MSI GT70 Dragon Edition bærbar

  • MSI eller Micro-Star International laver et hav af forskellige produkter. Hvad enten du søger en all-in-one computer, grafikkort, bundkort eller andet tilbehør til din computer kan du finde det ved MSI. Vi har kigget på en del produkter fra MSI efterhånden i form af bundkort og grafikkort, men i dag skal det være anderledes. Du har måske været på Cebit og set alle MSI´s nye Dragon Edition G serie produkter, i form af fede bundkort med mere? Vi skal over i den boldgade i dag…


    Når vi har noget med MSI Gaming G Serie at gøre, siger det næsten sig selv – gaming. Vi har her på Tweak.dk fået tilsendt en noget usædvanlig bærbar, i form af MSI´s GT70 Dragon Edition som er noget af det ypperste MSI har at diske op med. En stor 17.3” Full HD skærm, SSD drev i RAID 0, 16 GB RAM og Nvidia GTX675Mx er bare nogle af de hotte features der er at nævne ved denne bærbar. Så skal vi ikke bare springe ud i det og tage et kig på dette monster – eller sku vi sige drage?



    Læs testen af MSI GT70 Dragon Edition her: http://www.tweak.dk/review/MSI…_Edition_baerbar/1468/1/1





    [Blocked Image: http://www.tweak.dk/images/2013/review/1468/tweak_dk_MSI_GT70_Dragon_Edition_8.JPG]

  • Den findes også i en udgave uden det røde dragon design og så med et GTX 680M grafikkort i stedet:
    http://www.msi.com/product/nb/…E.html#?div=Specification



    Ville gerne se den testet også for at kunne sammenligne de 2 grafikkort.


    Den koster dog nærmere de 20.000, nok grundet grafikkortet - Findes i flere udgaver, de 20.000 er med udgangspunkt i 2x 128 GB SSD i RAID (For total 256 GB SSD lager)


    Ellers samme maskine med andet grafkkort og uden alt det der røde, til dem der syntes det er lige i overkanten (Som jeg selv)