan sagtens nyde sin musiksmag uden at skulle larme til omverden i sådan en irriterende grad, som nogle nu engang gør.

  • Jeg vil gerne trække tilbage det med at stemple dem som tumper, men jeg ved bare at de fleste mennesker stopper med at høre den typiske hårde elektroniske musik, fordi den (typisk) ikke indeholder sjæl og andre værdier som man kan tage og føle på, hvilket musik i mine øjne helst skal indeholde. Jeg vil ikke påstå at folk er dumme, men jeg vil vove at påstå de på et vidst tidspunkt vil blive "klogere" i forhold til hvilken musik de hører på.


    Bare for lige at bygge videre på Macimuz eksempel, så synes jeg faktisk heller ikke man er nogen tumpe, hvis væggene på ens lejlighed består af grønne og gule og lyserøde striber - men jeg vil påsta at vedkommende på et eller andet tidspunkt (ofte) vil få det malet om til noget mere ordinært. Om man så kan sige vedkommende er blevet "klogere" ved jeg ikke, men det er hvertfald en udviklingsproces.

    zepto 6224w \ 14.1''
    c2d 1.66ghz \ 8600m gt

    dfi lanparty 915p-t12 ut \ intel p4 3.0ghz
    geil value 2*512 mb pc3200 [2,5-4-4-8]
    leadtek 6600GT pci-e \ seagate 120gb
    chieftec 410w \ lg flatron l1915s 19'' tft

    http://www.kidsmythology.com

    Rettet 2 gange, sidst af MvK ().