stationær brændt sammen (computertjek)

  • Nå, men lige for at runde det her af, så køber jeg nyt udstyr i aften. Regner med at købe Asrock B75 Pro3. Dertil skal der være en processor. Jeg ved absolut intet om disse. Jeg skal nok bruge den til at spille Hitman Absolution på og eventuelt et par andre lignende spil i fremtiden. Men hvilken anbefaler i? Dertil skal jeg også have nyt kabinet. Skal have et med støvfilter så computeren ikke får ligeså meget støv ind som nu. Lige nu er den meget åben og støv kommer meget let ind i computeren. Havde tænkt på fractal design define r4 eller r3, men kan man få noget til lidt billigere penge ville det være at foretrække.

  • Havde ikke lige set dit andet spørgsmål. Jeg er ikke helt sikker, men jeg tror heller ikke Hitman er så CPU-afhængigt. Så du kan godt slippe afsted med en Core i3-3220. En Core i5 vil måske være en fordel på lidt længere sigt, fordi flere og flere spil drager nytte af flere kerner.


    Mht. kabinettet, så kan man godt finde lidt billigere kabinetter med støvfilter. Men Fractal Design Define R4 er så også støjdæmpet osv.