Laptop

  • Hej
    Jeg sendte min laptop til RMA og den kunne så ikke fikses, så jeg skal til at vælge en ny.


    Jeg står imellem disse to:
    http://www.laptops.dk/product_…4f5a28afd0e5dd9a64e038c37


    http://www.laptops.dk/product_…4f5a28afd0e5dd9a64e038c37



    Den skal bruges til studie, hvor jeg også går til seks-timers eksamen. De store opgaver bliver skrevet på min stationære.


    Før i tiden har jeg ikke hørt så meget godt om HP Pavilion serien bl.a. pga. mængden af skrammel, der er installeret og holdbarheden og lignende. Det kan selvfølgelig være anderledes i dag. Men jeg hælder mest til Lenovo'en selvom den er større end min gamle Lenovo S12.


    Hvad vil i foreslå? Det skal være fra laptops.dk og prisen skal være omkring de 3000 helst ikke mere end det - max 200 kr.


    /DMT

  • Jeg har kigget lidt, og jeg vil anbefale denne her:


    http://www.laptops.dk/product_…605c7b4d9d139a7ad9eb7dc40


    Den giver dig lidt større harddisk, så det er mere plads til lagring. Og en større skærm, det er så super træls med en lille skærm. Den er lidt billigere end den lenovo du har lagt ud. Og et bedre grafikkort


    Eneste minus er der er home premium på den, mens det er professional på lenovo'en, men home premium er osse super godt (:


    Jeg har selv haft MSI computer, så kan kun anbefale det (;

  • Den er for stor i forhold til, at jeg skal have den med i tasken. Min forhenværende var 12'' og det var jeg godt tilfreds med, men kan godt gå op til 13,3''.


    Ellers mange tak for svaret.


    /DMT

  • Jeg synes du skal tage MSIen. Du får mere for pengene, og efter min mening er HP stadig ikke godt.
    15" er vel det mest normale for bærbare, så det kan du vænne dig til :D

    Igen 15'' er for STORT TIL AT HAVE MED I TASKEN! Det er simpelthen for meget at slæbe rundt på når man oveni har bøger, så det gider jeg ikke. Men har fundet en anden løsning.