S: Komplet AMD XP-baseret computer

  • Computeren indeholder følgende nedenstående dele:
    1) Bundkort: Asus A7V880 (ATX, Athlon XP, KT880)
    2) Processor: AMD Athlon XP Barton 3200+ (K7-kerne, 2,2Ghz, 130nm)
    3) Processorkøler: NorthQ NQ-3001 (70mm, 2600RPM, 19dB)
    4) Grafikkort: ASUS V9999GE (Nvidia 6800GT, 256MB GDDR3, AGP 8x)
    5) Ram: Kingston 1GB Dual Channel-kit (2 x 512MB, DDR400, CL3)
    6) Harddisc: Maxtor DiamondMax 10 (250GB, 16MB, S-ATA150)
    7) Srømforsyning: NorthQ NQ-4001A (400W, 120mm Super Silent Fan)
    8) DVD-drev: Asus DVD E616P1 (16x/48x, ATA66)
    9) CD-brænder: Del af LiteOn-kit (24x/10x/40x)
    10) Diskettedrev: Nomane
    11) Kabinet: AOpen (Neutral gråt)
    12) Kabinetkøler: Papst Low Noise 80mm


    Introduktion
    Da jeg skal på en længerevarende rejse til blandt andet Australien, så har jeg besluttet, at jeg ikke længere har brug for min stationære computer. Den har været mig tro og stået mig bi igennem umenneskelige tider i både med- og modgang, men nu er det andres (måske din?) tur til at føle dens loyalitet og forståenhed.
    Den vigtigste og varmeste organer er kun 2 år gamle og har altid været passet og plejet omhyggeligt. Mærket og derved kvaliteten er den bedste, som findes på markedet – en passioneret entusiast har bygget den med lidt teknisk snilde, stor viden og respektfuld tålmodighed. Tilsæt dernæst ekspertbistand fra et nærtstående familiemedlem og de fineste komponenter, og du har et flot eksempel på en pålidelig og velskabt computer.
    Den har aldrig været misbrugt eller udsat for overgreb (læs: Den har aldrig været overclocket, og al transport har altid foregået med den største agtpågivenhed). Grundet den bedste AMD K7-baserede hjerne på markedet og dens fantastiske, fortrinlige og ikke mindst fornemme audio/visuel-bearbejdende muskel har den aldrig skuffet mig, og den har stadig lysten og evnerne til at levere mere af samme skuffe.
    Man skal aldrig skue hunden på hårene, så lad dig ikke snyde af dens neutrale udseende, for indeni banker i virkelighed et smukt hjerte, der vil kunne opfylde alle dine forventninger.


    (PS: Tag jer ikke af den småskøre og litterære salgstale, men jeg har forfattet den for at fange brugerne på DBA.dk og FindAlt.dk. Derinde har folk ifølge den generelle opfattelse en lavere grad af computerteknisk opfattelsesevne og har derfor brug for nogle bevingede ord, før de finder annoncen interessant. Lige pt. fungerer annoncen på FindAlt.dk ikke, så i kan kun få linket til DBA.dk's annonce.)


    Benchmarks
    Score i 3DMark 2001: 16.041
    Score i 3DMark 2005: 4.193
    Score i PCMark 2002: 6.613
    Score i PCMark 2004: 3.505


    Følgende spil medfølger som spilpakke
    FIA GTR2
    Axis & Allies
    Diablo 2
    Command & Conquer Generals Deluxe Edition
    GTA San Andreas
    Far Cry
    World of Warcraft


    Nyprisen var over 10.000 kroner. Alle drivere, alt software og alle kabler m.m. medfølger til komponenterne. Alle kvitteringer haves. Den præcise alder og den præcise pris for enkelt genstand kan oplyses ved forespørgsel, ligesom jeg kan komme med flere og mere uddybende informationer og billeder af komponenterne. Jeg kan muligvis levere en clean install af Windows XP med sammen med alle nødvendige drivere, så send lige en mail, så kan vi snakke om det. Jeg forbeholder mig alle rettigheder, og jeg kan evt. sende computeren med PostDanmark, men jeg vil anbefale, at vi kan mødes først, så du kan se computeren i live. PostDanmark er jo ikke kendt for at transportere deres pakker alt for sikkert.


    Jeg sælger skidtet for 2.500 kroner - eller kom med et realistisk bud.

    Computer games don't affect kids, I mean if Pac Man affected us as kids, we'd all run around in a darkened room munching pills and listening to repetitive music.
    - Kristian Wilson, CEO, Nintendo Gaming Corporation, Inc, 1989

    Rettet en gang, sidst af Vandfarve ().

  • Jotak, det er jeg glad for at høre.


    Det er også meningen, at den skal give potentielle købere et smil på læben, så de vil huske annoncen senere, men jeg er også udmærket klar over, at den måske er på grænsen til at blive for fesen. :$


    EDIT: En lignende salgstråd kører også på Newz.dk.

    Computer games don't affect kids, I mean if Pac Man affected us as kids, we'd all run around in a darkened room munching pills and listening to repetitive music.
    - Kristian Wilson, CEO, Nintendo Gaming Corporation, Inc, 1989

    Rettet en gang, sidst af Vandfarve ().