• Hejsa,


    Skal lige bruge lidt hjælæp her, inden jeg endnu engang blæser ud og bruger en mindre formue på gadgets.


    Med risiko for at blive haglet ned, så drejer det sig om at koble B&O på computeren - jeg har for nyligt købt et sæt B&O computer højtalere med ICEpower forstærkere, og jeg må sige at det spiller for vildt - men det skulle det jo også helst til prisen :O


    Anyway - yderligere har jeg koblet mit beolink til computeren så jeg kan afspille lyd fra computeren alle steder i lejligheden.
    Men det der driller mig er at indtil computeren er fuldt booted op og jeg eks. har started beoplayeren eller iTunes - så er der en masse støj. Jeg har spurgt hos forhandleren, og han forklarede mig at de nye højttalere er rimeligt følsomme og støjen opstår pga. onboard lydkortet ikke lukke af for støj før maskinen er fuldt bootet op.


    Ok - men så er jo så spørgsmålet kommer, er det rigtigt eller ligger problemet et andet sted? men hvis jeg nu sætter et godt lydkort i vil jeg så yderligere kunne forvente en lydforbedring?
    Jeg mener mine pc højttalere burde kunne levere varen, men er det rimeligt at forvente en yderligere forbedring?


    Jeg er lidt spændt på det for jeg hører 90% af musikken via computeren, også i stuen hvor jeg har et sæt helt nye store B&O høttalere til at stå?


    Hvad siger i?


    Arvad