Har brug for råd om NZXT H710 med tryk foran og træk

  • Hej med dig,

    I går blev slået med tanken om at lave et skub+træk med mit NZXT H710 etui.

    Min AIO er Kraken X72.

    Ting så ud til at se godt ud (i mit hoved), men så huskede jeg, at min GPU er 327 mm (MSI 2080Ti Gaming Trio).

    Så jeg begyndte at tvivle på to spørgsmål og håbede på at få nogle svar her:

    Vil det faktisk passe. Pladsen mellem GPU'en og de 2 blæsersæt (standard -tilfælde og kraken) ser ud til at være ret lille.

    Temperaturer. Jeg forstår godt, at Krakens radiator får bedre luft, men at luften peger i retning af GPU'en. https://19216811.cam/

    Min nuværende AIO -placering er øverst med push -konfiguration.

    Jeg ville gå til push+pull på toppen af sagen, men da jeg havde MSI Z390 MEG Ace -kortet, ramte jeg problemet med, at AIO -fans kom i vejen for mobos radiatorer, så jeg måtte sætte radiatoren i det ekstra rum på sag, som synes at være designet til kufferter med ekstra blæsere.

    Pc'en er mest til spil, men jeg bliver frustreret, når CPU (og ofc GPU) fans begynder at fungere. Vil flytte til vandkøling, men det er et spørgsmål til en anden dag (har ikke noget endda tæt forbundet med "Micro Center" eller lignende, og at købe et vandkølesæt vil være e https://1921681001.id/ n 1+ måneders ventetid med tilføjelse af at være nybegynder og tydeligvis skrue tingene op med samling og rækkefølge af alle nødvendige dele). Så foreløbig ønsker jeg blot at opnå et bedre scenario med generel køling og støjniveauer med det, jeg har til rådighed.

    Tak.