Indlæg af Lamajuice

    Quote

    Oprindeligt indlæg af dasjap


    G15 ligner da et ganske alm keyboard, det eneste der skiller sig ud er det lille bitte display.


    Og ca. 10cm længere plus du har Spock og Scotty fra StarTrek stående ved siden af dig :D


    Nok lidt fordi man er lidt gammeldags.. Hehe hverken min mus, tastatur eller net bliver trådløst så længe jeg gamer fps spil, jeg ved ærligtalt ikk om det er forskel eller udsving..

    Quote

    Oprindeligt indlæg af dasjap
    G15, rigtig solidt med dejlige taster(ikke det flade lort;-)).


    Heheh.. Hellere et fladt tastatur end noget taget ud af en dårlig sci-fi B film ;)


    Quote

    Oprindeligt indlæg af Renegger


    Ja.. Altså at man kan løbe fremad, strafe, hoppe og kaste en granat på samme tid (det er lige den situation mit gamle MS ikke kunne)


    Spiller del en CoD og CSS og har endnu ikke været så uheldig at opleve det.. Baseret på 2½ måneders logitech Illuminated erfaring :P

    Forsætter lige dit svar Renegger...


    bruger selv Logitech Illuminated.. Er virkelig glad for det..


    Teknisk set: Meget lydløst, set bort fra space knappen, dog generer dette mig ikke. God afstand på knapperne selv om det er fladt á la bærbar tastatur. De 3 niveauer baggrundslys er jo mega porno, især til lan. Responstiden er også helt i top. Virker også meget solidt, så går ud fra det holder nogle år (fik det 24 dec '09)


    Udseende: Smukt og stilrent. Sort og temmelig flat.. Fedt med den 'glas' kant rundt om.. Passer godt med mine sorte højtalere, sort/grå mus, sort icemat og min sorte skærm. :)


    Pris ca. 500 kr.


    PS: Delete knappen fylder både delete og insert, så man rammer ikke så tit insert knappen ved siden af når skriver opgave.. HADER INSERT KNAPPEN!!

    Hej igen...


    Kan andre godt læse openoffice dokumenter, uden selv at have programmet? Tag feks. min lærer som ikke er en it-haj, kan han åbne den ligesom han ville åbne et word dokument.

    Fedt.. Så lige min skole på deres liste :P Men det kræver ikke mere end Word lige nu.. Skal egentlig bare skrive cases..


    Men ryger da helt sikkert ind i overvejelserne, mange tak, slet ikk klar over det..

    ok... Godt at vide det med Win 7 starter.. Går ud fra de skal skrive det..? så man ikke lige pludselig står med håret i postkassen efter at have købt en..

    Win7 starter, er kun en trial og man skal efterfølgende betale for det ikk??


    Og går ud fra fra at open office ligger på nettet og man bare kan hente det.. Sidder på arbejdet, og vores søgning er meget spærret, så har ikke lige selv mulighed for at undersøge det pt...

    Hej..


    Har i hørt om bærbare med OS og office, til den fornuftige pris af max 4000.. Behovet er ikke større end studie, dog skal den have de to førnævte ting..?


    Eller en anden løsning..?


    Mvh


    Lamajuice (det smager altså godt)

    AMEN KARGA!!


    Redrolf og ChiliIndianeren, jeg er glad for i ikke arbejder for politiet med den hjerne.. Det kaldes UDELUKKELSESMETODEN! og man anvender den faktisk rimelig tit, også i andre brancher end politiet..


    ChiliIndianeren med din kommentar ''Politiet er simpelthen så skarpe, det er helt vildt..'' + Dit signatur ''Det er ikk' narko, før du bliver taget''.... Siger vidst rigeligt om dig, gør det ikk??

    Tror han mener du skal rense kontaktfladen mellem mus og oplader, med andre ord, den plus og minus der forbinder mus og oplader, så musen bliver opladet...



    Meeeen tror nu ikke det er problemet.. Du siger den kun er et år gammel, så tag kontakt til forhandleren..