Indlæg af mulvad

    Det er faktisk ikke korrekt, at der ikke skelnes mellem gaver og reelle indkøb udenfor EU.


    Hvis man f.eks. får en bog af sin morfar fra USA og det tydeligt står på pakken, at det er en gave, vil der ikke ske fortoldning eller momsning ved indførsel til Danmark.


    Det er også derfor, at man ALTID skal krydse af i gave-feltet hos Amazon, for så betales der ikke told og moms af bogen.


    Det er naturligvis klart, at dette kun funker i det små - Toldvæsenet registrerer jo fritagelserne og er der for mange kommer man til foret - der skal dog temmelig mange til før dette sker, da det jo ikke er forbudt at have en stor familie i USA, der elsker at give bog-gaver.


    Det samme bør naturligvis gøre sig gældende for hardware - omend det selvfølgelig nok er lidt sværere at overbevise tolderne om at der rent faktisk er tale om en gave
    :P

    Så vidt jeg ved er .mix et format der KUN understøttes og produceres af Microsoft Picture It og Photodraw programmerne. Formaterne er arbejdskopier og der bør fra begge programmes saves til et mere generelt format, når man har færdigredigeret sine billeder.


    Hvis du skal åbne sådan en fil skal du altså have fat i et af disse programmer.


    Fandt dog denne workaround på nettet...du kan jo selv forsøge dig ;-)


    1. Have the said .mix file saved on your computer somewhere. "My Documents" is easy enough since it'll only be temporary.


    2. Open up Microsoft Word and click on the "Insert" menu.


    3. Click on "Picture" and then "From File..."


    4. Find the .mix file that you have saved on your computer and insert it into the document. Now you should be able to view the image as a part of your Word document.


    5. Now, in order to save it as a jpeg, just go to the "File" menu and click on "Save As."


    6. Save the document as a "Web Page" (again, let's say in "My Documents")


    7. You won't notice anything different, but then go to where you saved the web page document (in this case, your "My Documents" folder) and you'll see that there's the web page file along with a folder titled "filename_files." Open this folder and inside you'll find the .mix image saved as a jpeg. Then feel free to rename the image and place it wherever you'd like.

    Kender ikke det specifikke kamera - men prisen taget i betragtning skal du nok ikke forvente at blive den næste Spielberg med det kamera.


    Kender kun Mustek fra scannere - men måske andre herinde har erfaringer....


    Efter min mening kan man simpelthen ikke få et ordentligt digitalt videokamera under 3-4.000 kroner og optimalt set bør man smide mindst 7.000 i puljen for at få et ordentligt dv-kamera.


    Jeg ville derfor satse lidt flere penge og købe f.eks. et Panasonic - Man kan få en række udemærkede modeller til ca. 3.500.


    Teknologien på CCD m.v. er heller ikke uvæsentlig i denne henseende og her er Mustek næppe markedsledende.


    Alt dette afhænger jo naturligvis af dit behov og selvfølgelig også af din finansielle situation - men jeg ved selv hvor hurtigt man fortryder et køb, der ikke lever op til ens forventninger - selv om det ved første øjekast synes at være billigt.


    Hvad angår formatet så understøttes både pal og NTSc - du får altså et billede der fylder hele din tv-skærm.

    Helt enig...man skal starte et sted .. og det sværeste ved at lave hjemmesider er jo i realiteten at komme noget fornuftigt indhold på siden, der kan interessere andre end ens mormor.


    Her er norske racekatte jo et godt eksempel på en hobby, der sandsynligvis har en bredere interesse - hvordan selve layoutet på hjemmesiden er er jo i virkeligheden så sekundært.


    Frontpage er et udemærket program til design af hjemmesider og bliver stadigt bedre, for hver ny version der kommer.


    Pointen er imidlertid at de templates der tilbydes til nybegyndere er temmelig begrænsede og at de sider der udarbejdes fra disse skabeloner derfor ofte kan udpeges som værende frontpage layout - også selv om man sletter henvisningen i kildekoden :T

    Tjah - hvis den opfylder formålet er det vel ok....


    Jeg synes nu siden er temmelig primitiv og kedelig -


    endvidere lugter den langt væk af frontpage og nybegynder - men det er jo også tilfældet, så det er vel i orden


    :T

    He He..nej du har ret det er faktisk temmelig sundt for dollaren med den kapitalindsprøjtning som krigen giver hjemmemarkedet.


    Men nu viser tælleren jo faktisk også en række alternative indenlandske formål som pengene kunne være anvendt til i stedet for at føre krig - Amerikanerne er generelt uinteresserede i udenrigspolitik - med mindre det truer deres billige benzin og olie - derfor tror jeg godt man kan regne med at de fleste amerikanere synes krigen i Irak er spild af ressourcer - især når 11.9 efterhånden er lang tid siden.


    Hvad angår u-lands støtten så skal man heller ikke der være alt for blåøjet - størstedelen af den danske støtte går jo tilbage til Danmark i form at kontrakter med danske virksomheder om projekter i u-landende og er derfor samlet set ikke en særlig dårlig forretning.


    Reelt set kan man se u-lands bistand som en langsigtet investering, med det formål at holde afrikanerne (og andre) hjemme i deres egne lande i stedet for at oversvømme Europa som illegale flygtninge og dermed true vores velfærdssystemer.


    Hvad angår det danske forsvar er jeg helt enig - nedlæg det hjemlige værn og opret en international styrke som vores mere psykopatiske jenser kan melde sig til. Efter sigende (i hvert fald i Danmark) er Danmarks soldater jo i høj kurs når det gælder internationale opgaver..

    Nu er det jo ikke sådan at man kan betragte USA som et lukket system, men snarere som en integreret del af verdensøkonomien. Når en så stor økonomi vælger at bruge så mange penge på forsvar kan det ikke undgås at dette har en afsmittende effekt på resten af verdens økonomi. Derfor er det ikke alene USA's sag hvad de vil bruge deres ressourcer på.


    Jeg tvivler endvidere stærkt på at den almindelige amerikaner hellere vil have krig i Irak end mad i munden.


    Vil man være supermagt følger der en række internationale forpligtelser med og det er da rimeligt tankevækkende at man kunne have konverteret alle de spildte ressourcer på så meget konstruktivt, hvis der havde været en anden cowboy ved roret i USA.


    Om man så synes at USA er på den rette eller forkerte kurs overfor Irak er jo en anden sag
    :))