Vandkøling til HD

  • Jeg overvejer, om jeg skal investere i noget vandkøling til min harddisk, da den lige er passivt kølet og larmer en del når den er i brug. Der er to kølere jeg har kig på, og begge har den ekstra funktion at de "pakker" harddisken ind, og dermed dæmper lydniveauet.


    AquaComputer Aquadrive:
    http://www.studiedata.dk/produ…?id=WCAC011&Fane=LAN,WCHD


    SILENTstar HD-Single køler:
    http://www.vcore.dk/shop/productinfo.asp?id=296


    Prisen er omkring den samme, men så vidt jeg ved er Aquacomputer mere anerkendt en Silentstar, hvilket vel skyldes at Aquacomputer laver de bedste produkter. Forskellen er bare lige, at jeg aldrig har set en test af Aquacomputers produkt, hvorimod jeg fornyligt har set en test af Silentstars på tweakup.dk, hvor den fik megen ros.


    Tilsidst... Kan det overhovedet betale sig?

  • Jeg syns det er overkill at køle dine disks med vand da de sagtens kan køles med en lille lydløs blæser lige som jeg køler mine 2 disks med en 12db papst som kører med 1500 rpm og er lydløs. De har nogenlunde samme temp som rummet..

    AMD OpteronDual Core
    10x200mhz @ 10x250mhz 1,40 volt
    DFI Lanparty UT NF4 expert ---+--- 1024 mb Mushkin Redline XP4000 /2-2-2- 6 @ 3,2 volt
    Gainward 7800GTX --+-- HDA Digital X-Mystique 7.1 GOLD
    2 x Maxtor DiamondMax 10 250GB

  • Quote

    Oprindeligt indlæg af Dalingo
    Jeg syns det er overkill at køle dine disks med vand da de sagtens kan køles med en lille lydløs blæser lige som jeg køler mine 2 disks med en 12db papst som kører med 1500 rpm og er lydløs. De har nogenlunde samme temp som rummet..


    Jaaa.. Men nu var mit grundlag for at købe en af ovenstående, nemlig at min HD larmer, hvilket derved skulle afhælpes.. Jeg tror ikke, at en 12 dB blæser kan reducere støjen :) Da jeg skrev, om det kunne betale sig, var det mere sammenlignet med produkter som antivibrationsbeslag i kombination med en støjsvag blæser.