Byg selv arbejds og gamer computer

  • Hej Tweak
    Jeg har længe tænkt på at skulle anskaffe mig en computer der kan spille spil uden problemer. Jeg sidder med en gammel macbook pro bærbar, og er ved at være godt træt af at jeg ikke kan trække de spil jeg gerne vil.
    Jeg spiller en del indie games som ikke nødvendigvis har den bedste grafik, men jeg vil også have muligheden for at kunne spille de helt nye store spil, uden problemer. Derudover skal jeg starte på studie hvor jeg selv skal udvikle computerspil, så det skal jeg også kunne, uden noget hurlumhej. Jeg har ikke meget forstand på hardware, men vil selv samle computeren, da jeg synes at have læst mig til at det skulle gøre det billigere, og jeg ser det også som en sjov udfordring.
    Jeg har et budget på 5-7000. Helst tættere på 5000. Er det helt ude i hampen? Jeg skal ikke have et flot kabinet med glasrude, vandkøling, lys og stort show. Jeg skal bare have noget der fungere og som jeg vil være glad for.
    Håber i kan hjælpe.

  • Jeg har ikke mod på overclocking, og behøver slet ikke ssd. Vil hellere bruge de penge på noget andet. Jeg vil som sagt bare gerne have en nogenlunde billig og solid computer, og jeg håber meget på at få noget hjælp til valg af hardware her.