Hjælp til at finde lille PC

  • Jeg skal have mig en lille computer, 10-12", som jeg kan rejse rundt med. Kan nogen måske hjælpe mig med hvad jeg skal kigge efter?


    Jeg skal kunne bruge den til tekstbehandling, internet, musik, billeder, film. Jeg kommer ikke til at skulle redigere film eller spille spil - det mest krævende jeg skal bruge den til, er nok at se film (medmindre det er mere krævende at have gang i mange tabs på internettet...?). Den skal kunne det jeg har brug for og holde længe osv., men den skal ikke kunne alt muligt jeg ikke skal bruge, for den skal gerne være så billig som muligt. Er I med? :)


    Hvor meget RAM er nødvendigt? 1, 2, 3, 4 ???


    Computerens lagerhukommelse behøver ikke være så stor, for jeg kan anskaffe mig en ekstern harddisk - eller har det nogen ulemper som jeg ikke lige kan regne ud? Men det kan vel være svært at finde en computer med stor RAM og lille harddisk....


    Processoren skal nok være dual core, men hvad med GHz? Er under 2 til at have med at gøre? Hvad kan den hvis den er 1,66 GHz - og hvad kan den ikke?


    Jeg kigger efter HP fordi jeg har gode erfaringer med den. Andre anbefalelsesværdige mærker?


    ...Andet?


    Jeg har virkelig ikke forstand på det her og ville sætte stor pris på noget hjælp fra nogle af alle jer mange computer-kendere derude!


    Mange mange tusind tak! :-D

  • Denne med AMD Fusion skulle være en lille fyr med rimelig kraft til det du søger: http://www.komplett.dk/k/ki.aspx?sku=639387


    Jeg ville holde mig fra Intel Atom, da der simepelthen ikke er nok power i den. Alternativt til det jeg linker til, så kan du prøve med en lidt dyrere Intel i3:
    http://www.komplett.dk/k/ki.aspx?sku=637808


    Personligt ville jeg så finde en SSD og smide i den, så du får en hurtigt opstartende PC.
    Der er også en lidt større på 12.1": http://www.komplett.dk/k/ki.aspx?sku=626148#extra

    Fractal Node 305 hvid - SeaSonic Focus+ 850W - Intel Core i7-8700 - AsRock Z370 mITX - 16gb DDR4-3000MHz - GTX 1080Ti - 1TB NVME SSD - Predator X34A - Corsair K70, Razer Mamba Tournament, SS Wireless H

    Rettet 2 gange, sidst af Renegger ().