Nyt færdigbygget set-up

  • Hej alle :clap:


    Jeg ved, at I sikkert svarer på denne slags indlæg et par gange om dagen, men det er ganske uoverskueligt for mig at pløje forum igennem for at sammensætte svar, der passer på netop min situation.


    Jeg har været ude af PC gaming i ca. et årti, og har derfor mistet ethvert touch med hvad der rykker, og hvad tingene koster. Jeg håber derfor på den sædvanlige meget kompetente hjælp fra dette forum! :rules:


    Har uploadet et billede af en tegning jeg har fået lavet over det jeg håber blive mit lille gaming-hjørne, når jeg får tingene købt hjem - blot for at give jer en forståelse af hvad jeg har i tankerne.


    Lidt om mine behov/forudsætninger:

    • Jeg er på udkig efter en færdigbygget gamer-PC. Jeg har ingen kompetencer til at kunne OC og har ikke tid til selv at bygge, men betaler gerne for, at en leverandør gør det. Jeg er derfor interesseret i steder som Geek’d eller andre leverandører, hvor man selv kan bede dem indkøbe de dele man ønsker, hvorefter de samler det.
    • Den skal vitterligt ikke bruges til andet end gaming. Jeg gamer alle genrer, dog med fokus på FPS og RPG
    • Jeg leder også efter en passende god skærm, der skal vægmonteres for at spare plads på bordet (se billede). Hvad er en optimal størrelse på skærmen (synes at have læst, at det er 27” til FPS spil, hvis man sidder den sædvanlige lille meters penge fra den)
    • Kabinet skal helst ikke være større end medi-tower pga den begrænsede plads (se billede)
    • Prisleje for PC omkring 10-12.000 kr. og tænker, at en god skærm står mig i 2-3.000, men det er selvfølgelig den fornemmelse, som jeg gerne vil teste af hos jer.
    • Jeg har tænkt mig at lave købet inden for en måned, maks to. Særligt ville jeg være villig til at vente, hvis vi inden for den periode står overfor release af nyt hardware, der forventes at rykke ydelsen på systemet markant. Også her kommer jeres viden ind i billedet :9xo
    • Jeg har i forvejen et Corsair Gaming K63 keyboard, Corsair gaming DarkCore RGB SE mus og SteelSeries Arktis Pro headset. Det udstyr er jeg ok glad for, så det behøver I ikke tage med i ligningen, ligesom I heller ikke behøver at tage højde for højtalere - jeg bruger kun headset.

    I må endelig sige til, hvis der mangler information i forhold til hvad jeg er ude efter.


    På forhånd mange tak for hjælpen, guys.