Test af KFA2 GeForce GTX 970 EXOC 4 GB

  • KFA2 har vi set her på redaktionen før, selvom det egentlig ikke er en producent, som vi ser alt for meget til. KFA2 specialiserer sig ved udelukkende at lave NVIDIA grafikkort. Faktisk har de kun været med på 700- og 900 serien. Og 970 EXOC er et af deres ekstra fabriksoverclockede kort, som man jo kan have store forventninger til. Netop grundet de ekstra "hestekræfter". Men om det kan levere i forhold til forventningerne, må tiden jo vise.


    [Blocked Image: http://www.tweak.dk/images/2015/review/2326/large_front.png]


    Læs Test af KFA2 GeForce GTX 970 EXOC 4 GB

  • Er gået fra GTX680 og kan virkelig mærke at der er en del flere kræfter i dette kort.. Havde kigget på det i noget tid da jeg syntes det var en del feder end dem fra MSI, Asus og Gigabyte.


    Testede lige Batman Origins ud og der havde jeg fået ca 30 fps mere de steder der tvang mit GTX680 ned i knæ.


    Fik også testede GTA V kort og selv med alt på very high så lå den pænt på 70+ fps udendørs både nat og dag.. Har dog sat V-sync på og den er ikke kommet under de 60fps endnu.


    Er jeg tilfreds med kortet og prisen...Kortet holder hvad det lover og mere til men prisen kunne være et par 100 kroner billigere men da dollaren nu ligger over 706.00 så er det forventet at prisen er hvor den er.

    We can get a better world where all is equal and money doesn't exist. What do you want?