Fibernet - en fiasko!

  • Quote

    Oprindeligt indlæg af dna


    Forskellen i dette tilfælde er at det jo netop er ALLE danskere der er med til at betale regningen uanset om de er fiberkunder eller ej.


    Anders


    Nej det er kun dem som vælger at benytte fibernettet der får en regning for fiberlejen. Du får jo ikke en regning på fiberleje hvis ikke du har fibernet.


    Grunden til at forbrugeren skal betale for fibernettets etablering er det forbrugeren der skal bruge det. Så snart fiberen er betalt ind via fiberlejen vil fiberlejen blive ophævet, vi oplever faktisk allerede nu at nogle selskaber overvejer at sænke den, netop fordi de ikke må tjene penge på det. De må rent juridisk ikke tjene på at de har lagt fiberen ud. De må kun tjene omkostningerne ind igen. Det ville være ligesom at skulle betale rørleje hos din vandforsyning.

  • Quote

    Oprindeligt indlæg af GrillRotten


    Jep. Det kan vi jo takke politikerne for fordi de har sovet i timen :crazyeyes:


    vi betaler jo også allesammen for broen til sverige uanset om vi nogensinde bruger den eller ej....sådan er det bare nogen ting der er.....formodentligt har man vurderet at det er i hele samfundets interesse..før eller siden at have et nyt og bedre netværk til fremtidens krav på den front.

    Asrock x570 Taichi, Asrock 5700XT Challenger 8GB@AMD ryzen 7 2700X 3,7mhz, 4*16Gb DDR4g. G-skill TridentZ neo 3600, Seasonic 700W PSU, Kingston SSD M.2 1TB Harddrive.