Køb af gamer pc til budget pris.

  • Hej

    jeg søger lidt hjælp til valg af ny gamer pc, jeg går fra PS4 til pc igen.

    Jeg har luret en masse pc'er brugt på Marketplade Facebook for at lure hvad der kan fåes brugt, men må indrømme jeg er så langt bagud, hvad angår hvad der duer idag og hvad man skal holde sig fra, jeg har haft en mindre pause på 15år fra alt hvad angår at bygge computere.

    jeg tænker jeg vil ofre en 5000kr, jeg har selv skærm og det andet tilbehør.

    Jeg skal primært igang med noget CS Go - CS 1.6 - PugB - Call of duty altså FPS spil.

  • Hej Jacobsen.


    Jeg har det lidt ligesom dig og har været ude af gamet et stykke tid, men jeg samlede dog mit eget system i dec 2017 og har været lidt med siden. Jeg ved ikke helt hvorfor ingen har svaret dig endnu, men måske jeg kan kickstarte det. Hvis du ikke er ude på at bygge selv, tænker jeg ikke du går helt galt i byen med dette system. Der er et rimeligt grafikkort, en ssd og 16gb ram, så jeg tænker det er et fornuftigt system til dit behov.


    https://www.proshop.dk/Station…/DUTZO-Esport-RGB/8030461


    Vil du fremtidssikre lidt bedre kan du smide 450kr for et rtx 2060, det ville jeg gøre hvis det var mig.


    Prøv evt. at youtube grafikkortene med de spil du vil spille og se hvad de kan klare.

  • Hej Danuac

    ja tak for et fint bud, har selv kigget på noget ligende faktisk, dog bare med et alm 1660 grafikkort, jeg må indrømme der er sket en her masse siden Amd 64 og Pentium 4 2.4ghz samt ATI Radeon GPU osv

    Men som du selv er inde på er overnævnte pc et god bud på en ny computer, jeg kan se den "store" model 1660 TI skulle være et ok grafikkort til pengene, igen lidt mere her og der vil også ændre tingene, men prisen ændres også hurtigt op af, selvom det bare er et par hundrede hver gang.


  • Ja der er sket en del :D Jeg kan huske da jeg for år tilbage var stolt af min highend quad-core cpu, indtil jeg fandt ud af at 8+ kerner var allemandseje :D Men hvis ikke du har købt noget endnu så gem lige specs på de computere jeg linkede til og dem du selv har kigget på, og så se om du ikke kan gøre det væsentligt billigere/bedre nu på fredag. Måske du kunne være heldig at der rent faktisk er varer der bliver sat ned og det hele ikke bare er black friday scams :)

  • jeg har kigget en masse, og syntes det er håbløst egentlig og finde ud af hvad man skal vælge eller ej, har også kigget på en del brugte PC'er med 1080 GPU kort vs de fleste 1660 kort der sælges idag, med disse E sport gaming pc'er hehe.

    Men må se tiden lidt an, og prøve og købe noget så må vi se om det så lever op til forventningerne på de lange bane :)

  • Hvad med at købe en PS5. Det er en AMD ryzen med 8 kerner og radeon grafik.

    Det er sådan noget super-gamere bruger. Har det selv med windows 10 på PC. Men kan den købes før nytår ?