S : Vapochill PE ekstremkølingsenhed [SOLGT]

  • Hej alle :)


    Jeg har en Vapochill PE enhed (Premium Edition - den store model) til salg, som jeg ikke bruger længere. Der er tale om ekstremkøling; kølehovedet når hurtigt ned på ca. -34 grader. Jeg har lige testet den, og den virker upåklageligt (se nedenstående billede med is på kølehovedet ;)). Både heater og temperatursensor virker fint. Eneste mindre defekt er det lille LED display hvor nogle af "pindene" ikke vises korrekt da der er en løs forbindelse mellem ledningerne fra PCBen til displayet. Det kan dog relativt nemt loddes på igen og har i øvrigt ingen effekt på kølefunktionaliteten. Der medfølger mounts til socket 478 (og socket A hvis jeg husker rigtigt - skal lige kigge det hele igennem igen) - hvis man har lidt fingersnilde kan man lave mounts til andre sockets.


    Foruden køleenheden medfølger manualen og ekstra isolering til bundkortet.


    Her er billeder af enheden: https://www.dropbox.com/sh/qrpnqozogkexrrm/klDm6bFHNu
    Jeg har desuden en Vapochill SE som jeg også sælger - jeg forsøger at smide den på tweak i morgen hvis det har interesse.


    Byd gerne.
    Kan afhentes eller sendes mod betaling.


    Spørg endelig! :)

  • Jeg kan gå med til 500 kr. Jeg havde egentlig håbet på at få lidt mere, men den står bare og samler støv :)
    Den står pt i Aalborg og kan afhentes enten dér eller i Hadsund. Den kan som sagt også sendes mod betaling.

  • Okay, det er en aftale. Jeg får fat i en papkasse i dag. Den vejer jo en del, så det kommer nok til at koste ca. 100 kr. med postdk. Det kan formentligt gøres billigere med GLS, men lad mig høre hvad du foretrækker. Vi kan lige tage den over PM :)