Computer fryser...

  • Har brugt et par dage på at søge på nettet og i forums, men har ikke kunne finde en løsning på problemet,


    LAPTOP
    Nvidia 9650m 1gb
    Win7. 32bit (ingen 64 bit til wlan kort driver)
    intel c2d 2,66
    4 gb ram ddr2
    250 gb harddisk




    Når jeg installere en gfx driver så fryser den efter ca 1 minut fra boot af. og i event log står der bare en kernel-power 41 event, har prøvet at søge på det, men fandt ingen løsning der har hjulpet..


    Har testet temp med realtemp, og der siger den 40 cpu og 50-60 GPU lige efter opstart, ved sq ikke helt om det er højt men, umiddelbart har jeg gået i den tro at det ihvertfald ikke er problemet.


    For den virker fint hvis jeg afinstalllere gfx driveren, og har prøvet med MANGE drivere, nyeste og den der fulgte med, nogen ind i mellem. men de gør alle det samme...


    Har formateret fra vista til win7 og til vista igen for at prøve windows 7 endnu engang men problemet er i begge Os'er. og jeg nægter simpelthen at kører xp.


    Og vil helst ikke undvære den i længere tid hvis den skal til rep så vil gerne hører om i har nogen løsning til problemet...

  • Fatter nul af laptops men du har vel fundet et website der specialiserer sig i Nvidia laptop/mobile drivere? Og hvordan man 110% fjerner Nvidia og starter helt forfra? Og hvilke andre ting der kan spille ind, bios, bios opgradering, bios bugs?


    Hvis du nu kan boote op på en Ubuntu eller andet Linux livecd og det kører fint med lidt 3D og det hele - så ville jeg sgutte sende den til noget rep. Havde du nævnt det med at ALT omkring bios og indstillinger er på plads ville jeg måske sætte en sjat på at lortet er i stykker ;) Fordi chippen virker med noget generisk vga driver kan den jo stadig være "i stykker" når den rigtig skal bruges.


    Hvilken model er det? Er der chance for at andre har samme problem kan du måske google det frem? Vær specifik med de søgeord. Folk snakker så har du HP så find et hp fan forum osv.


    Kan godt forstå det med XP men alligevel, hvis nu der er 0 problemer i XP så ved du at hardware er i orden og kan spare tid og penge på en rep. Håber at en Linux livecd kan gøre det ud for samme test.

  • Har prøvet at have xp på den her nu, og hjalp intet... så nu ryger den sq rep.


    Og der er mange der har samme fejl, på et vidt udvalg af forskellige mærker og modeller.


    Så det må Værkstedet sq fixe

  • Er den på garanti kan det ikke gå hurtigt nok. Det er og bliver noget skrammel de laptops ;) Hvis og hvis kunne det være en eller anden underlig bios ting. Mere sandsynligt du får nyt bundkort eller hvad det hedder i laptop sprog - rep er = udskiftining.