Diablo 3 beta

  • Jeg er mildest talt ved at dø efter en beta key og jeg har stadig ikke fået nogen fra opt-in. Har været rundt og lede efter konkurrencer, fordi det lader til der er pænt mange keys tilgængelige derfra..


    Kender i noget til nogle (aktuelle) konkurrencer? Både random og skill konkurrencer, men er ligeglad med Facebook/Twitter konkurrencer, gider ikke spamme for at få keys..


    Jeg har fundet en der bliver afgjort d. 15., som jeg har deltaget i.. Hvis i andre vil være med kan i tilmelde jer her: http://bit.ly/ywkY3m (referal link)


    Man får automatisk en ticket ved at oprette en bruger og så kan man få nogle ekstra ved at skrive i forummet eller ved referal-links.. Ville være glad hvis i gider oprette en bruger med mit referal link, hvis i nu alligevel opretter jer :)


    Hvis i finder andre konkurrencer kan i jo skrive dem her - måske med jeres eget referal link ;) skal med glæde oprette mig med jeres link

  • Hvis det virkelig trænger på, så kan du få 2 timers gratis beta. :) Jeg prøvede det og fik da stillet noget af min trang.


    Kan gøres her:


    http://www.swagvault.com/activity/201110diablo3/ (ikke ref)



    Efter du har udfyldt formen, skal du tilbage til deres forside og ned i bunden til højre hvor der er link til en Live Chat. Vælg "Talk to game expert" og så får du en tid igennem der. :)

    Vision S-Series S3768
    Intel Core i7-3610QM 4x2,30GHz (Turbo 3.30GHz)
    17.3” LED AntiGlare 1920x1080
    Kingston 8GB DDR3-1600

    Nvidia GeForce GTX660m 2GB GDDR5
    Samsung 830-Series 256GB
    WD Scorpio Blue 640GB