Synology Nas harddisk+rikomagic 3 spørgsmål

  • Hej derude.


    jeg har fået en rikomagic MK802 IIIS og overvejer stærkt at få en synology nas harddisk så jeg kan streame film og serier gennem harddisk til tv.


    Har kigget på den her model fra synology:


    http://www.komplett.dk/k/ki.as…30-4E27-81A8-B134E45CBAB6


    med den her hdd til:


    http://www.komplett.dk/k/ki.aspx?sku=757762

    Jeg har aldrig rodet med sådan noget her før. Så mit spørgsmål går på.


    Er dette et godt setup hvis man lige skal lure om det er noget for en? Jeg har jo mulighed for at opgradere med en hdd mere hvis jeg mangler plads.


    Hvordan er deres software/apps til racket? har set de har lavet nogen apps til android og de har fået rimelig høje anmeldelser.


    er der nogen af jer der køre med noget lignende? og har nogen gode råd?



    Rikomagic:


    http://www.komplett.dk/k/ki.aspx?sku=771477



    Mvh. :rules:

  • Synology er absolut et godt valg hvis du skal bruge en NAS. Deres software fungerer rigtigt godt og er nemt at finde ud af. Det er også dem jeg har set med de bedste apps. Jeg må erkende at jeg ikke har brugt dem på android længe, men så vidt jeg husker er de identiske med iOS apps.


    Du skal overveje hvad NASen skal bruges til. Er det til streaming til 1-2-3 enheder samtidigt og lidt let server-brug så er "J" fint. Skal den være server for en masse andet samtidigt (squeezebox, mail, photo, ...) hvor der er meget aktivitet så skal du måske gå et skridt op.


    Jeg bruger selv flittigt DS video på min ipad til at streame film og serier, og DS photo+ til at se billeder. Jeg har tidligere brugt DS audio en del, men kører det meste direkte fra spotify nu.


    WD red er et godt valg til NAS.


    Din rikomagic kan jeg ikke sige så meget om, har ikke prøvet den selv.


    /ask

  • Du skal overveje hvad NASen skal bruges til. Er det til streaming til 1-2-3 enheder samtidigt.


    /ask

    Skal max streame til 2 enheder af gangen.


    Det lyder super tror mit valg falder Synology så.


    Hvordan med en ens internet forbindelse er en 10/1 mbit forbindelse nok? eller er det en god ide at opgradere det noget bedre?


    Mvh.

  • Din internetforbindelse har kun betydning hvis du skal hente data udefra. Så længe du er på lokalnettet har det ingen betydning.


    /ask