Guild Wars

  • Quote

    Oprindeligt indlæg af Tormdk
    En ting jeg syntes er meget sjovt er at se de unge menneskere på defensiven bare den mindste antydning kommer deres vej. Slap af små venner, bare fordi han har dårlige erfaringer med de mindre årige er det jo ikke nødvendigvis jeres skyld.


    Nå men, tilbage til Topic :)


    Har ikke prøve guildwars endnu, har godt set det nede i den lokale Fona, og læderklædte blondiner er stadig det store salgstrick ;) Så nu må vi se, jeg prøvede den der E3 beta og bevars den var da sjov, men man kunne ikke rigtigt danne sig et indtryk da PvP for PvP'ens skyld aldrig har været mig og jeg ville gerne se dens RP element i aktion.


    ja, men de har osse alle de homoner og det shit...! :S så de er altid i def stance (got it? :p) :chain: il ham der nævnte det med mad fra mor i instance: det gælder jo alle der bor hjemme, og har lidt strikse gamle skodmongoer som forældre.... :S forresten så er GW´s grafik PÆNT nice, har en m8 der spiller det, men du kan ikke hoppe og tit så kan man ikke rende igennem bushes og lign. eller svømme eller rende ud over kanter, manglen på bevægelsesfrihed kunne godt pisse mig af tror jeg..... :dance:

  • Quote

    Oprindeligt indlæg af Talien


    ja, men de har osse alle de homoner og det shit...! :S så de er altid i def stance (got it? :p) :chain: il ham der nævnte det med mad fra mor i instance: det gælder jo alle der bor hjemme, og har lidt strikse gamle skodmongoer som forældre.... :S forresten så er GW´s grafik PÆNT nice, har en m8 der spiller det, men du kan ikke hoppe og tit så kan man ikke rende igennem bushes og lign. eller svømme eller rende ud over kanter, manglen på bevægelsesfrihed kunne godt pisse mig af tror jeg..... :dance:

    jeg sys nu i sankke meget ned på de så kladt unge menneskere det er jo lidt det samme som at sig at alle indvander er nogle dumme nogle og tid er der sku næsten mere bruge for de unge menneskere da de har mere tid ind mange med jobs osv har så kan man jo spille fra 14.00 til 2.00 hvis det er det man vil

  • Quote

    Oprindeligt indlæg af zero

    jeg sys nu i sankke meget ned på de så kladt unge menneskere det er jo lidt det samme som at sig at alle indvander er nogle dumme nogle og tid er der sku næsten mere bruge for de unge menneskere da de har mere tid ind mange med jobs osv har så kan man jo spille fra 14.00 til 2.00 hvis det er det man vil


    ja, men det bare fordi de tager det så personligt.... :lame: men det går nok, og det startede jo fordi de små med comps ikke altid lige kan hitte ud af det... osse fordi det er på eng, og det er ikke nødvendigvis de 10-15 årige, der er osse nogen under dem.... og der findes osse dem i min egen alder, de er bare nogle spassere der syntes det er sjovt at irritere andre... :s

  • Generalisering er det værste jeg ved, at sige at ALLE under 15 er tiggere eller at ALLE danskere er racister eller ALLE anden gen. indvandrere er kriminelle er så snævertsynet så jeg kunne næsten /puke

    Asus P6T Deluxe V2 - Antec Nine Hundred
    Core i7 920 - Scyhte Mugen 2
    ASUS GTX 580 - NorthQ 1000W
    3x2GB OCZ PC12800 cl8 - X-Fi Xtreme Gamer
    Intel 320 128Gb SSD
    2x250 GB Samsung SP2504C RAID 0
    My flickr

  • Nå ja, det er rigtigt. Jeg havde helt glemt teenage hormonerne, og den der sindsyge "Hele verdenen er imod mig" tanke alle har i den periode :), Ak ja det vil altid undre mig hvordan fanden man entlig overlevede den periode :)


    Nå men, forhåbentligt vokser de fra det, og forhåbentligt bliver de i skolen og lærer bedre Dansk, Engelsk, og en smule tysk :)


    Danmark er for lille et land til vi kan sidde med hænderne i skødet.


    Tilbage til Guildwars :)


    Ja, manglen på en Z akse (dvs, det er et 2d spil, da der ikke er en fysisk dybte) er begyndt så småt at irretere mig, specielt når man render rundt på kortet og ikke kan finde vej hen til den quest man har gang i, fordi der er en lille bitte skrænt som ens figur ikke vil henover.


    Jeg kan tilgengæld godt lide deres skill system, og hvor man sætter sine point kan betyde en del for ens "build", præcis så meget som valg af professioner.


    Dog vil det nok kede mig om nogle dage vil jeg tro, da jeg ikke kan se det sjove i den slags arena kampe i længden. Men indtilvidere går det sjovt nok og jeg fik da min ambivalente Necromancer / Monk op på level 7 så nu skal der igang med at Questes efter monk skills så jeg kan få lavet ham som den overlever jeg havde i tankerne (Satser primært på Bloodmagic til at overleve med.)

  • Quote

    Oprindeligt indlæg af Malk
    Generalisering er det værste jeg ved, at sige at ALLE under 15 er tiggere eller at ALLE danskere er racister eller ALLE anden gen. indvandrere er kriminelle er så snævertsynet så jeg kunne næsten /puke


    Tjoo, problemet med generalisering er at for det meste når vi ikke snakker extreme generaliseringer så holder det faktisk stand, da mennesker er som kvæg. Og i grupper tænker vi som kvæg. Denne viden bliver hver eneste dag brugt i den virkelige verden til at tjene penge med. Segmentering kaldes det.


    Kort sagt er vi ikke så unikke som man skulle tro, selvfølgelig kan et individ være anderledes og unik, men ser man på en flok vil der altid være ting som individerne gør på samme måde, og ud fra det må man kunne drage paraleller.


    Entlig en lidt sjov tanke, at en masse unikke individer har en del tilfælles, Ah ja. Homoganisering, det er ikke kun til mælk nu til dags!


  • Du er da herre nedladende.
    Du er uffatelig overlegen, generaliserer som en jeg ved ikke hvad.
    Og er så snæversynet som muligt.
    Gider du venligst lukke med at det lort ?
    Alle i 10-15 års alderen er ikke idioter, jeg kan fortælle dig at med din generalisering, bedrevidenhed, nedladenhed og overlegenhed er den største idiot her, dig!
    I stedet for at sige at de 10-15 årieg skulle lære bedre dansk-tysk-eng. så skulle du måske ud og møde nogle andre 10-15 årige end den mongolfarm du tilsyneladende komemr fra, siden du snakker sådan om dem.
    End of story.


  • Tjah, det er jo let nok at identificere "mindreårige", så der må vel være noget om snakken.. Vi snakker om hvordan de fleste 10-15-årige er I WoW, det med skolen som han siger, er jo bare rigtigt.. Og du vil måske ikke lære engelsk? ja, der har han også ret..


    Hør her, det er let at kende forskel på om man spiller med en 10 årig eller en 30 årig, dels pga. evnen til at kunne tale engelsk. Men også til dels for grådighed osv. Det er selvfølgelig ikke alle der er sådan, jeg fortæller bare hvad jeg selv har oplevet igennem min tid I WoW..
    Der findes skam 2 15-årige i min guild, (som strækker sig fra 15-50), og de er smarte nok.. Ja, ellers havde de vel ikke fået lov til at blive i guilden..


    Konklusionen er, er at ud fra mine erfaringer er 15-årige mere forfaldne til at ninjaloote, være grådige osv, da det betyder meget for dem.. Jeg selv giver dog alle en chance, og hvis der er en der fatter hat af hvad man snakker om i f.eks. en instance, spørger jeg lige hvor gammel han er, og der er svaret sjovt nok 90% af tiden under 15..


    Der findes enkeltheder i mængden, og hvis du er en af dem, tjah, føl dig heldig.. Det ville jeg..

    Rig:
    CPU: Intel E8500 @ 3.50
    RAM: Mushkin Redline 2 x 2 GB
    MOBO: Maximus Formula II
    GFX: ATI Radeon HD 4870 X2


  • Uanset hvad, burde ingen af jer generalisere, og sige at alle 10-15 årige er dumme.
    Gør du ikke, men mange der gjorde.
    Mht. det med skolen kan man nemt være et mega svin og have 11-13 alle fag.
    Og være god til teamplay og fatte taktikker og have 8 i engelsk.
    Jeg selv, blev spurgt af en praktikant vi havde i 7.klasse hun spurgte hvad jeg gik efter i engelsk.
    Jeg sagde 11, måske 13.
    Så siger hun at det tror hun helelr ikke biver svært at nå.
    Det er bare en bonus for mig, men det gør mig ikke bedre til at spille sammen med andre.
    "Jo for så kan du fatte hvad de siger når de snakker engelsk" korrekt.
    Men har du 6 i engelsk kan du stadig regne ud/forstå det du skal kunne forstå.
    Der findes de 10-15 årige som ninjalooter og så siger " :finger: " Så findes der dem der ninjalooter også bagefter giver det til du andre som de kan bruge. Så findes der dem der ikke ninjalooter, men bare roller på de items de kan bruge.
    Så findes der 10-15 årige der opfører sig som undskyl jeg siger det, fuckhoveder.
    Så findes der 10-15 årige som kan opføre sig ligeså modent som en 20 årig.
    At have færdigheder i skolen, skal ikke blandes med færdigheder indenfor " Gaming " udover sproglig faglighed.
    Og Torm's udsagnom at unge generelt er dårligt opdragede er jo lige til at smide i have.
    Hvad fanden har det med dette at gøre ?
    Og hvordan fanden kan du generalisere så meget som du gør ?