Test af Sharkgaming Almighty Shark gamer PC

  • I dag skal vi se på en absolut highend gaming-PC fra det danskejede firma, Sharkgaming.dk, der specialiserer sig i at bygge highend PC-systemer. Maskinen, som vi skal se på i dag, er Almighty Shark, der virkelig er udstyret med noget lækkert hardware, hvilket jeg vil fremvise om lidt.


    Det meste af hardwaren i maskinen er allerede gennemgået på Tweak.dk, og derfor vil I opleve, at der vil blive nævnt de bedste/vigtigste egenskaber for de enkelte stykker hardware og linket til de enkelte tests her på siden.


    [Blocked Image: http://www.tweak.dk/images/201…shark_promo_01_side_1.jpg]


    Læs testen af Almighty Shark

  • Prisen er altså for høj. Det burde ikke kunne give en score på 9,0, selv om ydelsen selvfølgelig er ekstremt høj.


    Og så er det ikke betryggende at de ikke engang selv kan finde ud af hvilken hardware de har smidt i systemet. Det ene sted står der Corsair Vengeance, det andet sted står der G.Skill Ripjaws. Der står også Cooler Master Silent Pro M II, men inde i systemet er det Cooler Master V1000.
    Forvirringen har åbenbart også smittet anmelderen, for i konklusionen refereres der til "Massiv hukommelsesbåndbredde i G.SKILL RIPJAWS ram", på trods af at billederne har vist at det faktisk er Corsair Vengeance.


    Hvem gider betale over 20.000 kr. for at få amatører til at sammensætte og ikke mindst overclocke et system?

  • Nu har jeg fjernet det sted, hvor der stod både Vengeance og Ripjaws i teksten. Det er selvfølgelig en smutter. At de ikke helt har styr på, hvilket hardware der sidder i maskinen er temmelig uprofessionelt. Det kan vi hurtigt blive enige om. Men derfor kan jeg sagtens tage en stilling til min personlige vurdering af computerens ydeevne, og det er også ud fra det, jeg har givet en score. Ikke ud fra at prisen er for høj. For det kan vi nok blive enige om, men det er nu engang det, Sharkgaming vil tjene deres penge på, og kan de det, så er det jo heldigt for dem.


    Der skal jo nok være nogen et sted, men vi kan hurtigt blive enige om, at hverken jeg eller størstedelen af Tweak's brugere ville gøre det. De henvender sig nok til folk, der gerne vil game, men ikke har indsigt i at bygge en highend gamer selv.


    Derudover skulle det gerne være i orden med den nævnte hardware.

  • Hmm ja, prisen må jeg faktisk være enig med jer omkring, også selv om jeg medregner alt det andet gøjl, der medfølger.
    Komplett har samme system til 17.400kr.-
    Også at tage 21.995kr.- for det er måske lidt voldsomt.
    Men skulle jeg vælge mellem og få service, 2 år garanti, rep, og lign samt alt det gøjl med kunne det være jeg valgte og lade dem gamle for mig. Trods den ekstra omkostning.
    Jeg mangter bare ikke lige at bruge 3-4 timer på at samle en pc, få den til at se lækker ud, OC en masse dele og sådan.


    Jeg kiggede lige inde på deres site og kan ikke se det du beskriver med tekst fejlene. ?
    Men kan godt se det på billedederne, må være rettede.

  • Hvorfor skriver i at et 780 er det samme grafikkort som 780Ti. Samtidig med at i linke til Kenneth video, hvor han unboxer MSI 780Ti og ikke 780. Jeg kan godt forstå det, hvis i gjorder det for at få folk til at se videoen. Men i skulle nok havde skrevet at køleren er den samme, og ikke grafikkort.


    Forstår dog overhovedet ikke hvorfor Sharkgaming valgte at smide to 780 i maskine, når jeres test af MSI 780Ti gav bedre resultater, da i teste Battlefield 4. Prisen på MSI 780Ti er omkring de 5000 kr, mens to 780 koster omkring 7000 kr. Sådan noget kan få mig til at stille spørgsmål om de bare smider sådan noget i så de kan skrue prisen op.

    AMD Ryzen 5 5600X / MSI MPG-X570 Gaming Pro Carbon WIFI / Asus GTX 780 DirectCU II / ARCTIC Liquid Freezer II 240 / Sandisk Extreme Pro 480GB / Seagate 500GB 7200RPM / Phanteks Enthoo Luxe / EVGA Supernova G2 850W / SupremeFX / G.Skill RipjawsV DDR4-3200 C14 - 16GB

  • To GTX 780 i SLI giver væsentlig bedre ydelse end et enkelt GTX 780 Ti. Grunden til at der var højere FPS i testen af GTX 780 Ti er nok at det var med en bedre CPU. Og måske andre forskelle i benchmark-protokollen, drivere og de tilfældige udsving der altid vil være.