Sådan laver man et bootable USB

  • Et bootable USB stik kan være ganske nyttigt hvis man ikke har et dvd drev og ønsker at installere evt. nyt styrer system eller har nogle installations backup ISO filer. Det er blevet mere og mere nødvendigt for flere og flere brugere eftersom Netbooks og Ultrabooks er blevet mere normale og de har sjældent disk drev, men derimod USB stik som kan bruges til at installere nyt styre system via. Det er supernemt når man først ved hvordan og hvilket programmer man kan bruge.



    Læs artiklen her:



    http://www.tweak.dk/article/Sa…n_et_bootable_USB/129/1/1



    [Blocked Image: http://www.tweak.dk/images/2012/article/129/tweak_bootable_usb_5.jpg]


    .

  • Interessant lille værktøj, helt sikkert noget jeg skal gemme/benytte når jeg skal igang med at samle/formattere næste gang.


    Lidt i forlængelse af emnet, har jeg dog et spørgsmål:


    Jeg har i fb.m. win XP benyttet mig af et program kaldet Nlite til at lave en custom bootable installe med præ-installerede drivere, koder mv.
    Jeg ved der findes et der hedder 7-lite til win 7, men er der nogen der ved om der findes tilsvarende programmer, der virker bedre, da jeg har haft lidt problemer med det?


    Og om programmet der er benyttet her vil kunne bruge en sådan Custom/Slipstreamet iso, eller om den er afhængig af en org. windows ISO-fil?