sponsorede ting?


  • Ja jeg kan godt se hvad du mener.
    Og vi har en løsning på det, for vi vil kun skrive om de ting siden, var startede med. og det var Spil og hardware anmeldelser.
    Og det er det vi vil gå højt op i.
    Så jeg vil da prøve at gøre det så overskulligt som hovede muligt.
    Og lave det på en ordenligt måde.


  • Hej mange tak.
    jeg kan godt se hvad du mener, og du har helt ret. (Hmm jeg har vist lært noget i dag)
    Ved godt du syntes det er for meget med spil og hardware, den det er nok det vi vil prøve men så tager vi det bare stille og roligt ligesom du siger.
    Giver os god ting med hvor artikel vi skriver.
    Og så prøve at fordybe os.
    Jeg vil prøve på den bedste måde at forklare de spil jeg anmelder. og det vil min van også det ved jeg.
    For det har vi fået snakket om meget her i dag.
    Han har også været den der har fået mig til at falde til ro.
    Jeg blev da ked af det.
    Men nu går det da bedre, er blevet klogere. De er bare ikke noget man kan gå til hvis man skal have noget hjælp eller skal spørge om noget.


    Er rigtig glad for at i sådan kan være så venlige.

  • Ang. selve designet så vil jeg mene at det eneste der ikke lige falder i min smag er banneret. Det virker, desværre, amatør-agtigt, da resten af designet er flot. Det burde blende lidt mere med baggrunden, så det ikke bare er en firkant med en streg igennem.


    Og lige et andet forslag til jeres headers; istedet for bare at skrive f.eks.


    "Halflife 2" og så kan man trykke på linket og komme videre, burde i måske skrive hvad linket fører hen til. Hvad det indeholder, om det er jer eller en anden side der har lavet hvad det nu er man kommer hen til osv. Bare lige en linje eller 2, så man kan blive interesseret i at trykke på det.


    Keep up the good work.

    Rig:
    CPU: Intel E8500 @ 3.50
    RAM: Mushkin Redline 2 x 2 GB
    MOBO: Maximus Formula II
    GFX: ATI Radeon HD 4870 X2

  • Når i skriver en anmeldelse skal i så vidt muligt undgå at skrive : "Jeg synes", "Jeg mener" o.s.v. da læseren er komplet ligeglad med anmelderens mening, men derimod ønsker en overordnet vurderin af produktet.


    Held og Lykke med projektet...


    Og til dem der kommer med alle de der latterlige kommentarer, tag jer dog sammen man. Her står vi med et par gutter der er i gang med alletiders projekt og så høvler i dem ned. Tag dog respekter folk som de er. Alle er ikke perfekte og staver perfekt. Tag dog og kom med noget konstruktiv kritik, det andet kan man jo ikke bruge til en skid... Rom blev jo heller ikke bygget på en dag, vel. Jeg synes sgu det er iorden at de er igang med et projekt der har deres interesse... Så stop tilsviningerne og giv dem noget konstruktivt at arbejde med... ;)

  • Jeg er helt vild med det grafiske design af forsiden (længere kom jeg ikke). Det er enkelt, roligt og konsekvent, og så skalerer det ganske godt i forskellige skærmopløsninger.


    Jeg kunne dog godt tænke mig, at der blev sat højde og bredde på alle <IMG> tags. Hvis browseren kender størrelsen af alle billeder, før de er hentet, kan den vise siden rigtigt fra starten. Ellers hopper alting rundt på skærmen, efterhånden som billederne bliver hentet, og browseren finder ud af, hvor store de er.


    Teksten til højre på jeres topbanner
    http://www.fotn.dk/media/fotn(banner)1.jpg er ikke let at læse på min skærm. Der er for lille kontrast mellem baggrund og tekst. Det hedder forresten "Anmeldelser af spil, programmer og meget mere", ikke "Anmeldelser af spil Prgrammer og meget mere".


    Det kunne nok heller ikke skade at køre siden gennem validatoren på http://www.w3c.org. Den har 126 bemærkninger til jeres html.


    Med hensyn til sproget på siden er jeg enig med pøbelen, men forarget over, at så mange har gjort grin med det. I skal først og fremmest have styr på stavefejl og grammatiske fejl. Derefter venter der en stor opgave med at få den sproglige stil pudset af. Det sidste er slemt, dels fordi Word ikke kan hjælpe med det, dels fordi en forkert sproglig stil i endnu højere grad end stavefejl kan skræmme mange mennesker væk.

  • Mit råd til dig/jer mh.t. anmeldelser er, at få sammensat et skabelon i kan bruge hver gang.


    Hvis I har nogle fast punkter at gå ud fra, vil det gøre det nemmere for jer at lave anmeldelsen, og desuden gøre anmeldelsen mere struktureret og professionel at se på.


    F.eks. en spilanmeldelse:



    - Indledning
    - Historie/plot
    - Gameplay
    - Grafik
    - Lyd
    - Evt. sammenligning med andre spil/genrer
    - Konklusion/pointgivning ( hvad trækker op / hvad trækker ned )



    I kan bruge en lignende struktur til hardwaretest.
    Ulempen ved hardwaretests er, at det kan blive meget dyrt med alt det udstyr man skal have fingerne i, da I næppe vil finde nogen der vil sponsorere det til jer - endnu. ;)


    Go for it!


    P.s. Få fat i en dygtig HP'er, da I skal have en side der ser professionelt ud. Det er de første fem sekunder der afgør om folk tager jeres side seriøst eller ej.

  • ja som sagt har jeg spurgt hr. Zard om jeg kunne blive anmelder på den side de nu har, og det ser da ud til at han har sagt ja :D
    jeg er jo slet ikke prof eller har prøvet det før, men da de nu kun er to, (!!!) så ville jeg da gerne hjælpe lidt til.
    Tror min første anmeldelse (hvis det nu rent faktisk kommer så langt) bliver Icemats headset Syberia :D


  • jamen det lyder helt fint det vil vi prøver at lave.
    Syntes det er dejligt at du skriver hvad man kan gøre, det giver noget inspersion.

  • Quote

    Oprindeligt indlæg af SeePee
    Når i skriver en anmeldelse skal i så vidt muligt undgå at skrive : "Jeg synes", "Jeg mener" o.s.v. da læseren er komplet ligeglad med anmelderens mening, men derimod ønsker en overordnet vurderin af produktet.


    Held og Lykke med projektet...


    Og til dem der kommer med alle de der latterlige kommentarer, tag jer dog sammen man. Her står vi med et par gutter der er i gang med alletiders projekt og så høvler i dem ned. Tag dog respekter folk som de er. Alle er ikke perfekte og staver perfekt. Tag dog og kom med noget konstruktiv kritik, det andet kan man jo ikke bruge til en skid... Rom blev jo heller ikke bygget på en dag, vel. Jeg synes sgu det er iorden at de er igang med et projekt der har deres interesse... Så stop tilsviningerne og giv dem noget konstruktivt at arbejde med... ;)


    Hej tak skal du have det vil jeg lige skrive på noget så jeg husker at bruge disse udtryk, mange tak.


  • Hej
    Jo det er vist en rigtig god ide at kigge på, jeg vil da se om jeg kan finde ud af noget med noget banner.
    og det der med teksten vil jeg da prøve.
    Men så bliver jeg nok bare nød til at have en måde at lave tabel på så som breden. så billederne ikke hopper rundt som du også siger som du også har et ret i.
    Det vil også hjælpe på banneret. Så vil det også kun stå et sted. og ikke giver en masse plads fra tabelen.
    Så som hvis man har en høj skærm opløsning.


    Ja det der med sproget på siden vil også være noget jeg skal gå meget højt op i så det bliver noget bedre og mere peppet op.
    Og ja grammetiken skal jeg også arbejde meget mere med og stave fejl.


  • Hej Mange tak.
    Den skbelon ser meget god og det vil nok blive sådan.
    For det har jeg ikke sådan rigtigt tænkt over.
    Jeg vil da lige skrive sammen med teamet ;o)
    Så vi kan få noegn gode og indholdsrige anmeldelser.
    Jo det der med hardware vil vi nok starte med vores egen hardware, så men kan vise at vi godt kan skrive noget, eller vi vil da prøve på at gøre det så godt vi kan.
    Vi skal jo starte et sted ;o) ellers må man også låne lidt fra andre, af deres hardware eller spørge til det, da de nok bruger det meget og kender en hver god ting og dårligt ting.


    Mange tak for hjælpen.

  • jeg beklager da hvis nogen følte sig stødt over mit udbrud, men hvis man søger om sponsorat til den side, så må det sq være på baggrund af underholdningsværdien...og den er der...gik faktisk ud fra det var lidt ligesom RAW..Wrestling der er så ringe at man ikke kan tage det alvorligt...


    jeg synes du skulle finde dig nogle skribenter der faktisk VED noget om det de skriver, og har tiden til at lave ordentlige anmeldelser osv......hvis i vil tages seriøst. Det meste på den side er jo enten uden mening eller direkte forkert. Det andet koncept med at være en useriøs side kan jeg 100% tilslutte mig som en sjov ide, jeg måtte ihvertfald bare læse alle artikler igennem.......ALDRIG har en hjemmeside moret mig mere.

    Asrock x570 Taichi, Asrock 5700XT Challenger 8GB@AMD ryzen 7 2700X 3,7mhz, 4*16Gb DDR4g. G-skill TridentZ neo 3600, Seasonic 700W PSU, Kingston SSD M.2 1TB Harddrive.