Britny spears boobies .... ( ? )

  • [quote]Oprindeligt indlæg af GrillRotten
    HeHe... :)) ... Tja, kan da godt nævne et par stykker der IKKE egner sig til pornobranchen efter min mening ... Ikke at det rører mig, men syntes det er skræmmende at folk gider glo på den ... Ron Jerymy er én af dem ....


    Men hun kan vel altid blive Fluffer hvis det nu er hun ikke egner sig til at ligge på ryggen.... *G*.... Der er jo nogle kvinder der ikke bare kan holde kæft og gøre som der bliver sagt. *G* :))


    Men "Britney 500" ? ... Hm ja ... Er jo en mulighed, men syntes nu at "Britney 1000" lyder sejere ... Det skal jo sælge, så navnet skal jo være ordenligt .... Eller ... Ja, når det er det område, så gør det vel ingen forskel .... :boxed:


    Er det ikke allerede britney 1000?? Synes bare at man hele tiden hører om hun nu har fundet sammen med ham og ham og ham... Og idag har britney røget hash og drukket og igår sniffede hun en bane...


    Men britney rysher hash og drikker... Når hun fester... Sjovt nok står det på forsiden af ekstra bladet hver 2 dag... Spænende når nu stort set alle andre også drikker eller ryger når de skal feste???