Orange Asus Crosshair IV (am3)

  • Hey folkens,


    Jeg står og skal til at bygge en ny rig med et orange tema, og har fundet der her orange Asus Crosshair IV board på newegg, men alle danske shops har kun en rød udgave ser det ud til :-/ Er der nogen der ligger inde med info om hvor den orange udgave kan købes?


    Links til det orange board:
    http://motherboards-reviews.co…sshair_IV_Formula_top.jpg


    http://www.newegg.com/Product/…=4003003&SID=yosm825hmr51


    Mvh Frederik

  • Det er rødt. det er bare et dårligt billede. Når vi snakker om Asus Republic of gamers. Serien så får du det kun i de farver da det ligesom er deres varemærke for (ROG) hvis man kan sige det sådan
    Mig bekendt laver Asus ikke nogle Orange borads. du skal nok kigge efter et Gigabyet board
    noget i stil af det her. http://www.gnd-tech.com/conten…oard-Pictures-and-Details Ved dog ikke om der er kommet en more-up-to-date. Model men mener bestemt at Gigabytes OC serie er orange.



    udover det ville jeg vælge et intel board fra asus (ROG) Da der kommer med meget bedre Chipsets end AMD gør.
    Med flere fede features også. noget i stil af http://www.komplett.dk/k/search.aspx?q=maximus <---- DEM

  • Billederne er røde på min skærm :)


    Du ældre Gigabyte kort var orange, men ved ikke om de stadig laver nogen i den farve.

    Fractal Node 305 hvid - SeaSonic Focus+ 850W - Intel Core i7-8700 - AsRock Z370 mITX - 16gb DDR4-3000MHz - GTX 1080Ti - 1TB NVME SSD - Predator X34A - Corsair K70, Razer Mamba Tournament, SS Wireless H

  • Tror du får rigtig svært ved at finde et bundkort i dag som har et orange tema, det ligger ikke rigtig i tiden mere, desværre.


    Du kunne jo evt. kigge på et bundkort ala asus Sabretooth, som har det plasticdække og så male det orange, så det passer ind i dit tema.


    Mvh
    Sam

    AMD 2600X Ryzen, MSI X470 gaming plus, 16GB G.Skill 24ooMhz DDR4 ram, Noctua NH-U12S, Sapphire RX Vega 56 Pulse ,Crucial MX100 512GB SSD(OS), Crucial MX500 2TB SSD,2 WD 1.5TB Black Caviar, 4TB WD Red HD, Thermaltake thoughpower DPS G 1050 wattPSU,Lian-LI PC-011 Dynamic white, Iiyama 27" IPS skærm. Logitech Z213 højtalersæt, Win 10 pro 64 bit.

  • Haha underligt, på min skærm er det første link knald orange :D Tak for det fede link Dopess, jeg vil lige kigge rundt og se om en AM3 udgave af det board findes.


    Jeg laver ikke voldsomt intenst arbejde/spiller de vilde spil, så jeg ofrer gerne en smule ydelse for at få et clean æstetisk look, men det kan være jeg må kaste håndklædet i ringen når det kommer til et orange mobo...


    Jeg overvejede faktisk det asus sabretooth board, men så skal jeg også skifte CPU; og det hiver mig lidt udenfor budgettets rammer, men tak for svarene drenge! Tror bare jeg går efter et gigabyte GA-990 board, det er kulsort, så må jeg opveje med lidt extra orange andre steder :rolleyes:

  • Det kunne jeg selvfølgeligt også, jeg er bare lidt luren på UV-maling, jeg syntes at resultat tit bliver lidt ujævnt, forstået på den måde at lys-styrken i malingen svinger fordi det er svært at få et 100% ens lag over det hele, men tak for tippet :-)