S: Asetek Vapochill SE ekstremkøler

  • Jeg har en Asetek Vapochill SE til salg, da den ikke er blevet brugt i lang tid. Jeg vil skyde på at den kan komme ned på ca. -30 grader - efter et par minutter har jeg målt -24 grader med et professionelt termometer, som det også fremgår af billederne af enheden, som kan findes her:
    https://www.dropbox.com/sh/f3h…AACryMCV3NIFW8Tut6uGnZgNa


    Selve kølingsenheden virker upåklageligt og der medfølger både heaterelement, temperatursensor i kølehovedet, ekstra isolering og sealer til bundkortet, samt en chillcontrol. I den tid jeg har haft den, har jeg dog ikke brugt sidstnævnte, og i sin nuværende opsætning er den ikke tilkoblet. Jeg går ud fra, at man kan gøre det, hvis man har lyst. Der medfølger mount til socket A; man kan lave sine egne hvis man har lidt fingersnilde - der findes flere guides på nettet der gør netop dette både til cpu og gpu montering.


    Pris: hbo 400kr.
    Den kan afhentes i Aalborg eller Hadsund eller sendes mod betaling (ca. 110 kr med post dk eller GLS).


    Spørg endelig løs :)

  • Den er jo nok lidt svær at montere på en 2011 Socket :-(

    Intel I7 5960X 3,0GHz @ 4,2GHz -//- Asus Rampage V Extreme -//- Corsair Dominator 4x4GB 2800MHz -//- Asus GTX 670 2GB -//- Samsung SSD 850 PRO 128GB -//- Samsung SSD 840 PRO 256GB -//- Samsung HD103UJ 1TB -//- WD 10EAWS 1TB -//- 3 stk WD 30EZRX 3TB -//- WD 40EFRX 4TB -//- Hjemme samlet Overkill Vandkøling (Spørg hvis du vil vide mere om det)

  • Jeg har læst flere steder om folk der har lavet mounts til andre sockets. Man kan bl.a. lave en plade i fx træ, som man sætter oven på kølehovedet (den del af plastik) med huller svarende til de sockets den skal passe til.