Domæne hackede

  • B-one er en gang amatører --omend de er billige og når det virker er det self fint..web10 har vi også kun problemer med.....de ændrer hele tiden småting og glemmer hvor de har deres backup og får et beskidt svar når man forhører sig om at få bannet en ip pga spam....

    Asrock x570 Taichi, Asrock 5700XT Challenger 8GB@AMD ryzen 7 2700X 3,7mhz, 4*16Gb DDR4g. G-skill TridentZ neo 3600, Seasonic 700W PSU, Kingston SSD M.2 1TB Harddrive.

  • Quote

    Originally posted by Fragman
    B-one er en gang amatører --omend de er billige og når det virker er det self fint..web10 har vi også kun problemer med.....de ændrer hele tiden småting og glemmer hvor de har deres backup og får et beskidt svar når man forhører sig om at få bannet en ip pga spam....


    Kan kun sige, at jeg har kun haft positive oplevelser med web10
    - no problems og hurtig og behagelig support - de få gange det har været nødvendigt. :9xo


    Ift. topic, så har de (web10) bl.a. dette stående i deres betingelser:


    Ansvar og fortrolighed
    Web10 tager daglig backup både via RAID og backup-server, men det påhviler kunden selv at tage backup af sine data. Backup er ikke beregnet til at blive indlæst for en enkelt kunde, men kun hvis en hel server går ned. Så vil Web10 om muligt indlæse backup for alle kunder. Web10 kan ikke stilles til ansvar for evt. tab eller skade forvoldt af Web10s produkter, tjenester eller andet, medmindre dette skyldes grov uagtsomhed fra Web10s side.


    De skriver også dette: Talk Active kan ikke garantere at filteret fjerner alt spam og virus.


  • i vores tilfælde havde de uden grund slettet lortet (og har "glemt" at tage backup af noget den uge)....men lad nu det være....at de bare lukker ens side selvom man HAR fjernet muligheden på ens side flere dage inden, så ham der spammede ikke kan komme til det...mens man venter på de ip banner ham så tjenesten kan komme op at køre igen....det er amatør agtigt...og man så får et beskidt svar når man forhører sig om hvorfor ens side er nede.......det er på niveau med chippen......det er OS der betaler dem.

    Asrock x570 Taichi, Asrock 5700XT Challenger 8GB@AMD ryzen 7 2700X 3,7mhz, 4*16Gb DDR4g. G-skill TridentZ neo 3600, Seasonic 700W PSU, Kingston SSD M.2 1TB Harddrive.

  • Quote

    Originally posted by Butcher


    Ja det kunne da se sådan ud. Meld det til politiet...


    hmm okay


    og har jeg har lige fået 24mbit internet :finger:
    ifølge selskabet var det på mandag men det skader skam slet ik :dance:


  • Griner - RAID er på ingen måde en form for Backup ! ! ! !

  • Quote

    Originally posted by Bentzin
    B-one skriver bl.a. i deres betingelser ->
    1.5. Ansvar:
    B-one har intet ansvar for tab af data af nogen art, herunder tab eller beskadigelse af installeret software m.v.. B-one er endvidere ikke
    ansvarlig for uvedkommendes adgang til kundens data eller systemer eller skader opstået i forbindelse hermed.


    Så surt show :( - men forstår ikke, at du ikke har det du har uploadet liggende hos dig selv. Laver du en ny side, hver gang du retter på den ?


    Fraskriver sig "ansvaret" for at uvedkommende tvinger sig adgang til deres servere. ?!?


    Ved godt at det ikke er deres skyld at det sker, men synes bare det har været oppe mange gange på det seneste.


    Det er vel deres pligt bedst muligt at sørge for at personer ikke kan tvinge sig adgang til deres systemer. Deres web hoteller er jo en ydelse man har købt og betalt for.


  • Tja - men det er det man accepterer, når man indgår en deal med dem. Var bare for at vise ham, hvad han havde sagt ja til.


    Pointen er, at man skal huske at læse betingelserne - og selvfølgelig også, at det er en go' idé, at ha' backup af sine ting !

  • NUBBIE HACKERS!! argh ka ikk ta dem.. lul manner.. de må ta at få sig et liv dernede i mellemøsten.. altså dem der ikk har noget.. såsom de hackere.. det er seføli ikk alle muslimer der er sådan men de her muslimer er nubed!!

  • Quote

    Originally posted by Fino
    NUBBIE HACKERS!! argh ka ikk ta dem.. *********! lul manner.. de må ta at få sig et liv dernede i mellemøsten.. altså dem der ikk har noget.. såsom de hackere.. det er seføli ikk alle muslimer der er sådan men de her muslimer er nubed!!



    ja så burde du fjerne det som jeg har skrevet i ****** tak.


    respekter lidt....

  • Nu er det jo ikke kun folk fra b-one' servere, der bli'r ramt. Det er alle mulige steder, de hjernedøde aber laver ravage.
    Om de er det fra den ene eller den anden latterlige religion, er bedøvende !
    De ska' la' vær' med at gå med skyklapper på og ødelægge andre fornuftige menneskers dagligdag. That's it !


    Edit: (Lidt OT) Vi er altså i Danmark - og her har vi ytringsfrihed !