Rod med net på PS3

  • Hey ;)


    Jeg har lidt spørgsmål til netværk på min ps3, som jeg håber i kan hjælpe mig med at afklare :)


    Min ps3 er koblet op til min PC via kabel patch-kabel. På min Pc har jeg delt netværket således at ps3'en burde få net, Det skal hertil siges at jeg bruger min iPhone som 3g modem (3net).


    Jeg har ofte brugt denne løsning helt uden problemer og kan komme på nettet via ps3 og spille online. Men så den anden aften ville den ikke mere. Jeg har efter min bedste overbevisning prøvet alt, men den siger timeout i at få ip. Ps3'en har fået opdateret systemsoftware, iPhone er blevet opdateret og itunes er opdateret (softwaren gør jeg kan bruge nettet).
    Men ak stadig timeout på IP...


    Derefter har jeg prøvet at lave statisk ip på ps3'en for at tvine den online, men det giver heller intet resultat - men får nu en fejl for DNS.


    Måske bruger jeg for IP / DNS ?


    Eller kan jeg være så uheldig at man deler x-antal IP adresser i et område (3g) og alle er opbrugt og jeg derfor ikke kan komme online ?



    Det hele virker meget mærkeligt eftersom det har fungeret rigtig godt i flere uger og så pludselig ikke vil mere.


    Håber i kan hjælpe


    //Benjamin

  • Det lykkedes mig efter en del timer at løse problemerne :clap:


    Jeg genstartede ps3, bærbar og iPhone - derefter slog jeg internet sharing fra og til... Samt satte internet delingsmulighederne (via local forbindelse) til on under internet sharing... (se billede)


    Dette gav mig fuld internetforbindelse på ps3'en igen - så håber det holder denne gang og at andre med samme problem kan bruge denne løsning også ;)



    [Blocked Image: http://img231.imageshack.us/img231/7016/internetvq.png]