hvis nu jeg laver tun musse nu, kan den så holde sig fint til i morgen? er den stadig lækker?

tun musse
-
-
umidlbart ville jeg sige ja vis du sætter den i køleskabet med noget folie over
-
Det kan den sagtens. Den bliver tilmed ofte også kun bedre af at stå et døgns tid for at kunne trække lidt. Serverer du den for hurtigt efter den er lavet, løber meget af væsken ud og tunmoussen falder lidt sammen.
-
fantastisk, måske ejg sku vente med rejerne og citronen til lige før servering?
-
Quote
Oprindeligt indlæg af Simonthk
fantastisk, måske ejg sku vente med rejerne og citronen til lige før servering?Ja det ville så være bedst
-
Quote
Oprindeligt indlæg af Simonthk
fantastisk, måske ejg sku vente med rejerne og citronen til lige før servering?Yes sir, der er ikke noget værre end tørre rejer og citroner, fyr du bare løs
-
lav den idag men husk at tage den ud 10 min før den skal severes der er ikke noget værre en at det er iskoldt