Når du sætter noget til salg

  • Når du sætter noget til salg
    Følgende skal ses som en guide til hvilke oplysninger der er relevante når du sætter noget til salg her på Tweak.dk.


    1: Hvad vil du sælge?
    En nøjagtig beskrivelse af hvad det er du vil sælge hjælper altid interesserede købere med at skabe overblik over de enkelte genstande. Med de basale oplysninger på plads der det langt lettere at give et kvalificeret bud.


    Hvis varerne stadig findes på edbpriser.dk, hos forhandleren eller på andre lignende sites, så tilføj et link i stedet for selv at lade interesserede lede selv.


    2: Alder og stand
    Hvor gamle er de ting du har til salg, og hvilken stand er de i? Både alder og stand har stor betydning for hvor meget du kan forvente at sælge dine ting til.


    Har varen været overclocket, så husk at oplyse hvor meget og hvor længe.


    3: Kvittering
    Er der original kvittering fra forhandleren med, eller har du mulighed for at skaffe den?


    4: Købspris
    Hvad købte du selv varen til? Og hvis den stadig kan købes, hvad koster den så nu?


    5: Mindstepris
    Hvis du har en mindstepris, så oplys den endelig i stedet for, at folk enten skal spørge efter den, eller ender med at byde alt for lavt. Det er ligeledes en god idé at oplyse, om mindsteprisen er med eller uden porto.


    Mindsteprisen kaldes også HBO (Højest Bydende Over).


    6: Billeder
    Det kan være en god idé at vise folk nogen billeder af den vare du sælger, så de bedre kan danne sig et indtryk af stand og udseende.


    7: Bud
    Kan folk byde andre steder end i din salgstråd? Hvis du tilbyder den mulighed, så oplys om hvordan, og vær opmærksom på at holde andre interesserede opdateret om hvem der har det højeste bud og hvad der er budt.


    8: Salgssteder
    Hvis du har varen til salg andre steder, så oplys om hvor, og suppler gerne med et link til de andre annoncer så folk selv har mulighed for at holde sig opdateret om udviklingen i salget.


    9: Når varen er solgt
    Så luk tråden. På den måde slipper folk for at besøge tråden forgæves.