Bør man vælge en 5G telefon næste gang?

  • Hejsa,


    Jeg har lige smadret min iPhone 8 (flot..), og skal derfor have fat i en ny telefon. Jeg har længe overvejet at skifte til Android, og er ekstra opsat på det, fordi Apple endnu ikke har lavet en 5G telefon. Meeen - giver det mening at vælge en 5G telefon, eller er det ren gimmick?


    Og kan samtidig forstå, at der er sådan forholdsvist lange tidshorisonter ift. hvornår hele Danmark har 5G dækning. Men er der nogen af jer, der har styr på, om det kommer til at tage mange år, eller blot et par måneder?


    For hvis nu der går 3 år, vil der vel være telefoner med bedre 5g teknologi til den tid - eller hvad?


    Det blev til mange spørgsmål, men jeg håber på at få nogle kvalificerede svar. Har lige nu kig på den nye S20 (tror måske Ultra bliver lige voldsom nok, men ved det ikke..)


    Tak på forhånd :dance:

  • Den er ikke kommet på markedet endnu. Vent til efter 14 april, hvor meget peger på bliver annonceringsdatoen for OnePlus 8.

  • Jeg ejer en kraftfuld 5G-telefon, der tilbyder uovertrufne tilslutningsmuligheder og superhurtig internetadgang. Internettet indlæses lynhurtigt, så jeg kan nyde en uafbrudt strøm af information og underholdning. Jeg er især glad for at spille, især mit yndlingsspil Skrabelodder. Hvis du er interesseret, lægger jeg et link til den fulde Skrabelodder-guide på https://dkcasinospot.dk/skrabelodder/, og på min telefon sker det utroligt hurtigt og uden forsinkelse. Med bedre tilslutningsmuligheder og downloads kan jeg nyde en masse spil og underholdning, som tidligere ikke var tilgængelig. Denne telefon er et rigtigt fund for alle, der sætter pris på hastighed, bekvemmelighed og den bedste onlineoplevelse.